Ledig nu :)

Gött då har man även avklarat denna dagen med på denna vecka. Nu är vi lediga Onsdag,Torsdag,Fredag och Måndag nästa vecka. Inte många skoldagar kvar nu :) Det är 5 hela skoldagar kvar wiieee. Vi slutar den 15 Juni.

Jag är klart med allt i skolan, det känns riktigt skönt. Se vad jag ska göra de sista 5 dagarna då.

Ska om en liten stund dra ut i det varma vädret :)

Puss


Underbart

Sitter just nu i skolan. Känns lite plågsamt och få sitta inne i en skolbänk, när det är så varmt och fint väder ute. Men har bara två timmar kvar i skolan. Sen blir det hem och sätta sig på terassen :)

Hoppas att er dag blir bra :)

Hörs senare


Ett halvår sen du lämnade mig ♥


Vecka 22

Då har man redan avklarat en dag denna vecka :) Har haft fullt upp hela dagen verkligen. Var hemma vid halv 22 igen. När jag kom hem, då var det att sätta sig vid tv och ta det lugnt.

Sen blev det även en pratstund med killen min. Det var trevligt :)

Men nu ska jag faktiskt ta och försöka och sova.

Imon blir det skola.

På tal om ingenting, det har vart varmt idag säkert mellan 18-20 grader :) å soool å blåhimmel :)

Puss

Hemma :D

Nu är jag äntligen hemma :) Har jobbat och tagit hand om två hästar idag. Fyfan vad dåligt väder det blev runt lunch tid. Då började det regna, det går till och från nu.

Puss

Godmorgon :)

Igår kunde jag verkligen inte somna. Somnade väl runt 3 inatt. Upp klockan kvart över nio. Äta lite frukost och göra sig iordning. Om en liten stund så åker jag och jobbar. Gött att få lite extra pengar :)

Idag består det då jobb mellan 11-16 :)

Idag är det fint väder :) Hoppas ni får en trevlig dag

Hörs senare :)

Sova daxs ?

Fyfan vad det regnar ute. När ska det sluta? Har regnat i 3 dagar nu. Vi är snart inne i Juni och vart är värmen då?

Jag är pigg? Kanske inte var så smart att sova en stund förut vid halv sju. Söndag ska jag jobba mellan 11-16. Så telefonen ringer redan halv nio. Det blir alltså jobb först,sen gå ner till stallet och fixa åt hästen min. Är väl hemma någon gång på kvällen.

Hoppas verkligen att få lite bättre väder imon.






Dåligt väder

Vi har haft dåligt väder i hmm 3 dagar. Med massa regn. Det är inte okej. Jag vill ha lite värme :) Ska snart sätta igång och städa igen. Men jag är hungrig. Så gör mig blåbärspaj och vaniljsås.

Hörs senare :)


Städar

Städa är nog det tråkigaste som finns. Men det måste göras. Musik och städar det är vad kvällen består av just nu.
Hörs senare :)

Sjuk?

Hopp vafan är detta? Är sjuk igen. Har feber, det vill verkligen inte gå över. Men hoppas man är bra snart. Puss

vilket väder

Herregud vilket väder vi haft inatt och under hela dagen. Ska ju även fortsätta inatt också. Har vart storm typ. Hoppas det är över snart. Är så jobbigt. Vi ska ju även få askmolnet över oss här i västra Götaland någon gång ikväll.

Ne nu ska jag hoppa in i en varm dusch.

Puss

Strömmen vart borta, men tillbaka

Tidigare ikväll så hade vi strömavbrott,men nu har vi fått tillbaka strömmen :) Nu blir det kolla på tv och äta lite vatten milon :)
Idag blir det äta första milonen på detta år .

Hörs senare

puss


Godnatt

Ne nu får jag ta och dra mig mot sängen. Imon är jag ledig gött med en extra ledig dag. Men har fullt upp imon ändå.

Hörs imorgon.

Godnatt

Nattmat

Sitter och väntar på att mamma och syrran ska komma hem från mammas jobb. Vi kör på nattmat idag. Åt lite förut när jag kom hem. Men nu kör vi på donken.

