Underbar dag

Haft en riktig bra dag, först var jag ute i stallet och grejade gick en liten promenad med hästen. Sen åkte jag med min kusin och hans mamma och badade. Det var gött. 
Har nu precis kommit hem. Blir ta sig något å äta glo lite tv :)

Hoppas ni har haft en bra Lördag.

Godmorgon

Morgonen började inte bra, jag försov mig. Skulle vara ute i stallet klockan 9 på morgonen för hovslagaren skulle komma då. Så fick ringa till en som var i stallet så hon kunde fixa hovslagaren åt mig. Nu har jag i alla fall ätit frukost och ska packa lite. Drar mig sen ut till stallet :) 

I eftermiddag blir det åka och bada igen tillsammans med min kusin och hans mamma. 

Här är två bilder sen igår kväll :)


Underbar fredag

Denna fredagen har varit helt underbar. Har varit ute i stallet och efter stallet blev det gå upp till mamma på herrgården och vara med henne där. Senare på kvällen drog jag och några kompisar ut å badade vid 21 22 tiden. Det var varmt i vattnet :) 

Men nu ska jag snart ta och gå lägga mig,då klockan ringer imon senast halv åtta. 

Puss

Torsdag= VARMT

Idag har det varit en underbar dag, vi har haft 27 grader :) Först var det att åka ut till stallet och kolla till hästen å ge dom andra lite mat. 
Efter stallet var det hem och packa inför stranden som var på kvällen. Åkte till stranden med min bästa kompis plus min kusin på 8 år. 
Idag tog jag mitt första dopp i Sverige för iår :) 



Onsdag

Tycker bara dagarna springer iväg just nu. Idag blir det en lugn kväll. Ska vara hemma hela kvällen. Känner att jag behövde vara hemma ikväll. Har även sovit en timme nu på kvällen för var så trött.

Det är nu 7 dagar kvar tills jag är nere i Alanya igen ♥
Blir även att ta fram resväskan ikväll å lägga ner lite saker :)



Hemma klockan 02.15

Herregud vilken kväll jag har haft. Men tack alla underbara människor för denna kväll. Ska snart gå och lägga mig, klockan ringer klockan 10 imon bitti. 


Aja. Vi hörs puss.

Bra start

Bra start på veckan. Varit med bästa vännen Annie. Vi har haft en mycket bra dag. Men kvällen blev bäst. Klunk klunk klunk haha. Men nu taggar vi för Onsdag :) 
Vädret har varit skit som vanligt typ.
Puss

NYVECKA

Ny vecka igen. Veckan börjar ju mycket bra ialla fall haha. Nu ska jag ialla fall dra ut och träffa Annie :) Blir nog sent i kväll med. Se vad vi ska hitta på då. Vi kommer ialla fall cykla ut till mina hästar så dom lever. Annars får vi se vad kvällen har och erbjuda haha.

Vädret suger. Ha det fint

Puss

Söndag

Sista dagen på denna vecka då. Har varit ute i stallet och fixat med båda hästarna. Hemma och ätit middag. Nu är jag trött och även sitter jag å fryser. Kul om jag blir sjuk nu också. :/
Ikväll blir det nog att vara hemma. Kommit hem sent fyra dagar på raken. Så blir nog gott å vara hemma en dag. Måndag blir det sent igen. :)

Puss


Lördag snart slut på veckan

Var väldigt pigg när jag kom hem igår kväll. Gick inte och la mig försen klockan halv fyra imorse. Vaknade vid 11 tiden.
Nu sitter jag å kollar på norsk kanal. Ska snart börja göra mig i ordning för att dra ut till stallet. En kompis kommer nog också snart.


Puss


GöteborgTosdag

Blev aldrig att gå upp vid sex imorse, orkade inte. Så mamma fick ta hand om hästarna idag.  Vaknade klocka 10 istället. Åkte in till Göteborg vid ett tillsammans med min bästa vän Annie. Haft en trevlig dag där inne.

Blev efter Gbg åka hem till henne en stund för ta reda på vad vi skulle hitta på på kvällen. Kvällen blev en mycket bra kväll. Har nyss kommit hem. Det är alltså 3 dagen i rad jag kommer hem runt 01 tiden.

Aja nu ska jag ta och sova om en stund. Vi hörs imon ha det.
Blev ej så många kort idag. Har väl typ 4 kort eller nått.


Puuuuuusss

GöteborgOnsdag

Precis kommit hem efter en heldag i Göteborg. Fyfan vad kul vi har haft det :) Gått runt sjukt mycket och bara snackat å haft det gött. Suttit i en park å snackat. Gått på Gothia :)

Puss ha det. Hörs imon. Ska ta och sova nu ska upp klockan 6 imon bitti. Fullt upp imon med.

Kommer bilder imon :)

Fullt upp

Har vart uppe sen 6 imorse. Käka frukost sen bege sig ut till stallet. Morgonfodera hästarna och släppa ut dom. Sen kolla till två hästar så dom lever. Hem en halvtimme, dra vidare till läkaren. Var hos läkaren en timme. Efter läkaren blev det åka hem direkt.

