Tv

Sitter just nu och kollar på Criminal minds :D Min mor kommer nog snart hem. Imon har jag en kort dag . Börjar klockan 10 och slutar 13.
Nu ska jag fortsätta kolla på Criminal minds.

Hemma nu klockan är 22.10

Halloj :D
Har precis kommit hem från stallet. Jag fick gå och fråga ridskolechefen ifall det fanns någon grupp jag kunde rida med i. Sista lektionen kunde jag få rida med i. För jag var tvungen å rida hästen idag.
Så nu blir det och äta lite, sen kolla på tv å vänta på att mamma ska komma hem från sitt jobb.
:)

Sitter i skolan

När jag kom till skolan så funkade inte mitt internet på min skoldata, så hade inget internet under första lektionen. Lektionen efter hade jag äntligen internet, men då kunde jag ju såklart inte blogga. Nu har vi lunch, så börjar igen klockan halv ett. Innan lunch så fick vi veta hur våran dag ser ut imon. Helt underbar dag imon. Vi börjar skolan klockan 10 imon och slutar klockan 13. Man kan ju inte få det bättre :) Har 3 lektioner imorgon :)
Efter skolan blir det åka hem en stund, äta lite. Sen dra iväg till stallet runt 15 halv 16. Idag så har jag hand om Clara också min kompis Amandas häst. Hon hjälpte mig när jag var sjuk, så såklart hjälper jag henne nu när hon ska iväg på något.

Hoppas ni får en bra dag.

Hörs igen när jag är hemma från stallet.

Med mamma

Sitter nu med mamma och kollar på CSI MIAMI :) Efter det blir det nog sängen för mig. Börjar skolan klockan 10 imon. Lite sovmorgon :)

Så säger godnatt redan nu.
Hörs imon.

TV

Sitter och kollar på Wallander :) Älskar Wallander och Beck filmer. Snart kommer min mamma hem från sitt jobb :D

Hemma 3 dagen sent.

Kom hem för en liten stund sedan. Haft fullt upp idag med. Gick upp vid 10. Åkte iväg till stallet vid halv 12. Gav hästarna mat i hagen, sen gick jag över till ridskolan och träffade Anna å vi kollade på tävlingen som var på klubben. Efter några timmar gick jag å fixade hos min häst.
Runt 16tiden så började jag ta in hästarna hos oss. Jag och en tjej vi släppte våra hästar efter tävlingen i manegen. Det gick jätte bra med dom.
När jag var klar i stallet då blev det att åka hem till mormor och morfar å äta middag med dom. Fick lax  hos dom det var mycket gott. Sen var det och åka hem. Frös så mycket när jag kom hem, så hoppade direkt in i duschen.
Men nu så sitter jag här å bloggar lite, ska se på Solsidan när det börjar.

Nattii

Äter nu lite,sen blir det gå och lägga sig direkt. :) Hoppas på att jag somnar snabbt . Imon ska jag upp klockan 10 halv 11. Ska vara i stallet runt 11.30 11.45.

Godnatt

Sent hemma igen

Äntligen hemma efter en fullt upp dag igen. Gick upp klockan kvart i nio. Åkte ut till stallet klockan nio, släppte ut två hästar sen hem igen å somnade i soffan till halv 12. Åt frukost vid halv 12, åkte iväg till Karins jobb vid halv ett. Sen åkte vi hem till henne vid halv 3. Där vi då bokade våran resa :D Wiiiiieee :)
Var hemma hos Karin till 17, sen körde hon å hennes pappa mig till stallet vid 17. Fick ta in de två hästarna igen, sen fixa å mocka å så åt ena hästen. När jag var klar på ridskolan då gick jag över till mitt stall och fixade med min häst. Hans ägare skulle komma ikväll och hälsa på.
Så ägaren var där mellan 19-20.30. Efter vi hade ridit så var det bara och fodera hästarna. På vägen hem var det åka ut till tjörn först och hämta syrran där.

Var hemma klockan halv tio


Detta kort är taget Turkiet Alanya år 2009. Vi är tillbaka Augusti 2011 :D


Good Night :D

Ska ta och gå å lägga mig nu. Upp vid klockan halv nio, för sen dra ut till stallet vid nio kvart över nio och släppa ut två hästar. Sen hem igen å sova någon timme. Å äta frukost :)

Hörs imon runt 12 kanske halv 13

Godnatt :)

Fullt upp hela dagen

Min dag började skit. Hade sjukt ont i huvudet och öronen när jag vakande i morse vid sju. Så det var bara å säga till mamma att ringa till skolan å sjukanmäla mig. Blev ingen skola för mig. Mormor ringde till vårdcentralen och fick en tid åt mig. Klockan 11 skulle jag vara där. Vi trodde jag kunde ha öroninflamation. Men det var det inte. Ifall det inte går över att ha ont i öronen ska jag komma tillbaka.
Efter jag och mormor hade varit där,åkte vi hem till mormor å morfar. Åt frukost där så blev en sen frukost. Somnade såklart med vovven vid fötterna soffan efter frukosten. Vaknar sen av att hunden ligger och kollar på mig när jag sov å skäller.  Då ville han ha uppmärksamhet. En stund senare ringer mamma och frågar om jag vill med henne och hennes arbetskamrat ner till torget och ta en fika. När dom hade slutat jobba. Såklart ville jag det. :) Då var det bara hem och byta om.

