Fredag igen :)

Idag har jag varit inne på resia en snabbis och kollat. Vart på ett möte. Sen blev det att åka ut till stallet och fixa åt hästen.
Nu är jag hemma och mormor har gjort sin hemlagade pizza. Blir att äta den nu.

Senare ikväll blir det att kolla IDOOOL :)

Aja vi hörs puss


Torsdag

Min dag har varit helt underbar. Har varit i Göteborg hela dagen då vi var på studiebesök på ett hotell i Göteborg. Det hotellet var jätte fint. Efter besöket blev det lunch på en resturang, sen en åktur med paddan. När vi åkte Paddan var det kallt.
Vi fick sluta efter vi åkt paddan, var att ta tåget hem. Åkte ut till stallet och grejade och släppte hästen i manegen/red en stund.

Nu har jag ätit lite och kollat på tv :)

Puss

Onsdag

Idag har jag inte gjort ett enda skit. Åkte ut på eftermiddagen till stallet då jag hade hand om 2 hästar idag. Fixade ordning åt båda hästarna. Har även haft en trevligt samtal med min kära kille :) Det blir lite ändringar i resandet dit ner. Blir istället 22 october så blir för mig och mamma att ändra.

Har precis ätit lite mat. Ska ta och kolla lite tv nu och snacka med kompisar :)

Puss


Trevlig dag

Är precis hemkommen efter en trevlig eftermiddag och kväll med Marie och Yohanna. Vi har ridit tillsammans, hur trevligt som helst.
På vägen hem köpte vi med oss Kinamat som mormor hade beställt. Har precis ätit det, så nu är jag proppmätt.

Imon så börjar jag skolan klockan 10. Det är gött att ha lite sovmorgon. Fast blir ändå att gå upp lite tidigt ifall jag inte duschar redan ikväll.

Hoppas att ni har haft en bra dag. Vädret har varit helt underbart idag om man bortser från i morse, då vi hade 7 grader.

Puss
Hunden får vara med på bild idag :)


Tisdag

Gick upp imorse vid klockan 7.10, fy vad kallt det var när jag vaknade. Vi hade 7 grader. När jag kom till skolan så hade vi först information i en lokal. Inte så intressant. Sen har vi haft Konferans lektion och Servering. På serveringen fick vi lära oss att lägga på en duk och duka upp :)

Nu har vi Turism lektion, sista lektionen för dagen. Blir att åka hem en stund efter skolan. Ta mig något att äta.

Ska även idag träffa Pia, kanske träffa på Yohanna och Marie i stallet.

Aja ha det fint så hörs vi ikväll. Hoppas ni får en trevlig Tisdag :)


Puss


Måndag kväll

Har precis kommit hem från att ha varit i stallet och fixat åt hästen och gett dom kvällsmat. Köpte även med mig mat hem på vägen. Så har nu precis ätit och ska nu hoppa in snabbt i duschen :)

Puss

Inne i veckan 39 då.

Vaknade vid 12 tiden. Gick upp då och fixade mig lite frukost. Efter frukosten satte jag mig och gjorde massa sidor i matte. Nu är jag klar med matten.
Tänkte ta mig lite rester från igår och äta. Även börja göra mig iordning för att åka ut till min häst så den får det fint och mat.

Har även suttit och snackat med trevligt folk :)

Vädret suger som bara den. Grått och trist, regnar lite då och då.

Puss


Glad :)

Är så otroligt glad. Känner inom mig, jag vet inte vart jag ska ta vägen. Nu är saknaden så stor. Inte långt kvar nu. Snart är jag hos min älskling ♥
Bara 34 dagar kvar :) ♥  Ska bli så skönt att få komma iväg och få umgås med killen och vara i hans närhet.  
Blir att jobba undan i skolan :) 

Tur att tiden går fort :)

Helgen över igen

Vart denna söndagen tog vägen, det var en bra fråga.
Vaknade vid 11 tiden, åkte ut till stallet vid 12.15 för att lunchfodera hästarna. Även fixa åt min egna häst. Träffade även lite trevligt folk.
Jag tog mig en uteritt på hästen min, det var en mysig ritt. Efter stallet åkte jag och mamma och handlade lite mat. Blev att laga mat direkt när man kom hem.

Nu sitter jag och mamma i soffan och kollar på tv. Jag sitter och fryser ihjäl. Är ju fasiken kallt i lägenheten. Värmen sätter dom på i mitten av Ocktober.

