Fullt upp hela dagen

Just nu är jag Påväg ut till stallet för att ta hand om egen plus en kompis häst. När jag är klar där, så blir det åka och handla lite saker sedan hem och göra sig iordning för kvällen. Ska nämligen ha hem lite tjejer ikväll för fira josse :) hörs senare :)


Här sker de saker

 
Godkväll !

Här har det skett grejer, i Lördags eller Söndags snackade jag med älsklingen och då sa han till mig Söndag eller Måndag drar jag till Ankara med min bror. Vaknade upp idag av att någon skrev på fb på chatten och vem var inte det, det var ju såklart min pojkvän. Han skrev från sin brors fb. Han skulle bara säga att han var i Ankara. Så han åkte alltså på Söndagen dit.
Så imorgon Tisdag ska han till Ambassaden och fixa sitt visum och hoppas verkligen vi får ett ja på det. Är så grymt nervös. Så nu lär vi ju snacka med varann varjedag. Så snälla alla håll tummarna för oss att vi får ett JA.
Så snart kan jag och älsklingen kanske få vara med varann igen ♥
I stallet var det också grymt bra. Hästen gick otroligt bra idag. Lönade sig igår med att jag longerade han först så han fick dampa av sig lite. Sedan att jag red en stund och även min vän lite.
 


 
 

Vilket äckligt väder de är regn

Sitter just nu Påväg in till Kungälv för att träffa en turktjej för lite fika :)
Kommer bli så trevligt så. Sedan efter fikar blir det ta sig till hästen försöka att rida lite idag. :)

Hoppas ni får en bra dag


Godmorgon

Godmorgon alla!

Då var man uppe vid 6.15 . Käka frukost och så för sedan göra sig iordning för att dra sig mot stallet för ta hand om alla hästarna. :)

Hörs senare :)


Fullt upp hela dagen

God eftermiddag!

Herregud vilken dag, vaknade vid 10 tiden. Åkte ut till stallet vid 11 tiden. Vart igång sen klockan 11 i stallet. Har ridit och grejat. Ägaren har även klippt hästen. Jag har mockat hela rasthagen så nu är den fin.

Sitter ner för första gången idag. Äter lite.
Väntar nu på att klockan ska bli 18 så att en kommer som jag ska möta för kvällafodra hästarna och ta in en del hästar. Sen får jag åka hem :)
Kommer ialla fall somna gott när jag kommer hem.





Ett samtal

Godkväll !

Har ikväll vart på bio med min syster och hennes kompis. Vi såg sista delen av twilight den var grymt bra. Jätte tråkigt att det inte kommer mer fortsättning, de filmerna är ju så sjukt bra.

Förstår inte hur ett samtal kan få en att bli glad och allt eller att bara få höra älsklingens röst lite. Ringde till honom idag. Det var mysigt ♥ Snart ska han ta sig till Ankara för fixa visum och om det blir ett ja som jag verkligen hoppas på. Så kommer han ta sig hit till mig i Sverige ♥ Det kommer att bli så mysigt så.

Behöver mannen sjukt mycket just nu.
 



Torsdag

Godkväll!

Har idag vart och skrivit in mig på arbetsförmedlingen. Även hängt undan en vinterjacka. Sen drog jag mig till stallet och grejade och red lite.
Just nu så ligger jag och slappar i sängen. Lyssnar på lite musik.

Imorgon, så blir det åka ut till stallet tidigt på em. Ska träffa en ridlärare för att visa henne en sak sedan greja och så med min egna. På kvällen blir det Bio time :)

Ha det gött

Var ett tag sedan jag skrev sist.

Det har verkligen gått upp och ner den sista tiden. Men som sagt, med tiden blir det väl bättre. Finns ett antal personer som jag just nu saknar så oerhört mycket. I vissa lägen undrar jag varför ni ska bo så lång bort.
Min hjärna tänker på så mycket olika saker nu, så det bara snurrar till allt. Men även mina tankar blir väl också bra tillslut.

Den enda person jag vill ha vid min nu, det är min kära man. Men allt ska ju såklart vara så krångligt.Hoppas verkligen snart jag har han här♥
Känns som det är den enda som kan få mig att må bra förtillfälligt.

Nä ska väl ta och försöka att somna.


Lördag

Dagen började inte så bra, jag försov mig. Skulle gå upp klockan nio men jag studsa upp ur sängen vid 11. 11.30 åkte jag ut till stallet för möta Carro, vi skulle ta oss en uteritt idag. Men när vi var i stallet så regnade det hela tiden. Så vi chansade och red ut, regnade väl typ 10 min av våran ritt. Sedan blev det jätte fint väder :) Så vi hade tur med vädret.

Ja och vad ska man hitta på resten av dagen då? Hmmmm Ingenarning.

Hoppas ni har en bra Lördag.

Kram

RSS 2.0