Efter vi hade tagit oss en fika, då gick vi runt lite på torget för å fördriva tiden. Mamma occh hennes kompis skulle börja jobba igen vid 17.
Då hittade jag ett par jätte snygga byxor. Märket Vila. Kostade runt 400 kr. Men där dom hängde så kostade allt 99 kr. Så det blev ett par nya byxor för 99 kr istället för 400 kr :)
Mycket bra köp tyckte jag :D


Sen var det stallet kvar, åkte dit ut vid halv sex gjorde ordning allt hos hästen å sen fixade hästen för lite motion. När jag var klar i stallet. Då var det dags för föreläsning från 19-21. Linda Heed en duktig ryttare som tävlar å sånt i scandnavium. Hon berättade hur hon tränar å så med sina hästar. Var faktiskt riktigt intressant.

Så idag har jag haft fullt upp. Men nu är jag äntligen hemma :)
Här är byxorna jag köpte idag :)

Inte så jätte bra bild men.

Soffan

Ligger i soffan å har datan brevid mig. Orkar inte blogga just nu skriver mer imon.

Tråååååååk

Då är snart skoldagen slut. Skit tråkigt å sitta i skolan alltså. Slutar 13.45. Då blir det åka ner med mamma till banken, sen åka till Lillbävers skola. Ska vara där å vänta på henne tills hon slutar. Hon slutar klockan 15.
När hon har slutat ska vi gå till friskis och svettis för å kolla upp lite saker. För vi ska börja träna tillsammans nu har vi bestämt.  :)


Byyyee

Börjar bli trött nu, blir å dra sig bort mot sängen. Imon börjar jag skolan klockan halv nio. Min mamma kommer nog hem om någon timme. Men idag ska jag inte vänta på henne. Då jag jag trött.
God natt så hör vi imorgon :)

:)

Haft fullt upp hela dagen. Skola först mellan 10-13.45. Efter skolan åkte jag hem en stund och käkade lite, åkte sen vidare till stallet för å ta in hästarna  å så. Gick över till ett annat stall och tog hand om en häst där. Sen tillbaka till mitt stall för byta om. Vid halv sju åkte jag från stallet. ÅKte då direkt hem och duschade. Mormor ville egentligen att jag skulle komma hem till dom och äta, men jag kände jag orkade inte det.

Har precis ramat in 10 kort, så till helgen blir det och få upp dom på väggen. Till resten av korten blir det nog å skaffa fotoalbum.
Nu blir det och sitta å kolla på tv och kolla runt på nätet :)

Här är ett av korten jag har ramat in :D



Skola tråk

Hopp då var man i skolan igen.. Ska nu ha lektion, Hörs senare.


Iyi Geceler

Klockan har nu blivit 00.15, så jag ska gå å palla mig till sängen nu. Börjar skolan klockan 10 imon. Andra dagen denna vecka vi får sovmorgon helt underbart är det :D

Godnatt :)

Merhaba

Tjena :)
Idag efter skolan så åkte jag mamma,mormor och morfar till Göksäter. Mycket trevligt var det. Så nu har jag skaffat mig ramar :) Till helgen blir det och fixa med korten och sätta upp dom på väggen :)
Efter vi hade varit där. Var väl där i 3 timmar. Direkt efter åkte vi ut till stallet och fixade, red även en stund. Det gick sisådär.
Men nu blir det å glo lite tv å kolla nätet :)


Hoppas ni har haft en bra dag :)

Hörs senare.

Skolan, sitter å häckar.

Hallå där :)

Sitter nu i skolan, är härligt och ha en skoldata alltså. :D Såg på en sida när jag satt på aftonbladet om resor, så såklart klickar jag ju där.
Hittade billig resa för två pers till turkiet i fyra dagar. Fan vad jag blir sugen alltså på å dra ner. Hmm kanske våre trevligt för bara mig å mamma?
Blir allt å fråga :D
Sen blir det ju reeeesa för mig å Karin i början av Augusti wiiiiiiee :) <3

Tänk ifall man är här igen redan April? Det kan ju då inte bli bättre :)

Det var allt jag hade å säga just nu. Hörs igen när jag har kommit hem från skolan, jag slutar om 2 timmar :)
Älskar att jag har så korta dagar :D
 


Hemma nu efter långdag :D

Slutade skolan klockan kvart i två.  Anna kom å hämtade mig vid skolan, så vi åkte först till donken å köpte lite mat. Drog vidare till stallet sen. Där vi satt å käkade å snackade :)
När vi hade ätit,så fixade jag allt hos min häst. Sen var det dags för ta in alla hästarna. Mamma och mormor å morfar kom till stallet också. Fick hjälp med att ta in hästarna. Gick jätte bra när vi var så många :D
När jag var klar i mitt stall, var det bara å gå över till ridskolan och ta hand om en häst där.
Allt gick så smidigt där, så det gick fort. Efter vi var klara i stallet så åkte vi  hem.
Jag hoppade direkt in i duschen när jag kom hem. Mamma gjorde pannkakor sålänge jag duschade. Det var mycket gott å äta pannkakor :)
Blev mycket trött efter maten. Men jag fastnade här framför datan och tv i vardagsrummet. Jag kommer att sitta här hela kvällen.