Hoppas ni har haft en bra Söndag :)

Puss

 

Godmorgon :)

Vaknade runt 11.30 av att jag fick en hund som hoppade upp på mig i sängen. Gick upp och åt frukost med mamma och mormor.
Nu ska jag ta och sätta igång med att plugga. Det blir göra logi. :)

Hoppas att ni får en trevlig lördag.

Puss

Fredag igen :)

Ja, dagarna bara springer iväg. Nu är jag i alla fall hemma och nu blir det flera timmars plugg :) Har även fått snackat lite med min kära mor. I helgen blir det att boka biljett :)
Idag skulle jag och Karin ut ikväll. Men hon blev sjuk igår så det blir inget med det. Vi får göra en annan helg.
Hoppas ni får en trevlig Fredag


Natti natti

Jag ska gå och lägga mig nu. Försöka att somna. Min mamma kommer nog hem om 1-2 timmar. Imorgon ska jag ta ett litet snack med henne :)

Min kära moder i Alanya Juni 2009 på Queens Garden :)


Hemma

Nu har jag precis kommit hem, nu blir det mat. Efter maten blir det att kolla på tv :) Idag har jag inte gjort ett skit. Magen är inte bra :/ Blir så himlans trött på skiten. Hoppas att den snart blir bra.
Vädret har även varit lite skit idag. Har regnat jätte mycket helst plötsligt sen blev det fint igen.

Ha det fint.


Gokväll :)

Precis kommit innanför dörren, har haft en trevlig eftermiddag/kväll med trevligt folk. Nu sitter jag och dricker lite turkiskt te och äter lite flingor.
Har även snackat lite med älskligen i telefon. Härligt att höra hans röst,när man inte mår så bra.

Hur har er dag varit?

Puss


Godmorgon

Godmorgon allihop
Jag har precis vaknat. Haft väldigt ont i magen inatt och även i morse. Mamma skulle vart och hämtat mina skolböcker idag så jag kunde plugga lite hemma. Får se om hon hämtar dom lite senare när hon har slutat jobba.

Men nu ska jag ta och gå på lunchen direkt. Blir att värma mig lite rester sen igår.

Puss


Halsbandet saknar jag

Har precis kommit hem igen. Om en stund så är det mat.

Helt plötsligt fick jag en känsla att jag saknar mitt fina halsband ( Det som är på bilden )


Jag blev av med det i Alanya när jag var nere. Helt plötsligt var det borta. Jag kommer verkligen inte ihåg när jag kan ha blivit av med det. Har verkligen inget minne. Jag måste ha varit jävligt full den kvällen jag blev av med det.
Dagen efter när jag vaknar så märker jag att mitt halsband är borta. Jag frågade min kompis som jag åkte med. Har du sett mitt halsband? Nej säger hon. Jag bara men jag är helt hundra på att jag hade på mig det när jag gick och la mig.
Men tydligen så kan jag inte ha haft på mig det när jag gick och la mig.

Betyder alltså, jag blev av med det någon gång underkvällen. Måste ha varit rätt borta den kvällen då. Har verkligen inget minne.

Jag saknar ialla fall det halsbandet mycket då, jag älskade det väldigt mycket.


Godmorgon :)

 Har haft så ont i huvudet i två dagar nu. Hade även lite feber igår :/ Tycker det verkligen är piss. Vaknade runt 11 tiden.  Låg och myste lite med hunden i sängen. Gick sen och åt frukost vid halv 12. Åt en mysfrukost med mamma, mormor,lillasyster och morfar.
Efter frukost så ringde jag till min kära kompis Karin och snackade lite kollade upp lite bussar inför fredagen :)

Nu ska jag väl ta och lyssna på lite musik och dricka turkiskt te :)





Ny vecka igen inne i vecka 38

Har varit hos tandläkaren idag, han var så nöjd med resultatet efter operationen jag gjorde i början av Juni. Så tandläkaren kommer att kalla mig 1 gång i halvåret :)
När vi var klara hos tandläkaren, åkte vi snabbt förbi en hästaffär och beställde ett regntäcke. Sen blev det lite mat. Det blev donken till det. När vi hade ätit var det att åka hem igen.

Men nu sitter jag här och kollar på tv å myser med min söta vovve. :)


Slut på helgen igen då.

Kom hem för ungefär 20 minuter sen :) Hoppade snabbt in i duschen sen var det sätta sig framför tv och kolla på idol. Ska även ta mig något och äta nu.
Fyfan vilket väder vi har haft nu på kvällen, bara regn och regn å åter regn.

