Inte långt kvar till Julafton

Godkväll!

Nu är det inte långt kvar till Julafton, bara 4 dagar kvar. Finns inte så mycket snö på marken längre. Har inte heller någon direkt julkänsla iår heller. Ingenarning varför, men har varit rätt mycket runt mig det senaste. Så är faktiskt rätt glad att denna jul att jag har fullt upp i stallet. Har morgon jouren i stallet till typ kl 11 eller nått, sedan har jag min egna plus en kompis häst att ta hand om.


Så låt denna Jul gå fort. Hoppas verkligen jag får till nyår ialla fall se vad som sker där. :)

Kram

Saknaden är enorm<3

Godkväll!

Saknaden efter älsklingen den är så enormt stor nu. Som det ser ut nu så har jag ingenarning när vi kan ses. Men hoppas verkligen jag kan åka ner till honom efter nyår. Tanken var ju att han skulle komma hit, men så har det hänt en väldigt tråkigt grej med honom. Han har brutit benet så att han kan inte komma till mig nu.
Hoppas verkligen han är på bättringsväg. 
Det tar död på mig snart. Har inte träffat älsklingen sen september bläääää. Vill vara hos honom nu´. Kollar biljetter hela tiden.


Seni Özledim Askim♥
 


Som sagt, vintern är här och det är kallt och snö överallt. Det har vi några månader framöver. Brrrr nu kommer tiden för mig att vara väldigt lång. Jag är ingen människa som gillar vintern. Fryser såfort det blir lite kallt.
Men en som älskar snön, det är min älskade vovve. Så är ute med honom mycket och leker med hans fotboll :)

 
 
 
 

Vintern är verkligen här

Goddag!

Vintern har verkligen kommit hit på allvar, jag gillar det inte. Jag gillar inte kyla och vinter. Det är så kallt. Just nu är jag Påväg till stallet idag har jag på mig. Två strumpor tjocka skor och tights ridbyxor och ett par team sportia byxor. På överdelen ett linne en tunn långärmad tröja plus två Islandströjor plus två halsdukar :)

Jag är sån som fryser, så frågan är vad jag ska ha på mig när det är riktigt kallt.


RSS 2.0