Nu har jag gjort mig iordning för att dra in till Göteborg med tre vänner. Vi kommer å vara inne i Göteborg hela dagen/kvällen.
Blir hemma sent ikväll/natt.


Vädret är på topp det gillar vi :)

Ne nu ska jag fortsätta göra mig klar.

Ha det puss

Klockan är 00

Klockan är nu 00 å jag har precis kommit hem efter ha varit med trevligt folk. Jag ska upp vid 6 tiden för att vara ute i stallet klockan 7 på morgonen. Ska morgonfodra plus släppa ut hästarna. Fixa båda hästarna jag har, sen hem fixa sig för att dra in till GBG med trevligt folk :)


Puss vi hörs


Godnatt

Oj, klockan är snart 2. Ska ta och gå å lägga mig och försöka å sova lite. Hoppas att jag mår bättre imorgon.

Puss


Ny vecka 29

Lite sent bloggande. Men ialla fall detta är för måndag

Då är man inne i en ny vecka igen. Idag har jag tagit hand om 5 hästar. Haft hoppträning för stallägaren. Efter stallet blev det hem och göra sig iordning, för att träffa mina två bästa kompisar. Äta lite tacos å sen dra ut å cykla ner till donken för ta sig en glass å bara tjöta. Trevligt var det.
Fyfan vad kul vi har haft det ikväll.

Jag kom hem kl 00

Snart blir det nog sängen.

puss ha det


Gokväll

Idag tog jag mig en lång sovmorgon. Åkte ut till stallet vid halv 3 och tog in båda hästarna när det regnade så. Så att dom fick stå inne lite när det regnade så.
Red först min egna häst och fixade allt med den. Gick över till andra stallet sen och fixade med den lilla envisna ponnyn.
Nu är jag helt slut. Har precis ätit lite chili con carne. Blir och kolla på tv och kolla nätet nu :)

Ha det fint.


Godmorgon :)

Som vanligt kommer hunden och väcker mig. Han tyckte det räckte med att jag skulle sova. Så klocka 10 var jag tvungen att gå upp. Satte mig och åt frukost med mormor och morfar.
Ska om en stund börja göra mig i ordning för att åka ut till stallet och greja med båda hästarna.

Idag är det mycket fint väder ute :)

Hoppas ni får en trevlig dag.

Puss


FREDAG IGEN

Vart en okej dag idag. Åkte ut till stallet vid 12. Gav dom lunch tog in hästen för ett ridpass. Hästen gick som en klocka idag. Fy vad han var fin.

När jag kom hem vid halvfem efter å har handlat. Gick å kollade på tv en stund. Somnade såklart som vanligt sov två timmar. Se när jag somnar ikväll.

Imon har jag två hästar å rida. Har två hästar nu i två veckors tid. Fullt upp, ska hinna med å göra lite andra saker också.

Aja nu hade inte jag mer å skriva för ikväll.

Puss


Gokväll

Varit i stallet och fixat idag plus fixat en ny hovslagare :) När jag var klar i stallet. Då tog jag mig en promenad hem till underbara Karin. Så vart med henne hela kvällen. Men nu är jag hemma.

Karin ♥



Godmorgon :)

Fattar inte vad det är med mig just nu. Vaknade 8 imorse och var pigg. Jag somnade halv 3 inatt. Somnade om så vaknade 10 gick upp då. Mamma,mammaskompis, syrran och Auroras kompis har åkt nu till Danmark.
Ska snart fixa mig lite frukost.

Nu sitter jag och fixar med musiken till mobilen :)

Vädret idag är inte mycket och hurra för. Molnigt å trist.

Hoppas ni får en bra dag ialla fall


Bild på söta stina :)

Musik

Yeah nu får jag lite låtar av min bästa vän. Så imon blir det och lägga in dom på mobilen :) Då är mobilen fixad med nya låtar inför semestern.

Har typ bara 10 låtar på mobilen. Har inte haft några låtar på datan. Men nu så blir det ändring på det.

Ska dra å sova när vi är klara med alla låtarna .
God natt :)


Slapp dag

Vaknade idag första gången vid 6 imorse, det är verkligen inte okej. Försökte somna om, så gick upp vid 12 sen. Jag och mormor åt frukost. Sen gick vi ut på promenad med hunden. Efter promenaden åkte jag ut till stallet vid 15 tiden.

Har varit där och grejat och ridit lite. Det var underbart väder och rida lite i . När jag kom hem så hoppade jag direkt in i duschen. Fick mig lite mat efter duschen.



3 veckor kvar tills man är i Alanya igen och träffar killen igen ♥
Sun Park Marine ♥


Fint väder

Idag har det varit fint väder. Men jag låg inne och sov till halv tre istället för behövde verkligen få sova ut. Gjorde mig lite frukost, sen åkte jag ut till stallet för att få in hästarna och rida lite.


