Ny vecka nu då

Väntar på bussen, ska till både läkare och tandläkare idag. Sedan till skolan.

Undrar vad jag ska råka ut för mer.
Hoppas ni får en bra dag.


Söndag = Jobb

Ja idag har jag då jobbat mellan 8 och 16 ungefär. Var riktigt segt idag, vi var lite sega med att börja göra ordning i stallet.
Men men, kom hem vid halv fem tiden. Blev middag direkt då maten var klar när jag kom hem. Sen var det att hoppa in i duschen. :)


Se vad denna vecka som kommer har att erbjuda :)

Studiedag idag!

Denna dag har varit så grymt bra. Dagen har bara sprunigt iväg. Sov till 10.30 gick upp då och gjorde frukost sedan var det bara göra sig iordning för bli upphämtad av min morbror. Så vid halv ett ett tiden var det ut och övningsköra lite.
Fick köra runt lite i Stenungsund och sedan ut till stallet. Det gick bra. Är tredje gången jag kör :)

När jag väl kom ut till stallet var det bara att sätta igång och fixa åt min egna plus en till. Red även en liten stund på min.  Var sen att åka hem, käkade snabbt. Direkt efter maten var det ut och gå en promenad med hunden . Precis kommit hem.

Nu blir det bara ta det lugnt.

Med andra ord har jag haft en helt bra studiedag :)



Måndag

Hopp, då var det igång igen i skolan då. Efter att ha en veckas påsklov. Men nu sista tiden innan sommarlovet kommer man ha många lediga dagar, så tiden kommer gå fort.
Ett tu tre så är vi där och skolavslutningen är. Tänk iår skulle jag ha tagit STUDENTEN. Ne så blev det inte. Utan har två hela år kvar. Men det är 2 roliga år :)

Jag längtar så grymt efter sommaren nu. Denna sommaren kommer bli så otroligt bra. Icke lång kvar nu 2 månader och 1 dag kvar. ♥


Saknar ♥







Påskafton :)

Det var upp tidigt idag, för att jobba mellan 8 och 15.30 i stallet. Denna dag har bara sprungit iväg. Även hunnit och rida lite vid lunch tid.
Nu är jag hemma och har precis kommit ur duschen. Snart mat daxs här. Sen kommer jag att dumpa ner i sängen och bara ligga och kolla på film på datorn :).

Är gott det med.

Hur är er påsk då?


Riktig slapp dag

Kom till skolan å fick sitta och vänta typ en timme innan läraren kom. Men nu väntar vi på bussen för åka till stationen och sedan ta tåg till ytterby för byta till buss där som ska ta oss till marstrand. Jag och två till ska gå runt där.



Nu är älsklingen på bussen som styr mot Alanya. Ingen rolig resa de, tar 22 timmar tydligen. Stackare.


Bara lite mer än två månader kvar tills vi ses <3


Min söndag

Herrgud haft fullt upp verkligen hela dagen. Dagen började med att jag hade hand om hela stallet. Så jag och en till vi var där. Vi var klara med hela stallet klockan nio. Det är då typ 30 hästar att ta hand om. Sedan var det lite fika. Gick sen och fixa hos min häst och i hans hage. Fick putsat mina träns även städat i mitt skåp. Men denna dag har bara gått iväg ändå.  Vi satt även 30 minuter i solen och bara njöt.

Åkte hem med 16.24 bussen.  Var hemma vid 17. Där maten var klar, så det var bara att käka och sen hoppa in snabbt i duschen. Göra sig iordning sen för dra iväg på lite övningskörning.
Körningen gick super bra idag, andra gången jag sitter bakom ratten..

Börjar bli lite trött nu. Men tror jag ska se lite av min serie först innan sängen. :)

Här är några bilder från  igår och idag :)








RSS 2.0