Ska fortsätta se på filmen på fyran :)

Trist väder såklart.

Jaha, då när man vaknar så hör man att det regnar. Å vart tog sol och 20 grader vägen idag då? Ska snart be ge mig ut till stallet.
Hoppas vädret blir lite bättre senare :)

Hoppas ni får en bra dag

Puss

Godnatt

Ska börja dra mig till sängen nu. Mobilen ringer klockan halv tio.

Godnatt :)

Älskar bilden

Tillbaka igen

Har inte bloggat på två dagar. Har inte haft ork till de, då jag har varit sjuk två dagar. Har bara sovit då typ.
Precis kommit hem från stallet. Nu blir det kolla på tv och bara lata sig.



Hörs senare :)

Sjuk :/

Började redan igår kväll, då jag verkligen inte kunde äta något. Imorse så mådde jag dåligt.  Låg och frös ena sekunden andra sekunden var jag svettig.
Har sovit till och från underdagen. På kvällen fick jag åka ut till stallet och kvällsfodra och fixa snabbt hos hästen. Sen åka och handla något och äta. Fick i mig allt idag.

Nu blir det kolla på tv å vila.

Puss


Köpt

Har precis suttit och klickat hem två shorts :) Ska även kolla på en till sida :)

Skolan

Igår orkade jag verkligen inte blogga. Var sjukt trött å hängig.

Har varit sjukt seg på mornarna det senaste. Tycker att det kan ta och bli lite soligt och varmt, så att man får tillbaka energin.

dagen har gått fort idag, slutar om 1 timme och 30 min.

På eftermiddgen kommer jag att ha fullt upp. Har insläpp av hästarna, sen hand om en kompis häst plus min egna.

Men efter skolan, då ska jag hem och vila en timme ialla fall. Det behövs verkligen.

Hörs senare.

Hemma från skolan

Har varit en riktig seg dag i skolan. Har nyss kommit hem från skolan. Fixar mig något att äta, sen blire nog fixa lite i rummet och sen drar jag ut i det fina vädret som vi fick nu på eftermiddagen :)

Eftermiddag

Kom hem runt 14 tiden från skolan. Tog lite rester från igår och käkade.  Har suttit och snackat med min bästa vän Annie på facebook en stund. Trevligt var det :)

Idag i skolan fick jag veta att min linje barn och fritid inte ska starta till hösten, då det var för få som har sökt. Så jag ska välja ny linje. Blir å fundera extra mycket. Har ju Hotell och Turism som andra handsval. Funderar för fullt hur jag ska göra.

Igår fick jag reda på att jag har fått SOMMARJOBB så veckorna 25-27 kommer jag och jobba. Det blev på ett äldreboende.

Ne nu ska jag be ge mig ut i det fina vädret vi har idag :)

Hörs senare ha det fint


Godmorgon/Godkväll

Imorse kom jag hem klockan 03, satt uppe till kvart över 04. Somnade halv 05. Sov två timmar sen var det att gå upp vid halv sju igen för att åka ut till stallet mata och släppa ut hästarna. Var hemma halv 9 igen. Då gick jag och la mig igen sov fram till 19.50 på kvällen.

Nu är jag i alla fall utvilad, se hur jag somnar ikväll bara.

Puss


Äntligen hemma :)

Lördag/SÖndag
Då har man äntligen kommit hem lördagen var det och åka till stallet och fixa massa saker i stallet. Det blev mycket gjort.
Sen på kvällen skulle vi grilla uppe hos stallägarna. Mycket trevligt var det. Kom hem klockan 03 på söndagmorgon.

Ska ut till stallet igen klockan sju för å fodra och släppa ut hästarna. Så ska skita och sova. Ska sova när jag kommer hem vid nio.

Godnatt ja

Fredag/Lördag

Jag orkar verkligen inte hålla mig vaken längre. Imon har jag en lång dag framför mig. Ska vara i stallet och möta resten av folket klockan 10. Då börjar vi att fixa i stallet. Riktig städ och fixar dag. På kvällen kommer det att bli grillning hemma hos stallägaren. Det kommer nog bli hur trevligt som helst.

