Sorry för ingen uppdatering på ett tag!

Sorry för att inte ha uppdaterat på ett tag, det har varit lite kaos med allt och jag har även varit sjuk en del. Men nu är jag på bättringsväg. Idag har jag sovit 3 timmar, fick sen inte sova mera för mannen min. Vi gick och handlade lite, så nu ekar inte vårat kylskåp längre. Efter det så lagade han lite käk och jag diskade. Efter frukosten/lunchen, gick han och la sig igen för att  sova några timmar till  innan han ska göra sig iordning för jobb ikväll. Själv har jag varit uppe sen vi var och handlade. Jag har städat och tvättat. Svettas som en gris när man städar. Inte att rekomendera att städa i sådär 40+ grader. Men det måste ju göras så. Hade gärna legat vid poolen idag istället, men det blir inget med det idag. Får ta det imorgon istället :)

Det är snart daxs för mig att hoppa in i duschen för att göra mig iordning för träffa min kompis Amanda , vi ska ta oss en tur i affärerna inne i centrum. Det blir trevligt det. 

Älsklingen är så söt när han sover!

 



Varit en lång dag!

Inatt var jag och möte min kompis Marie från Sverige och hennes pojkvän,  de ska vara här på en vecka semester. Det ska allt bli trevligt, ska allt umgås lite med dom.
Men ialla fall efter jag hade mött dom en stund på deras hotell, drog jag in till centrum till killen min. Satt där med mina 4 svenska vänner. Jag skulle dra hem före älsklingen igår, så skulle han komma sen. Men en sak är jävligt klar nu, tänker ALDRIG mera gå ensam hem. För kunde slutat illa inatt.
Skakade så sjukt mycket av rädsla när jag kom in i lägenheten.

Jag gjorde ordning mig för att kolla lite film på datorn, blev två filmer. Älskling och hans kusin eller vad det är kom hem vid 6.30 på morgonen. Jag var hemma vid 4. Var vaken 1 1/2timme när dom kom hem, när dom gick och la sig. Då drog jag och hunden till stranden för möta upp Marie och hennes pojkvän. Vi har varit på stranden från 8.30 till 14.30. Mycket skönt har det varit, Brownie har till och med gått i vattnet idag. En som har fått färg det är jag.

 




Fikastund

Goddagens!

Imorse var vi inte hemma försän klockan var 6 innan vi kom i säng slog väl klockan 7. Var så segt vid stägningen. Efter att jag hade sovit några timmar, var det daxs för att dra och möta en svensk tjej som bor här nere för en fika stund, vi hade mycket trevligt. Drog sedan hem efter typ 2 timmar, var så varm när jag kom hem, så var bara upp med hunden i lägenheten. Så gick jag ner en stund till poolen.

Just nu i skrivandes stund så ligger jag just nu i soffan och slappar, ska snart väcka mannen min. Han ska snart dra till jobbet. När han har gått ska jag ta och storstäda verkligen och tvätta.  Även sova lite innan jag drar ner till hans jobb senare ikväll.




RSS 2.0