På tal om ingenting, jag vill HA sommar nu.


Saknar denna häst otroligt mycket. Det kommer aldrig bli så som du å jag var alltså. :(


Lektion igen

Hopp då är det sista lektionen vi ska ha nu, sen är det å träffa Anna :D Var grymt längesedan jag träffade henne. :)
Ska bli trevligt och träffa henne igen.

Günaydin :)

God morgon :D

Gick upp klockan halv 10 idag. Inte så himlans smidigt. Jag börjar 10 idag. Tur det bara tar 5 min med bil till skolan. Men jag var klar klockan 9.55. Kom till skolan 10.05. Då skulle läraren precis börja. Hade tur där. Men idag är det rätt slapp dag.
Slutar idag klockan 13.45.

10-10.45 Nolektion
10.45-11.30 Svenska
11.30-12.30 Lunch
12.30-14 Solektion


Så ser min dag ut idag.

Godnatt

Just nu sitter jag med mamma och kollar på CSI NY. När det är slut då blir det nog sängen. Imorgon så har jag sovmorgon, börjar inte skolan fören 10. Så kan gå upp vid halv nio kvart i nio. :)

God natt, hörs imorgon :)

Underbar dag :)

Haft helt underbar dag idag :D Vart på 3 års kalas :) Var där från 13 till 18. Efter vi hade varit där, då var det åka hem till mormor och morfar för och hämta mammas stallskor. Sen var det bara vidare till stallet, för att göra ordning hos min häst. Å motionera han.

Här kommer några bilder från idag.





Tack å hej för mig nu. Skriver lite senare igen.

Good Morning :D

God Morgon :D

Syrran väckte mig och mamma vid halv 11. Så vi gjorde en mysfrukost tillsammans.  Efter frukosten så hoppade jag in i duschen.
Men nu så sitter jag här hehe. Ne men jag lyssnar på spotify sålängne jag gör mig i ordning för ett kalas :) Vi är bjudna på ett barnkalas :) Hon fyller fyra år :)

Kommer nog å slänga upp lite bilder här ikväll från kalaset :)

Hoppas alla får en trevlig dag, det kommer jag få ialla fall.




Godkväll

Hejhej!! :D

Herregud vilken dag, åkte tillbaka till stallet vid halv två. Skulle släppa ihop min unghäst med de andra unghästarna plus en gammalhäst.
När vi släppte ihop dom,det gck jätte bra. Henke Glass som min heter han blev jätte nöjd å få komma dit.
Åkte från stallet vid 16. Jag ,mamma och syrran vi åkte å handlade lite. Sen bar det hem till mormor och laga mat. Det blev PEPPARSTEAK , är så grymt gott :) Som efterrätt blev det ÄPPLEPAJ å VANILJSÅS :)
Vi kom hem från mormor och morfar vid 20 tiden.
Då satte jag mig direkt vid datan och började fixa med bilder som jag har tagit när vi släppte ihop hästarna.

Slänger upp några bilder här på bloggen :)
Vad händer ikväll då?




Good Morning :D

God Morgon ! :)

Jag och mamma gick upp vid 8. Åkte iväg till stallet vid kvart i nio. När vi kom dit, träffade vi ställägaren, mamma och ägaren stod och snackade lite. Sen tog jag och mamma ut alla hästarna. Gick bra. Vi åkte faktiskt hem direkt efter. Hade inte med mig hunden.
Ska senare tillbaka till stallet då vi ska släppa ihop några hästar.
Hoppas ni också har haft en bra morgon :)

Hörs senare :)

Good Night

Ooops, ojdå vad klockan har blivit mycket. Redan 00.39, jag borde gå och lägga mig nu. Jag och mamma ska upp vid halv åtta. För å vara ute i stallet klockan halv nio, för att ta ut de små liven. (Hästarna). Efter vi har tagit ut dom, då ska vi gå på långpromenad  med Ludde :)

Hörs imorgon när jag har kommit hem :)
Tack och hej för mig leverpastej .

Aymara hade lite damp här.



Köpa?

Vet någon vart man kan köpa Turkiskt te någonstanns i sverige? Tacksam för svar :)

Hemma nu

Halloj !

Kom hem för en stund sedan från stallet. När jag kom till stallet vid halv fyra, då var ägaren där som ägerstallet. Så vi stod och snackade en stund. Efter det tog jag in hästarna. Det tog sin lilla tid. Runt halv sju så var det ledigt i ridhuset, så jag passade på å släppa hästen min. Så han kunde  få springa av sig. Jävlar vad fort han sprang. Detb behövde han.
På vägen hem från stallet så åkte vi å handlade mat.
Har precis ätit klart å nu blir det kolla på Let's Dance och kolla datan. :)
Ludde ligger såklart å sover som vanligt när vi har kommit hem från stallet.

