Bussen

Sitter nu på bussen hem. Ska äta direkt när jag kommer hem är jätte hungrig. Ska även ta mig en lång dusch. Efter det blir det fortsätta kolla på film :)


Usch för det ska bli kallt. BRRR


Lördagkväll

I Torsdags var min klass på invigningen av det nya hotellet i Göteborg Clarion Post. Det var en grymt bra kväll att vara där och se invigningen. Var lite artister som spelade. De hade gjort ett bildspel typ som visades på hotellets vägg. Var även mycket folk där.. Har nu precis ätit lite mat, ska nu krypa ner i min säng för kolla lite på film och äta onyttigt :) Ha det gött.

Göteborg

Är nu i Göteborg för ungefär en timme sedan åt vi klar vår buffé vi gick på i nordstan. Vi åt 3 tallrikar var, nu rullar vi fram. Klassen plus syrran och henne kompis ska snart gå iväg till det nya hotellet i Göteborg. Clarion post heter det, det är en jätte föreställningen här ikväll. Kommer bli hur trevlig och kul.



Hoppas ni har en trevlig kväll :)


Söndagkväll

Har varit igång hela dagen verkligen. Varit uppe sen klockan 7. Har haft hand om hela ridskolan idag, från halv åtta till 19 på kvällen.
När jag kom hem så tog jag mig en dusch och sen åt lite. Det blir nog snart sängen så jag kan få sova ut. Tur jag  börjar vid 10 imon. :)


Ha det gött godnatt

Seriöst?

Vad fan hände där då med vädret? Imorse när jag vaknade, då snöade det förfullt. När jag skulle åka till stallet, då var det fullt med snö överallt tjockt lager. Hoppas detta går bort om någon dag . Nu ska jag ta och kolla runt lite här på nätet och bara ta det lugnt. Blir nog sängen snart,ska upp senast 6.30

 Ha det


Gött, det är fredag igen

Veckan har gått fort tycker jag. Idag har vi en kort dag. Vi började skolan klockan 8.35 ochj slutar idag 11.15. Det är gött på en fredag, Blir att åka hem direkt och sova en timme. Sedan blir det plugga och dra ut till stallet någon gång på eftermiddagen. Nu ska vi kolla på film på lektionen. Ha det gött .

Torsdag

Ja idag har det varit en bra dag, men haft ont i magen halva dagen. Har nog magkatarr :/ Nu ska jag ta och kolla lite CSI Miami. Ska nog även snart gå och lägga mig, mår inte så bra. Så bäst att försöka somna tidigt. Imon slutar vi 11.15 då vi inte har någon engelska lektion för att läraren skulle på kurs. Det gillas stort :) Säger nu godnatt ha det fint

Väntar på bussen

Sitter nu och väntar på bussen som ska ta mig till skolan. Gick upp 7.50 min buss går 8.14. Men brukar vara sen. Tycker allt bara tiden flyger iväg, vet inte varför.


Ha det gött :)


På bussen

Sitter nu på bussen mot stationen för att byta buss där, ut till stallet. Jag har då varit seg hela dagen. Imorse hade jag ont i ögonen så ville helst inte öppna ögonen.



Sjukhusbesök

Då har vi äntligen varit på detta sjukhusbesök. Ja där fick vi veta att det kanske inte blir någon operation av min fot, då det kan bli värre. Så jag ska göra inlägg till skorna och se om det hjälper. Efter vi hade varit på sjukhuset, gick vi till mammas moster på lite fika och prat. Det var mycket trevligt.
När vi väl kom tillbaka till Stenungsund då var det att ta bussen ut till stallet. För att ta hand om hästen min.

Nu har jag precis käkat lite mat och varit ute med hunden och tränat han lite. :)



Söndag

Fyfan vad jag hatar västtrafik, När min buss kom in till stationen då var den bussen jag skulle byta till, den var inte inne. Då var det bara att vänta 1 timme på stationen. Men efter 5 min så orkade jag inte mer. Så ringde till mormor för be henne ringa till min morbror och se om han kunde komma och hämta mig och köra mig hem. Det var så snällt av han. Nu har har jag precis ätit och kommit ur duschen. Ska sätta igång och plugga nu.

Säger godmorgon

Säger godmorgon allihopa!
Jag vaknade vid halv 12, nu sitter jag på bussen mot stationen för att byta buss ut till stallet. Här i Stenungsund har vi helt underbart väder, strålande sol och 3 plus grader. Men det känns som fler grader.

Hoppas ni får en trevlig dag :)


På bussen

Har för en stund sedan vaknat. Vi är ju Påväg till Ullared. Är om en stund framme. Det är ett tag sedan man var på Ullared sist, så det ska bli skoj att gå där igen. Har ju en del att handla. Slänger upp bilder nät jag är hemma igen. Då det ej funkar riktigt att lägga upp från mobilen . Det är en perfekt dag att åka till Ullared. I Stenungsund var set regnigt och blåsigt.


