Inte ett smack

God eftermiddag!
Ja idag gick jag upp vid 11 tiden. Åt frukost i lugn och ro,sedan gick jag och hunden och la oss en stund i sängen och vilade. Skulle egentligen ner till banken idag, så blev det dock inte. Jag sov fram till halv två. Gick upp och grejade lite sedan lagade jag mat åt mig och morfar. Är nu mätt och belåten.

Ska ta en runda med hunden senare. Haft en riktigt slapp dag. Har verkligen inte orkat göra något.
 

Dagarna bara springer iväg

Jag kom ju hem för 8 dagar sedan från min älskling i Turkiet. Dessa dagar jag har varit hemma har jag inte gjort så mycket faktiskt. Det har ju varit otroligt bra väder. Så vart ute några omgångar med hunden.
I tisdags så hade jag en fika träff med en vän från Ljungskile. VI fikade i 3 timmar men den tiden gick otroligt fort. Vi hade så trevligt och snackade många minnen. :) 
Onsdags var jag med två st och besiktade en häst och den gick igenom så hon fick med sig en häst hem, så att den kvinnan blev väldigt glad.
Torsdag idag då, inte gjort så mycket sovit solat lite. Åkt ut till mamma för snacka lite med henne och käkat.
När jag väl kom hem så tog jag och hunden en promenad. Så ringde älsklingen samtidigt. Såklart har han blivit sjuk nu då.Tror allt han har sovit med AC:N på för mycket :)
Nu ikväll så händer det inte ett smack . Jo ska äta mat, så får fundera på vad jag ska käka.


Hoppas ni haft en bra  dag :)
 

Kom tillbaka till Sverige natten till Onsdag

Jajamän det stämmer jag är tillbaka i Sverige igen. Det känns så piss, saknar min man och alla mina underbara vänner där nere <3
Har inte gjort så mycket sen jag kom hem. Vart ute på långpromenad med hunden samma dag jag kom hem då gick vi 7 km. Igår var jag med mina två bästisar en stund. Det var mycket trevligt.
Idag gör jag inget skit. Sitter hemma i min onepiece när det är sjukt fint väder. Tycker livet är skit och piss och tråkigt.

Går inte och beskriva hur jävla mycket jag saknar min man<3

RSS 2.0