Hoppas ni också har haft en bra dag.

Good Morning

God morgon :)

Stannade hemma idag med.
Vaknade vid halv tolv.  Gick direkt ut med vovven en stund, sen när jag kom in igen. Då skulle mamma ha klar frukosten, men så blev det inte. Hon stod å städade istället. Så jag fick göra frukost till oss.
Nu sitter jag här. Ska nog snart göra mig i ordning för och sen åka å ta in hästarna.

Idag kommer jag i alla fall ut lite i det fina vädret. Blir å leva på te idag med. Det hjälper mot magen.
Hoppas ni får en fin å bra dag idag :)

Torsdag, snart är det helg igen :)

Snart kommer nog min mamma hem. Ska gå å lägga mig när mamma har kommit. Snart börjar CSI NY :) ska allt ta å kolla på det :)
Har inte gjort ett piss ikväll. Har suttit och kollat på tv å haft på vardasrumsbordet. Fixat naglarna har jag gjort. Satte i all smutsdisk i diskmaskinen.
Morfar kom för någon timme sedan och fick gå ut med Ludde, jag kunde inte. För att jag knappt kan gå igen... ucsh fyfan säger jag.
Se hur mycket sömn jag får denna natt.

Aja jag säger nu för mig godnatt , hörs imon när jag har vaknat eller nått.

Jag i Turkiet Alanya sommaren 2009 i 3veckor. Här sitter jag på Old Istanbul Steak House :)
Snacka om att jag är brun som en peppakaka. :D



Uppe nu

Räckte att jag satte på tv å kollade en liten stund på tv. Sen låg jag och sov. Vaknade av att Ludde stod  å skällde på min kusin som var här.
Ludde låg också å sov. Så han blev nog lite rädd när han såg min kusin. Klockan 16 gick jag upp igen. Nu blir det å vara vaken tills jag ska gå å lägga mig för natten.
Var ute med Ludde när jag hade gått upp, men nu ligger han i mitt rum och sover.




sova en stund ?

Går nu igen å kollar på tv. Se ifall jag kan sova en stund till. Hoppas på att magen ger sig snart. Vet inte vart ja ska ta vägen med denna smärta. :/
Såklart är det alltid fint väder ute när jag är sjuukt. Hatar det.
Hoppas ni får en bra dag.

Sjuk :/

Blev ingen skola för mig idag. Har sovit otroligt dåligt inatt. Då ja vaknade av att jag hade grymt ont i magen. Kunde knappt stå,sitta eller ligga.
Gick upp å tog mig en panodil. Det hjälpte inte. Sen på morgonen ringde mamma mormor å fråga vad hon kunde ge mig. Fick då varmmjölk det hjälpte lite.
Så runt 8 halv nio så kunde vjag sova igen. Då gjorde det inte lika ont.


Hoppas på att jag är bättre imorgon, jag hatar verkligen och vara sjuk.

Hörs senare :)

Somnar snart.

Håller nästan på och somna vid datan nu. Ludde ligger redan och sover neranför soffan. Men när jag börjar gå så kommer han in till mitt sovrum. Där han också brukar sova på nätterna.
Min mamma kommer hem om ungefär 2 timmar. Då hoppas jag att jag ligger och sover.
Nu för min del så ska gå och sova.

Börjar skolan imorgon klockan halv 9 som vanligt.

God natt :)

Home :D

Nu är jag och Ludde äntligen hemma. Vi har varit iväg i stallet. Haft fullt upp i stallet.
Ska nu bara sitta å häcka å inte göra något på ett par timmar, då jag är trött. Innan jag går och lägger mig sen måste jag duscha å bädda i min säng.

Sitter i skolan

God Morgon!!!

Sitter nu i skolan, engelska lektionen ska snart börja. Vi har precis haft fika. Imorse så har det blivit lite kallare. Hade -5 grader igen. Så det hade frysit ute.
Hoppas det snart vänder igen. Snön som gick bort så bra.

Ni får ha det så bra. Vi hör senare.

Bye bye

Säger nu bye bye för mig. Sängen kallar på mig. Måste försöka å sova nu. Jag ska allt komma på något bra å säga till min kära mor :)
Imorgon betyder det upp klockan 7. Jag är verkligen INGEN morgon människa.
Vi hörs imon när jag har vaknat till liv.

Hemma nu

Nu har jag precis kommit innanför dörra hemma med en trött hund. Vi har varit i stallet från 4a till halv åtta. I slutet fick Ludde leka med stallägarens hund, han kommer nu sova mycket gott :)
Sitter nu å läser bloggar å snackar me vänner. Å försöker planera lite. Men det går nog inget vidare längre. :/

2 Timmar kvar i skolan

Igår så fick vi våra skoldatorer,sitter på min skoldata nu :). Vi har lunch nu fram till klockan halv ett.
På lektionerna sitter jag å lyssnar på musik på youtube. Då jag inte har fixat spotify på denna data.
Nu är detr bara 2 timmar kvar i skolan :D

Hur ser er dag ut ?