Aja, vi hörs när jag kommit hem imon.
Puss

Kvällen

Godkväll

Som vanligt fick vi sluta halv tolv i stället för ett. Åkte hem direkt och fixade mig lite lunch, sen åkte jag å klippte mig. Det blev grymt bra :) Slänger kanske upp bild när jag orkar. :)
Vädret blev mycket bättre på eftermiddagen. Har varit i stallet och ridit å snackat med trevligt folk.

Nu blir det lata sig :)


Godmorgon :)

Godmorgon folket :)

Idag äre FREDAG men inte vilken fredag som helst. Den 13. än sålänge har den varit bra.:) Hoppas på bra väder Lördag och Söndag.

PÅ morgonen hade vi ett NOPROV och det gick skit bra, är mycket nöjd med det. För en gång skull så kan ett noprov kännas bra:)
Har haft en halvtimmes fika rast. Vi ska börja engelska lektionen om någon minut.

Halv två ska jag gå och klippa mig. Men vet inte riktigt hur jag vill klippa mig. Blir allt å fråga frisören denna omgång :)

Vädret: Ja, vad ska man säga om det. Är ju inte särskillt varmt idag. Molningt har vi också.

Hörs senare :)

:)

Har precis kommit hem. Gud vad härlig kväll :) Har fixat åt båda hästarna red även min egna på kvällen. Men nu blir det äta lite och kolla på Eurovision Song Contest Semi final 2

hörs senare


Dagen är snart över

Denna dagen har gått snabbt tycker jag :)  Slutar om 2 timmar. På morgonen satt vi och kollade på en film på engelska lektionen. Sen hade vi fika rast och svenska lektion. Nu har vi lunch fram till halv ett.  Vi börjar sista lektionen halv ett :)

När jag har slutat då blir det åka och hämta mamma på jobbet tillsammans med morfar. Hem en snabbis för sen be ge mig ut till stallet och ta hand om två hästar.

Fint väder vi har idag:)

Hörs senare

Sängen kallar

Min kropp är död som en fisk. Känner mig så sliten. Men nu ska jag i alla fall gå och sova. Godnatt :)

Hemma igen

Herregud, när jag kom till stallet så fixade jag åt hästen. Åså en stund innan vi skulle ta in hästarna. Då började det åska. Vi fick precis in hästarna innan regnet kom. Shit vad det regnade. Vad kvavt det blev efteråt.

Senare på kvällen så red jag lektion. Vi hoppade, det gick både bra och dåligt. I slutet så fick vi till några fina hopp.

Puss

Ska ut

När jag kom hem från skolan förut så gick jag direkt och sov. Sov två timmar det var gött. Sen fixade jag och mamma middag. Nu ska jag om några minuter dra mig ut till stallet och fixa å rida lektion ikväll :)

Hörs senare
puss

Trött idag ?

Jag var som en död fisk imorse. Sitter nu och läser igenom lite NO anteckningar, fick veta idag att vi ska ha NOPROV på Fredag. Efter skolan blir det att åka hem och lägga sig å sova 1 timme eller nått. Det behöver verkligen jag :)
Idag har vi lite molningt men solen tittar även fram ibland.

Hoppas ni får en trevlig dag

Puss


Varmt :)

Idag har vi haft hela 24 grader , helt underbart. När jag kom til stallet förut satte jag mig och solade en stund. Fyfan vad gött det var.
Red även en liten stund på kvällen. Nu har jag precis kommit ur duschen.

Puss

Sitter i skolan

Har varit en riktig seg morgon idag i skolan. Men tur att vädret är så grymt bra :) Idag tog jag på mig linne och shorts.  Det skulle bli varmt idag med.  Igår hade vi upp til 24 grader. Sommarvärmen har kommit fram nu.
Vi slutar om 2 timmar.

Efter skolan hem och käka lite, för sen be ge sig ut till stallet och fixa. Se om man orkar rida idag i värmen. I stallet kommer jag nog fasta på läktaren vid utebanan och soooola :) Man får ju passa på och sola när det är varmt å solen tittar fram.