Hoppas ni har haft en fin Söndag

Puss


Godmorgon :)

Godmorgon allihop! :)

Nu har jag precis vaknat, har gjort mig lite frukost. Så gott att man har fått sova ut ordentligt. Idag händer inte så mycket. Ska senare träffa Pia. Åka ut till hästen och fixa med den. Annars är det bara att vara hemma idag.

Vad händer hos er en Söndag?


Gokväll

 Åkte ut till stallet vid 16 tiden, jag somnade till en stund innann. Jag kom hem från stallet vid 19 tiden. Hjälpte mamma med maten direkt. Åt en väldigt god middag, nu sitter vi och kollar på tv och jag snackar med trevligt folk :)

Hoppas ni får en bra Lördag :)
Pusss



Godmorgon :)

Vaknade runt 11.45, då hade mamma gjort färdig frukost. Vi satt och åt frukost. Efter frukost gick jag och la mig i sängen igen och kollar på lite tv och datan. Ska snart börja göra mig iordning för bege mig ut till stallet en stund.
Har sovit hur bra som helst inatt :)

Vad ska ni hitta på i helgen då?

Puss

Godnatt

Har nu suttit en stund och snackat med killen och lite annat underbart folk :) Men jag känner mig helt slut i hela kroppen, så jag tänkte faktiskt ta och gå lägga mig nu.





Äntligen fredag igen

Hopp, då är det äntligen fredag igen, denna helg är jag LEDIG. Vad gött det ska bli och vara ledig :) Nu så lagar jag och mamma middag. Ikväll blir det en mysmiddag.

Dagen har varit bra, det blev varmt på eftermidddagen. Det blev jag glad för :)

Hoppas ni har haft och ska ha en bra Fredag :)

Puss


Godmorgon :)

Godmorgon allihop.

Imorse när jag vaknade hade vi 4 plus grader, kallt var det när man gick utanför dörren. Det enda jag kan säga nu det är BRRR
Nu har jag precis kommit till skolan, börjar med att ha svenska lektion.  Har en kort dag idag. Går mellan 8.35 och 13.05 :)

Hur är vädret hos er?




Hemma igen

Har nu precis kommit hem igen efter ha varit på Loka Brunn.  Haft en mycket trevlig tur dit :) På vägen hem sov jag stort sätt hela tiden, var jätte trött.

NU ska jag ta och snart se på ett tv program :)

Puss

Loka Brunn

Vi startade från Stenungsund klockan 8.30, åkte i en konferans buss upp till Loka Brunn :) Jag somnade i bussen på vägen upp en stund. Vi är ett gott gäng tjejer som har åkt upp till Loka Brunn. Resan tog oss 4 timmar. Efter halva så stannade vi till på en bensinmack. När vi var framme vid Loka Brunn klockan 13, var det daxs för Lunch.
Efter lunchen var det en som skulle visa oss runt lite här på Loka Brunn.

När rundvandringen var klar, då fick vi träffa Resturangchefen, hon skulle berätta lite om hur deras upplägg är här.

Nu har vi lite fri tid. Just nu sitter jag på hotellrummet och läser lite bloggar och snackar med trevligt folk. Ska även lite senare byta om.
Klockan 19 är det middag.

Har varit ute i det fina vädret som är här uppe, strålande sol och 16 grader ungefär. Tagit lite kort :)

Hoppas ni har haft en bra dag :)

Puss


Äntligen hemma

Nu är jag äntligen hemma. Har hopptränat ikväll. Tränade mellan 20.30 och 21.15. Har nu precis duschat. Ska nu ta och packa sakerna jag ska ha med mig imon när jag och klassen åker till Örebro :)
Ska även ta och fixa in musiken till mobilen så jag kan bli i min egna lilla bubbla i bussen :)

Känner att det ska bli så grymt skönt att komma iväg. Så är borta mellan Onsdag och Torsdag, är hemma på torsdag kväll vid 18 :)

Bilder lär komma upp :) Kommer ha med mig kameran :)


Puss



Hemma en snabbis.

Nu har jag varit hemma en snabbis, men nu ska jag ut i skitvädret vi har. :) Hoppas ni har bättre väder :) Hörs senare ikväll

Skolan

Sitter i skolan nu och gör inte så mycket. Har grymt tråkigt ialla fall. Tur att man kan snacka med trevligt folk ialla fall :)
Har tagit och kollat upp lite saker i stället, då vi inte gör något på lektionen.