God Morgon

God morgon allihop, sitter skolan. Skola idag då mellan halv nio till kvart i två. Blir åka direkt hem till en liten vovve. Han ville nu inte på morgonen att jag skulle lämna han.

Good Night

Ska försöka å ta mig bort till sängen och sova. Börjar skolan imon halv 9.

Vi hörs imon när jag är i skolan. :D

Måndagkväll

Har hängt upp tvätt och vikt tvätt. Plockat ut den rena disken ur diskmaskinen nu. Till det lyssnade jag på turkisk musik :)
Mamma kommer hem runt 00 tiden. Blir och sitta å vänta på henne. Sitter nu och dricker en kopp te.


JA hoppas nu att all snö försvinner. Det har försvunnit riktigt bra nu. Fortsätt så. :D

Ny skolvecka

Idag har vi fått våran skoldata :D Helt underbart kommer det och vara. Efter skolan åkte jag hem. När jag hade kommit hem så skulle Thessie komma med Ludde till oss, så väntade på att hon skulle komma. Så jag,mamma,Thessie och hennes 3åriga dotter tog å drack lite te när dom hade kommit. Ludde var  helt galen när han fick se mig.

Jag och Ludde vi åkte till stallet vid 5 tiden. Kom precis där ifrån nu  å klockan är halv nio om några minuter. Träffade massa underbara människor i stallet. Trevligt var det.

Nu ligger Ludde neranför soffan och sover så gott :)


Dags å sova

Om man kanske ska gå och sova? Klockan är nu halv 00. Imon börjar jag skolan klockan 10. Så lite sovmorgon får man allt :)
Imon får jag hunden Ludde igen för ett par dagar :) Ska bli hur mysig å kul som helst.

Han åker med mig imon till stallet på eftermiddagen :)


Söndag då var helgen slut.


Nu väntas en ny skolvecka. Usch.

Har i dag varit i stallet hela dagen, gick upp vid 11 tiden. Åkte iväg till stallet klockan 12. Träffade min kompis Karin där efter ett tag. Plus massa andra.
Så hängde med Karin till sin sköthäst, sen gick vi tillbaka till mitt stall. Vid 14 halv 15 så möte vi Elsa för och ta lite kort på min nya häst.
Sen var det å äta lite mat. Jag och massa kompisar satt i cafeterian och häckade en lång stund. Vid klockcan kvart över fyra, då började jag greja med min häst igen. Skulle vara klar runt 17tiden då skulle mamma komma till stallet och se när jag red.
Efter stallet blev det att jag och mamma åkte å handlade mat. Det blev tacos :) Kom hem runt halv 8. När jag kom hem hoppade jag direkt in i duschen, så lagade mamma mat.

Nu sitter både jag och mamma i vardagsrummet med varsin data och kollar på tv :)

Hoppas er helg har varit bra :)

Denna häst är min nya. Ska ha han på foder etthalv år. så Fram till Juni. Sen kan vi köpa han om vi vill. Vi får se vad som händer.


Iyi Geceler

Ska gå och sova nu , upp klockan 10.

God natt alla :D

Lördag kväll

Kom hem från stallet vid halv åtta tiden, då åkte jag direkt hem till mormor och morfar  å deras hund Bonzo. Fick mat där. kollade lite tv med dom å myste med Bonzo. Såklart somnade jag och Bonzo en stund i soffan. Kommer nog bli svårt för mig å somna ikväll.
Är nu hemma hos mig :) Syrran kommer hem om en stund också.


Nu så regnar det här hos oss i Stenungsund. Se hur vägarna ser ut imorgon. Kommer nog vara slask eller isigt imorgon.
Aja får hoppas att denna gång att all snö kommer gå bort. Jag har tröttnat på snön nu.


Funderar på å ta tag i detta å börja träna lite.

Lördag

Vaknade idag klockan 11.15. Så gick upp och åt med mamma, syrran och syrrans kompis som kom då. Vi åt frukost tillsammans. Efter frukosten skulle jag bara gå å lägga mig en stund till. Såklart somnar jag om till klockan 14. Har nu fixat mig i ordning för och dra iväg till stallet om en stund.
Sitter nu här i min ensamhet hemma oh dricker en kopp te å läser lite bloggar, kollar också facebook.

Hoppas ni får en bra Lördagseftermiddag. Hörs i kväll någon gång.

Freeeeedagkväll

Har suttit nu ikväll och kollat på Let's Dance och haft datan brevid mig.  Syrran är hemma denna helg. Ihelgen kommer det inte å hända så mycket.
Men nu ska jag ta och gå å lägga mig. Klockan är 23.15, börjar bli lite trött. Ska bli härligt å få sovmorgon imon :)


Så jag säger för mig nu godnatt , så hörs vi när jag har vaknat.