Har nu precis varit med Josse :)

Puss

Tidigt

Har gått upp tidigt idag, gick upp klockan 6.15 och vart igång hela dagen. Men nu äntligen är jag hemma. Ska gå ut på promenad med vovven.

Puss

fyfan

Det känns som jag ska svimma när som. Har precis kommit hem från både stall och kungälv. Jag sov i natt i kungälv. Vi grillade med mammas kompis å så. Mycket trevligt var det :)


Puss

LOOOOOv

Nu är dagen kommen, har jobbat sista dagen på jobbet. Får nu sommalov :) Ska vila upp mig nästa vecka sen kommer en kompis till stenungsund. Wiiiee


Nästsista

Vaknade vid 8 imorse, har inte hört väckarklockan. Det var bara å hoppa upp ur sängen och skynda sig å göra sig iordning för att åka kvart över 8 till jobbet. Har jobbat mellan halv nio å halv två idag. Åkte hem direkt å sen åkte jag med mamma och syrran till torget. Tog oss en fika plus kom hem med två nya linnen :)

Åkte till stallet på kvällen, Janina kom även dit. Vi satt på en läktare och snackade. Mycket trevligt var det.

Ska ta och kolla lite tv nu :)  Idag var nästsista dagen på jobbet

Puss


GOdnatt

Då är det daxs å lägga sig i sängen igen för några timmars sömn, imon väntas jobb mellan 8.30 å 13.30  :)
Puss

Sommarvärme idag

Har haft upp till 25 grader idag underbart. Jag har jobbat mellan 8-14 idag. Hem direkt efter och käka lite,sen dra ner till torget för och möta upp Karin för en fika. Det var trevligt. Vi åkte hem till Karin en snabbis när vi var klara på torget.
Hon åkte med mig till stallet sen en stund.

Jag fixade och så åt hästen. Lousie å jag tog oss en framskrittning ute. Sen red vi runt lite i paddock.
Nu har jag ätit lite Kebab, ska ta å kolla tv :)

Puss ha det


Duscha

Ska hoppa in i duschen nu sen blir det sängen direkt och sova. Imon börjar jag jobba klockan 8-14 .

Imon ska det tydligen bli bra väder. Såklart när jag jobbar.

Aja vi hörs puss :)


Tiden springer bara

Jobbat idag mellan 8-14, träffade mamma och lill syrran på torget efteråt för en fika. Gick även in några minuter till Karin på hennes jobb :)
Efter torget drog jag till stallet och fixade åt hästen och ridit lite. Det gick bra:)

Nu blir det kolla lite tv och så :)


Puss 

   


Trevlig dag

Jobbat mellan 8 å 14 idag, efter jobbet åkte jag med en som jag lärt känna genom jobbet som också sommarjobbar där. Vi åkte till torget. Båda skulle dit .
Jag gick till Karins jobb och satt där å snackade lite. Sen åkte vi två ut till stallet en snabbis, jag fixade åt hästen å red en snabbis. Efter stallet åkte vi hem till mig och käkade lite och snackade, skrev även upp lite saker som vi ska köpa inför resan i Augusti :) Å även vad vi ska ha med oss i resväskan. Herregud är mitt ord bara.

Har haft en bra dag idag :)

Hoppas ni också har haft det. Puss



Fin dag

Gick upp vid kvart i 11 idag. Åkte ut till stallet vid 12 tiden för att lunchfodera. Släppte ut hästen på gräs en stund. Fixade ordning i stallet, sen tog jag mig en ridtur. Nu är jag hemma och har ätit lite. Blir kolla på tv en stund nu.

Vi har nu 26 grader ute. Helt sjukt är det. Men underbart är det :)

Puss

:)

Haft en mysig kväll med syrran och mormor och morfar. Vi åkte till ett ställe och tog lite kort :)
Kanske slänger upp lite här någon dag.

Imon är sista lediga dagen innnan en veckas jobb igen.

Puss

Sent

Jag är lite hungrig nu och klockan är halv 1. Får väl ta mig något och äta, blir nog sängen efter. Imon ska jag sova ut. Känner att jag behöver det nu :)

Men vi hörs imon Puss

Fredag igen :)

Jobbat mellan halv nio och två idag. Det är bara 1 VECKA KVAR  PÅ JOBBET SEN SOMMARLOOOOV :)  Hem en stund efteråt. Åkte ut till stallet vid halv fyra. Fixade och så i stallet. Å idag har jag suttit på hästen igen efter två veckors vila :) Han var pigg kan man ju säga. Men det gick bra.

När jag kom hem fick jag lite mat, efter maten satte jag mig i vardagsrummet och kollade på lite kort.  Såklart när jag lägger mig ner i soffan då somnade jag direkt så har hunnit med och sova  1 timme också.

Se när jag somnar ikväll då.

Hoppas ni har haft en trevlig fredag.

puss

RSS 2.0