Det jag känner nu är att jag vill verkligen bara ta och komma ifrån allt. Jag kommer snart att bara ta och skita i allt verkligen.


Fyfan vilket väder vi har, blåser som fan gör det och regnar.


Hoppas ni har en bättre dag än jag.

Puss

Pojkvännen <3

Har nu precis snackat klart med min underbara pojkvän :) Det var trevligt, då vi inte har snackat med varann på ett tag :) Kan säga att nu kommer jag att kunna sova gott.
Dom har fortfarande varmt där nere, vi har det kallt här i Sverige. Jag ska åka ner till killen igen runt 26 30 Ocktober, blir borta en vecka då :)

 Han får mig att må bra ♥

Säger även godnatt nu, ska gå och sova :)
Puss




Ny vecka igen :) Måndag

Varit i skolan mellan 10.05 och 16.10. Lång dag idag. Dagen gick rätt snabbt i skolan ändå. Var inte så jobbig dag idag.
Hade först Matte sen svenska där vi inte gjorde ett piss. Hade engelska sen. Idrott sista lektionen. När skolan var slut åkte jag hem och käkade lite. Åkte ut till stallet vid 17 tiden.

I stallet träffade jag trevligt folk :) Red även lektion vid 20. Det var hoppning, gick faktiskt riktigt bra :)

Vad ska man säga om vädret, det är ingen höjdare. Har regnat jätte mycket och nu på kvällen börjar det att blåsa upp riktigt ordentligt och regna. 

Regn det förvånar mig inte, det är ju Sverige jag bor i. :)


Puss


Slutet på Söndagen

Kom hem för en stund sedan från stallet. Tog mig en snabb dusch direkt när jag kom hem. Nu sitter jag och kollar på True talent.
Sitter även och snackar med trevligt folk :)

Puss


Sista dagen på helgen nu då

Gick upp vid halv ett tiden. Åt frukost med mamma. Jag har drömmt inatt. Trodde fan den var sann när jag vaknade. Men sen insåg jag det att det inte var så.  :/
Imorse så åskade det lite här. Vädret är ej på topp, det är grått och trist.

Vad händer hos er då en Söndag?

Puss


Lördag

Har sovit fram till tolv, sen gick jag upp och käkade lite mat. Men magen är inte helt okej. Så blir att dricka te och så idag.
Kommer även ligga i sängen stort sett. Nu ligger jag och kolla på idol :) och snackar med trevligt folk på facebook :)

Puss

Godnatt

Ne nu ska jag ta och bädda ner mig i min säng. För att försöka och sova lite. Sov så gott allihop.
Godnatt


Hopp min kväll.

Ja jag började kvällen bra, jobbade lite. Men efter några timmar blev jag dålig, så fick åka hem. Jobbade 4 timmar idag.
Hopp, nu blir det ligga hemma och bli bra då.

Det var min Fredag det.
Hoppas ni har haft eran Fredag bättre än mig.

Puss

Drar mig iväg nu

Nu ska jag börja dra mig till jobbet ikväll blir det jobb 21-04. Är väl hemma tidigast halv 5. Hoppas ni får en trevlig Fredagkväll. Det kommer nog jag få :)

Aja nu ska jag åka. Puss


Fredag igen :)

Då är det Fredag igen. Jag har varit i skolan mellan 8.35 och 13.05. Efter skolan åkte jag direkt till stallet och fixade med hästen och tog även in hästarna vid halv 3.
Nu har jag precis kommit ur duschen. Ska ta och sova en eller en och en halv timme. Så att jag orkar med hela kvällspasset ikväll :)
Ska jobba mellan 21-04.

Vädret är på topp. :)

Aja nu ska jag ta och sova lite.


Puss


En underbar vän <3

Denna person har jag lärt känna på min killes jobb, då hon också jobbar där. Vi började snacka lite med varann en kväll när jag var där ensam då karin inte mådde så bra. Hon var kvar en stund extra på hotellet. Sen när Karin fick åka in på sjukhuset, då hängde June med och höll mig sällskap sålänge Karin undersöktes.