Freeeeeedag

Idag tycker jag att dagen har gått otroligt snabbt. Hade skola mellan halv 9-12.45. Åkte hem till mormor och morfar, åt med dom. Efter vi hade ätit lite,gick jag och Bonzo å la oss i vardagsrummet. Båda två somnade i soffan. Sov från klockan 14-16 det var härligt å få sova lite. Det behövde jag verkligen. Jag stack iväg till stallet vid kvart över 16. Träffade massa underbara människor :)

Idag hade hästen lite glädjeskutt.

Äntligen är det FREEEEDAAAAG, det betyder nu är det helg :) Ska äntligen få sova ut :)


Här är en mycket fin bild på våran hund Bonzo

Väntar

Sitter nu och väntar på att en från mammas jobb ska sluta, å sen köpa med sig mat till mig. Det blir donken nu innan jag ska sova. Vi hade inte så mkt hemma. Så det får bli donken då. Runt halv 00 får jag det :D




Låång dag.

Dagen började dåligt, vaknade klockan åtta börjar skolan kockan halv nio. Sätter mig i bilen 8.20,men när jag sitter i bilen då ser jag att klockan är 8.44. VAFAN, klockan där inne är ju 8.20. Då fattar vi att våran klocka går fel. Så jag kom 20 min försent till första lektionen.
Slutade skolan klockan 13.45.  Åkte hem till mormor och morfar efter skola och åt mat med dom. Efter maten gick jag å mormor och Bonzo å kollade på tv.
Såklart så somnar jag och Bonzo som vanligt efter maten i soffan. Sov från 15-17. Vid 17 åkte jag ut till stallet. Skulle rida lektion 20.15, å sen hade jag kvällsfoderingen.
Träffade lite folk i stallet, trevligt var det. Lektionen gick faktiskt jätte bra. Andra gången min häst gå  med så många hästar i ett ridhus.
När lektionen var slut,var det snabbt in i stallet å av med grejerna. Sen fodra alla hästarna. Var hemm runt kvart över 21.


Den mörka hästen är min kompis häst.Den Ljusa var min förra häst.


Iyi Geceler

Jag hatar ena min fot. Har problem med den. Har grymt ont i den nu. Jag måste gå till en sådan person som trycker på fötter. Men ska försöka och och sova nu. Kanske känns bättre i foten då.


Godnaatt

Duschen

Har precis kommit ur duschen. Nu blir det å bara sitta i soffan och kolla på tv och bara lata mig. Hade skola från 8.30 till 13.45. Sen åkte jag hem å kom hem till att mamma stod å gjorde pannkakor till oss. Åkte sen iväg till stallet vid kvart i 15. Fixade allt åt min häst först. Vid 16 var det att ta in alla hästarna. Gick över sen till ett annat stall och tog hand om 2 hästar där.

Efter stallet åkte jag hem till min mormor och morfar. Åt middag med dom idag. Fick också träffa Bonzo deras hund. Han blev jätte glad å se mig. Var jätte längesedan jag träffade han.

Men nu är jag äntligen hemma:D

Väntar

Sitter nu och kollar på tv å har en hund som sover neranför soffan. Ringde mamma för någon timme sedan och frågade när hon slutar jobba. Hon kommer hem någon gång runt halv 01. Ska försöka å vara vaken tills hon kommer hem.
Ludde stannar en natt till hos mig. Sen vet jag inte när han kommer tillbaka till mig. Men hoppas snart :)

Aja, jag säger god natt redan nu. Då jag inte tänker gå in på bloggen mer ikväll.

I'm Home

Har precis kommit hem från stallet nu jag och Ludde. Som vanligt ligger Ludde och sover neranför soffan :) Jag är ensam hemma, så blir bara och ta kolla på tv och sitta vid datan :).


Första skoldagen

Idag är det första skoldagen. Den började riktigt slappt. När jag kom till skolan så satte vi oss vid vårat fika bord. Vi satt där med lärarna och pratade. Så vi började lektionerna klockan 10 istället för halv 9. :)
Nu har vi lunchrast. Sitter här å skriver ett snabbt inlägg. Vi slutar om 2 timmar.
Då ska jag åka hem en snabbis å äta lite, å hämta hunden. Sen drar jag och hunden till stallet och är där till kvällen.

Vi hörs ikväll när jag kommit hem.

Sista rundan me vovven

Nu ska jag och mamma ut och rasta Ludde en sista gång innan jag och mamma ska sova. Sen blir det gå och lägga sig för vår del.

Tisdag är det skola. Usch fyfan. Så nu går man tillbaka till verkligheten igen.

