Fullt upp

Herregud haft fullt upp hela dagen verkligen. Först var det skola mellan 8.35 och 14.30 sedan ner till Apoteket. När jag var klar med det,var det att åka med Abbe min morbror för att köra lite bil. Detta var första gången. Sedan körde han mig till stallet, var där och åt min mat jag handlade med mig och fixade sedan allt åt hästen.

Vi gosade riktigt mycket idag sålänge vi väntade på Carro som skulle komma och slå på en tapp sko :)

Men nu är jag äntligen hemma och kan vila :)



Hoppas ni haft en bra dag.


Göteborg

Då är man i Göteborg, jag och en annan tjej från stallet ska gå på hästmässan som är i Göteborg denna helg :) kommer bli mycket trevligt, kommer ju säkert springa på folk man känner.

Man blir även fattig här också.

Kan säga en sak är inte pigg. Jobba igår från klockan 18 till 03.30 imorse. Var hemma vid 04.15. Klockan ringde igen halv åtta. Sov alltså 2 timmar och 30 min. Varit igång sen halv åtta i morse först varit ute hos hästen och grejat sen kollat på ett stall. Hem och göra sig i ordning för Göteborg.



Hoppas ni har en bra dag i det underbara väder vi har.


Underbar dag

Då är man klar i stallet nu då, sitter och väntar på att bussen ska ta och komma. Sedan byta buss på stationen till bussen som går hem till mig. Blir att bara äta lite och sedan göra sig iordning för jobb ikväll. Börjar kl 18 till någon gång i natt.

Gött med lite extra pengar :)

Händer hos er då?


Året 2012

Var ett tag sedan jag skrev här ja. Men jag tar och skriver lite ikväll. Ja rubriken säger sitt. Året 2012 det är verkligen mitt år.

Blir att resa lite, sedan vara hemma lite. Ta tag i att lära sig Turkiska. Har en känsla att detta år kommer att springa iväg otroligt fort.

Snart gör jag min första vända till Turkland för iår. Ska bli så skönt att få komma ifrån allt.

Tiden springer bara iväg känner jag, vi är snart redan inne i MARS. Hoppas att snön snart försvinner. Har tröttnat på den otroligt mycket.


Känner att allt just nu går så grymt bra.

Är så grymt taggad för sommaren 2012, den får gärna ta och komma, men inte ta slut :) ♥










En speciell person kommer

Idag börjar lovet nu då i en veckas tid. Det är gött. Även idag så kommer en speciell person till Stenungsund. Det är nämligen min bästa vän Annie♥. Trodde verkligen inte att jag skulle få se henne något mer fören sommaren. Eller om det blev vintern. Men så kommer hon till Stenungsund på detta lov. Är jätte glad för det. För kommer ju inte få träffa henne något på sommaren.

Så nu kommer detta lov även bli grymt bra ♥






Frissan

Var ett tag sen jag skrev här. Ja idag på eftermiddag/kvällen var jag hos frissan. Nu mera har jag kort hår än mitt långa hår jag hade. Det var bra slitet alltså. Hon klippte av 12 cm. Men jag är grymt nöjd med håret :) Sen växer ju mitt hår rätt snabbt också :) Nu ska jag krypa ner i sängen och kolla på tv :) ha det gött

Bilen

Då sitter man i bilen Påväg till näl. Ska till ortopeden för och kolla min fot, även göra inlägg till skona. Var riktigt kallt när jag var ute med hunden innan vi åkte. Det var -6 grader.

När ska det räcka med det kalla vädret? Kallare ska det ju bli.


RSS 2.0