June och jag vi hade väldigt roligt tillsammans sista tiden i Alanya på Marco Polo.  Det var under mina 3 sista dagar. Jag och June, vi är väldigt bra vänner. Är väldigt glad för jag har fått lära känna denna tjej. Hon finns alltid där fören om jag behöver prata ♥

Mer roligt lär vi få :)


Torsdag

Idag har jag varit i Uddevalla med klassen. Vi var på ett museum :) Så tog tåget in till Uddevalla. När vi hade gått klart på det, så fick vi sluta. Vid klockan ett tog vi tåget tillbaka till Stenungsund.
Drog då direkt ut till stallet. Men nu är jag hemma och fryser som fan. Tror jag inte mår så bra. :/

Puss

Godnatt

Jag ska börja dra mig till sängen, ska krypa ner under mitt goa täcke och försöka att somna, det är inte särskillt varmt. Blir att sova med två täcken inatt. Ska ta på mig min killes tröja och lyssna på musik och somna.
Imorgon börjar jag skolan klockan 10.05  och slutar 14.40. Dagen går rätt fort ialla fall :)

Godnatt :)

<3

Du är så grymt saknad. ♥ Skule  gärna vilja ha dig här vid mig.  Är så otroligt glad att jag har dig. Du gör så att jag mår bra.
Älskar dig över allt annat. Det ska vara du och jag ♥  Det är inte jätte långt kvar tills vi är med varann igen ♥











Tisdag

Haft en riktig slapp dag idag. Fick sluta tidigare också. Nu är jag hemma och ska ta mig något att äta. Sen blir det åka ut till stallet då dom andra ska åka till Uddevalla :)

Hur har eran dag varit ?
Puss

Sjuk då

Blev ingen skola för mig idag, då jag var sjuk. Hade ont i huvudet hela natten, så har knappt sovit något. Har även feber.
Sov till halv fyra, gick upp och åt lite frukost åkte iväg till stallet och kollade till mig häst. Han levde. Släppte även ut min kompis häst i hagen också. Sen åkte vi och handlade lite. Åkte hem sen.
Nu blir det snart mat :)

Idag är det 6 månader jag och Mehmet varit tillsammans ♥


Ny vecka

Idag börjar jag skolan klockan 10.05, gött med sovmorgon. Men har lång skoldag,slutar klockan 16. Får sen se vad dagen har och erbjuda :)

Bjuder på en bild från i Lördags hade sommarväder då :)


Hopp, då är helgen redan slut.

Kom hem vid 19.30 tiden, då blev det att äta lite middag. Efter maten hoppade jag in i duschen snabbt. Nu blir det kolla på IDOOOL :)
Puss


Fint väder idag

 Har fått sova ut idag, det känns skönt. Yeah, idag är det fint väder :) Ska om en stund börja göra mig iordning för bege mig ut i det fina vädret. Vid 16 tiden ska vi ha stallmöte.

Hopps ni får en trevlig och fin Söndag :)
Puss

Kvällen

Har precis ätit lite mat, nu blir det bara ta det lugnt. Snacka med trevligt folk och lite sånt :)

Puss


Dagen börja skit

Slutade jobba klockan kvart i fyra imorse. När vi började städa undan då såg jag att vi hade swingfly där. Var hemma vid halv 5 imorse. Somnade väl runt 5. Men fick sova några timmar innan jag började höra röster. Så har halvsovit hela tiden. :/ Är väldigt glad att jag inte jobbar idag, skulle aldrig orka det.


Nu sitter jag och äter frukost, ska sen bege mig ut till min underbara häst som gör att jag mår bra.´

Hoppas ni får en bra lördag Puss

Äntligen Fredag

Har varit i skolan, hade kort dag. Gick mellan 8.35 till 10.45. Åkte direkt till stallet efteråt för att lunchfodra hästarna. Fixa med min egna. Så åkte hem vid 12.15. När jag kom hem hoppade jag direkt in i duschen och sen la mig och sov i några timmar. Sov fram till 16.30.

Börjar ikväll och jobba. Blir jobb mellan 21-04 Skulle egenligen också jobba imon, men det behövde jag inte. Så är ledig imon.

Aja Puss



På väg och bli sjuk?

Då är man nog på väg och bli sjuk. Har ont i halsen, känner mig varm och väldigt trött. Jag har inte tid och bli sjuk nu. Imorgon börjar jag ju jobba också.

Säger nu godnatt
Puss

Torsdag

Har vart i skolan mellan 8.35 och 14. Fick även veta idag att vi ska på studieresa till Örebro på Loka Brunn. Det ser hela klassen fram emot. :)  Åkte direkt till stallet efter skolan och träffade en kompis där för en uteritt. Den ritten blev väldigt trevlig och mysig. Har haft otroligt bra väder idag :) Haft upp till 22 grader, det gillar vi.

Har nu precis käkat lite. Ska ta å slappa lite framför datan nu :)

Puss



RSS 2.0