Vi hörs i mon någon gång under dagen

Godnatt

Hemma igen

Kom hem för en och en halvtimme sedan. Har varit i stallet. Maten var exakt klar när jag kom hem. Så det var bara och sätta sig å äta :) .  Efter maten tog jag mig en dusch. Ludde låg i dörröppningen till badrummet, han låg där hela tiden sålänge jag duschade.Han släpper mig typ inte ur sikte.
Satte mig en stund framför tv och datan efter jag hade duschat. Sen var det ut å rasta Ludde. Men nu äntligen är jag inne igen och kan ta det lugnt :)


Måndag

Idag är det sista dagen på lovet. Har sovit ut idag. Det var skönt och få sova ut. Gick upp vid halv 12. Då mamma står och säger Ludde behöver gå ut och kissa. Så jag fick gå upp å ut med han, jävlar vad det är isgata över allt utanför oss. Till och med ludde gick å halkade.
Idag kommer inte så mycket och hända på min sista lediga dag. Jag mamma och min morbror Abbe ska åka och kolla  på våran båt hur den ser ut. För vi ska försöka och sälja den.

Efter vi varit där. Då ska jag mamma och Ludde åka ut till stallet. Mamma ska gå upp till en litet hotell som ligger vid ridskolan. Å snacka med hon som äger det . Så jag och Ludde ska gå till min häst.

Ludde älskar och vara med mig i stallet. :D


Hoppas ni får en bra dag ni med.

Natti Måndag = Sista dagen på lovet.

Nu ska jag ta och gå å lägga mig. Kommer nog å ha en hund vid fötterna när jag ska somna. Har varit utan han hela dagen. Så han har saknat mig otroligt mycket.
Måndag är sista dagen på lovet. Shit. Så imorgon blir sista sovmorgonen på ett tag.

God natt vi hörs

Lång dag idag med

Gick upp vid 7 imorse. Åkte iväg och jobbade klockan 8. Så har hållt igång hela tiden fram till klockan 15. Sen blev det h snabbfixa allt hos min egna häst. Jag åkte från stallet klockan halv 16. Var hemma strax före 16. När jag kom hem fanns det en väldigt glad liten hund vid namn Ludde. Han blev helt galen när jag kom hem. Han visste inte vilket ben han skulle stå på.
När jag hade gosat lite med han, då hoppade jag in i duschen. Jag och mamma ska iväg klockan 19 på middag med mammas kompis å hennes barn.

Så jag håller på och göra mgi iordning för och dra iväg.


Hoppas ni också har haft en bra dag :)


Iyi Geceler

Jag säger godnatt nu för min del nu. Då jag ska gå upp klockan kvart i sju imorgon. Börjar jobba klockan 8-16.
Så god natt, vi hörs imorgon någon gång på kvällen när jag har kommit hem. :)


Iyi Geceler :)

Lång dag

Herregud vilken lång dag jag har haft. Har inte sovit många timmar inatt. Somnade klockan 3. Upp vid 7. Åkte ut till stallet strax efter 8. Började slänga ut hästarna vid kvart i nio. Var klar klockan halv tio med det. Sen tog jag med mig hunden på en liten promenad i regnet. Vi var ute i en halvtimme. Träffade Janina på väg tillbaka till stallet. Så vi tog en kopp kaffe utanför stallet å snackade lite. Efter vi hade snackat lite fick jag gå och fixa allt i stallet igen. Runt 12 tiden kom Isabell som jag skulle rida lektion för idag.
Så det blev ridning vid halv ett till halv två. Ridningen gick grymt bra jämnfört med andra dagar.

Men nu är jag och Ludde hemma igen efter en lång dag i stallet :D
Ludde fick ta sig en dusch direkt när han kom hem. Första duschen sen Pia ägaren fick han.
Han var snäll och duscha :) 

Underbara Ludde i stallet idag :) Mycket lätt hund och ha med sig :)

Å jag tänkte idag, imon får jag lite sovmorgon. Men nej. En ringde och frågade ifall jag kunde hjälpa henne med stallet imon. Så jobb blir det för min del mellan 8-16.

På kvällen imon ska jag och mamma iväg på middag. Herregud vilken dag imon med ju.

Hörs senare ha det gött .




Soffan

Ludde ligger och sover så gott vid soffan. Själv sitter jag och kollar runt lite på nätet och glor på Snuten i hollywood 3 på tv. Sitter och väntar på att mamma ska komma hem från sitt jobb. Förhoppningsvis kommer hon nog inte hem så sent.  Borde egentligen gå och lägga mig om en stund. Då jag ska upp klockan 7 på lördag för att jag ska släppa ut hästarna vid halv 9.

Men om man har tur så kanske min kära mor kommer hem snart.

Ludde <3

Idag så har jag inte gjort ett piss verkligen. Orkade inte göra något i morse. Åkte till stallet vid halv 14. Fixade allt åt min häst. Släppte han i ridhuset en stund. Jävlar vad han sprand. Efter det kom Pia som äger Ludde. Hon frågade mig ifall jag kunde passa Ludde i dag å imon. Självklart gör jag det :D
Så nu är jag och Ludde hemma :D

Mys är det. Ikväll blir det och kolla på Let's Dance :)

Byebye

Bye bye, nu blir det att ta sig bort till sängen. Å försöka å sova några timmar. :D Ska upp vid 10. Imon måste jag ta tag i mitt rum. Det ser förjävligt ut rent ut sagt.