Ha det gött så hörs vi. Hoppas ni går en bra dag . :)


Första dagen i skolan efter lovet

Idag var första skoldagen, den gick fort. Fick sluta tidigare idag också, tog då bussen direkt till stallet och grejade. Jag och Pia vi släppte våra hästar i manegen, dom lekte och sprang runt. Så idag var jag hemma vid 18 tiden, åt lite då. Men jag kunde ej äta så mycket. Fick knappt i mig något då. Jag och hunden vi gick in och la oss i soffan, där jag somnade. Sov säkert från 19-21 det är ju jätte bra att jag somnade. Tur jag börjar 10.05 imon. Så att jag har någon chans att somna i natt.


På ett sätt är det bra att skolan har börjat, betyder att tiden går fort. Denna termin har vi lite lov och stuiedagar. Mitt upp i allt ska jag även göra en operation. Hoppas att den snart blir av.

Något jag saknar det är att vara brun. ♥



Sista dagen på lovet idag

Idag var sista dagen på lovet då. Min bästa vän Annie, hon har åkt hem igen till Ulricehamn. Saknar henne redan, är så tomt här hemma utan henne.  När vi var på stationen då började det snöa. Har varit och fått mig ett fotoalbum äntligen. Sedan drog jag till stallet. Grejade och red sen åkte jag hem. Det snöar fortfarande här. Detta är inte okej, vill inte ha någon snö. Det var bra som det var.
Tror ju dock inte att snön kommer att ligga kvar, man får ju hoppas på det.

Har precis duschat. Så nu ligger jag i sängen och kollar på tv och har en sovande hund brevid mig.

Ha det gött :)

Godnatt

Klockan är nu 01.43, dags att dra sig till sängen, ska försöka att somna i mitt kalla rum. :(  Mobilen ringer runt 11 imon. Sista dagen på lovet då. Usch fy blä. Imon är det fullt upp :)

Aja godnatt


Godmorgon

Godmorgon allihopa!
Igår blev det inte så tidig läggdags, gick och la oss klockan 2 halv 3. Vi gick upp typ 11.45 blev att äta frukost direkt. Nu ska jag ta och börja göra mig i ordning så jag hinner med bussen. Ska åka ut till stallet om 1 timme.

Vädret är ju ej på topp precis, hoppas det blir lite roligare väder lite senare.

Ha en bra dag

Älskar er


Är hela 5 månader tills vi ses igen :/ Det kommer hinna ta dö på mig.


June du betyder så grymt mycket för mig. Du finns alltid där om man behöver snacka.  Vi har känt varann i några månader  bara men det känns som flera år. Är så otroligt glad att jag lärt känna dig. Du är en av de få som betyder så grymt mycket. ♥  Du och jag vi hade grymt skoj i Dimcay. Sålänge killarna lekte med de små killarna.  När du var med mig och Karin på sjukhuset. Höll mig sällskap där när Karin låg inne.
Umgicks med mig på Marco Polo, mina sista dagar i Alanya när Karin låg på sjukhus.
Har fått en så tur att ha fått träffat på en så underbar person som du. Hoppas det blir många fina minnen med dig.  

Sitter och kollar på gamla bilder från semestern, det var minnen det. Önskar man kunde få de stunder tillbaka. Men det kommer i Juni :)

Sommaren 2012, det är våran sommar tillsammans. ♥






Ååå vad jag saknar mig andra halva♥, det känns så extremt jobbigt just nu. Vet inte när jag kan åka ner nästa gång p.g.a min operation som ska göras. :/ Känns som det kommer att vara Juni nästa gång vi får ses igen.
Nu i denna stund känns det grymt jobbigt. Usch usch usch. Får tänka att tiden kommer att springa iväg.  
Vill bara det ska bli sommar snart. Så vi kan få vara med varann ♥
Du gör mig hel igen ♥  Jag älskar denna underbara kille. Du och jag har många fina minnen tillsammans. Mer ska det bli :) ♥
Sommaren 2012 det är våran sommar ♥

Seni Seviyorum ve Seni Özledim Askim ♥



Är så trött på allt

Förstår inte ens att du orkar hålla på att göra mig irriterad. Ja jag vet du vill att jag ska här ifrån. Men tillslut så kommer jag ej komma tillbaka hem. Bara jag får chansen så drar jag.. Då kommer ni allt vara nöjda...

Har haft en otroligt rolig och trevlig vecka tillsammans med min bästa vän Annie ♥

image description

Haft grymt bra dag

Skulle upp vid nio, men gick inte upp förän klockan 10. Skulle hinna med 10.44 bussen hemifrån för att ta mig ut till stallet. Åkte med halv tolv bussen från stationen ut till stallet. När jag kom ut till stallet så tog jag bara och mockade och fixade maten, drog sedan till Göteborg. I Göteborg så köpte jag mig ett skal till telefonen och turkiskt te :) Men nu är jag hemma och har precis käkat hemmagjord pizza. Nu ska vi kolla lite tv :) Ha det gött

Nya året 2012

Nu är man äntligen hemma efter att ha varit i stallet och flyttat hästen till nya stallplatsen. Sen drog jag ner till torget och träffade trevligt folk :)

RSS 2.0