Iyi Geceler herkese :)

Hungrig mitt i natten.

Klockan är 01.40 och jag är hungrig. Smart där. Aja,ska gå och göra mig några mackor :D

Bilder :D

WIIIIIIEEEE sitter och beställer lite mer bilder :D

Mörkhårig :)

Nu har min syster färgat håret på mig och här är resultatet :)
Till vänster är min normala hårfärg, å till höger ser ni resultatet :D


Torsdag

Nu har jag precis kommit hem från stallet. Shit vad mycket folk det var istallet idag. Alla var samlade samtidigt typ. Jag har ridit en stund idag, gick sådär. Nu sitter jag och väntar på att min lilla syster ska komma hem. Så att vi kan börja färga mitt hår.
Slänger upp bild här sen :D

Det är bara 3 dagar kvar på lovet :(

God Natt

Om man kanske ska gå och sova ? Ska upp vid 11. Nu ska jag gå och försöka och somna. Även om jag har ont i magen. Vi hörs när jag har vaknat .

Iyi Geceler :)


God Natt

Om man kanske ska gå och sova ? Ska upp vid 11. Nu ska jag gå och försöka och somna. Även om jag har ont i magen. Vi hörs när jag har vaknat .

Iyi Geceler :)


JÄVLA UNGJÄVEL

Ursäkta mig ? Äger du fan inga egna kläder eller ? Jag vill gärna ha tillbaka alla mina kläder du har tagit från mig.


Jaha

Jaha då börjar min mage igen. Det går till å från alltså.  Jag hatar min mage. Dricker nu lite varm mjölk så ser vi om det hjälper.
Snart kommer min mamma och lilla syster hem :D Nu börjar det bli riktigt tråkigt å vara ensam hemma.

Hatar snö

Sitter hemma i min ensamhet. Om man kanske ska göra i ordning naglarna. Hoppas mamma och syrran inte blir så sena ikväll.
Jag hatar verkligen SNÖ. Det har snöat idag. Ska tydligen också snöa imorgon och på lördag. Räcker det snart inte med snö?

:)

<a href="http://www.bloglovin.com/blog/2231184/mylifeallover?claim=66vemyvzm6q">Följ min blogg med bloglovin</a>

Fyfan

Snart är jullovet slut, fyfan. Men snart är vi lediga igen :D

Onsdag

Nu är jag äntligen hemma från stallet. Har fått ringa runt lite idag till några angående fredagen. Hoppas det är löst nu.
Blir inte att färga håret idag, det blir imorgon istället. Då min lilla syster inte är hemma som skulle göra det på mig.

Jag är nu ensam hemma, så blir att bara ha det gött. :)
Idag har det snöat exakt hela dagen. Det är inte okeej. Det får inte komma mer snö nu.


Hoppas ni haft en bra dag .

Onsdag 5 Januari

Inatt har jag sovit hur skönt som helst, vaknade vid 14. Har nu ätit en mysig frukost med mamma och lillasyster. Ska åka iväg till stallet om någon timme. Idag har jag hand om två hästar så att det kommer ta sin lilla tid innan man är klar.

Hoppas ni får en bra dag ute i det vita landet.

Iyi Geceler

Ojdå vad klockan har blivit mycket. Den är redan 01.48. Så nu blir det att gå och sova. Ska upp vid halv 11 tänkte jag. Har fullt upp imon.
Skriver innan jag åker iväg imon :)

Sov så gott allihop.
Iyi Geceler = God natt :)

Tisdag 4 Januari

Shit vad mätt jag blev efter maten. Gick direkt och satte mig i soffan. Nu väntar jag på att plattången ska bli varm, så jag kan börja platta mitt hår :D
Ikväll blir det och mysa med familjen och kolla tv å kolla runt på nätet :D

Hoppas ni också får en bra tisdagkväll :D

Dagen inte varit bra.

Vaknade idag vid halv 16. Har sovit så dåligt inatt. Åt frukost med mamma och lillsyrran, sen åkte jag iväg en snabbis till stallet för sen komma hem snabbt igen.
Så nu ska vi börja laga mat :D Jag har funderat till och från hela dagen. Ifall jag ska färga mitt hår mörkare. Min lilla syster och mamma tycker jag ska göra det.


Hörs senare, nu ska jag gå och hjälpa dom och laga mat.Bilden är tagen i turkiet i Augusti 2010


Tisdag morgon klockan 01.11

Nu är klockan 01.11. Om man kanske ska ta sig bort till sängen? Börjar bli lite små trött. Mamma kommer nog snart hem från jobbet.
ÅÅÅ idag är det Tisdag :D Det innebär att jag får SOOOVMORGON :) Denna dag är mycket efterlängtad. Skriver igen när jag har vaknat .

So good night people:D Iyi Geceler :)


Går från blogspot.com till Blogg.se

Jag har haft blogg innan, har haft på blogspot.com. Men tycker att Blogg.se är bättre. Så går över hit nu. Ifall ni vill läsa så är det adressen till min gamla blogg är. Esthersverrisdottir.blogspot.com :)

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0