Hoppas ni får en bra dag

Puss


Sova?

Fyfan vad trött jag är i kroppen alltså, Jag ska dra mig bort till min underbara säng. Hoppas att jag kan sova bra inatt :)

God Natt

:D

Sitter just nu och väntar på att Big Brother ska börja :) Har även haft en riktig bra dag idag. Suttit ute i solen och bara haft det gott. Fick rida på kvällen, då det var lite varmt på eftermiddagen.

Hörs senare puss


Precis hemkommen

Fick sluta tidigare idag, så 13.05 istället för kvart i två. Så tog mig en promenad hem. Å när jag kom in så kan jag ju säga att svetten rann på ryggen mysigt. Man ska ju inte klaga :)

Puss


Halloj

Idag när jag vaknade, så kollade jag direkt ut det blir alltså en fin dag idag med :) Sånt gillar vi. Just nu sitter jag i skolan och gör lite SO.  I skolan så fick vi reda på hur de sista veckorna är upplagda.

Vi har 3 hela skolveckor kvar. Sen vecka 22 går vi bara i skolan Mån,Tis. Lediga Onsdag,Torsdag och Fredag. Vecka 23 så är vi Lediga på Måndagen då det är en röd dag. Den veckan ska Betygen in.

Icke långt kvar nu till Sommarlovet :)

Hörs sen när jag är hemma.


Bjuder på denna bild



Kvällen/Natten

Ikväll har det blivit mycket skratt. Har suttit och snackat med mycket trevligt folk :) Lär nog inte komma i säng tidigt....  Jag börjar skolan klockan 10 idag.

Men jag säger ändå godnatt från mig

Vi hörs imon

Underbar dag :)

Har haft en bra dag ute i det fina vädret. Haft hand om två hästar idag. När jag var klar med båda, så tog jag mig en ridtur på stranden. Det var mycket härligt i värmen :)

När jag var på väg hem från stallet runt halv sex, så var det 22 grader. Sommar på väg ? Det kan man ju lätt säga

Puss

Godnatt

Hmm, tror snart min kära mor kommer hem från jobbet. Klockan är nu 01.16 och jag har en liten övertrött kusin. Men vi ska nog allt snart ta och gå lägga oss.

Så jag säger nu för mig godnatt. Hörs imon

Puss


SVAR TILL MARIA

 Maria: Okej hur länge blir du där i sommar? Har också pojkvän där nere vi kanske ses:)!

Jag kommer inte ner fören 3 Augusti och stannar 2 veckor. Då jag har sökt sommarjobb. När ska du ner? Hur länge blir du nere?

Men om du vill du kan lägga till mig på Facebook så kan vi snacka mer där :) Esther Sverrisdottir :)

SVAR TILL MARIA


Maria: Hur träffades du och din kille? Träffades ni förra sommaren och har ni träffats något mer sen dess :)?

Vi träffades genom en gemensamvän :) Vi träffades sist jag var nere alltså i Augusti. Har inte vart nere något mer efter det. Då jag inte har haft tid. Men detta år blir bättre. :)






Underbar dag :)

Vaknade runt kvart i sju, gick upp och kläde på mig. För att be ge mig ut till stallet och morgonfodera och släppa ut de små liven.
Runt 8 var jag hemma igen, då besökte jag sängen igen för några timmars sömn :) Vaknade runt halv tolv . Gick upp och åt frukost tillsammans med min mor. FIxade mig för åka ut till stallet igen. Där jag tog och badade hästen och släppte ut han på gräs.

När jag hade gjort allt, då var det att sätta sig på framsidan av stallet och sooola :) Färg har man allt fått :)
Satt även där och väntade på att min kusin skulle komma. Då jag ska sitta barnvakt åt han denna helg också.

Men nu ska jag ta och börja med maten. Det blir TAACCCCOOOSSS :)

Hoppas ni har haft en bra dag :)

Puss

:)

Idag har jag fixat i rummet idag igen. Sen ut till hästen. Fixa allt där och red även en liten stund. På vägen hem  åkte jag och morfar och handlade lite middagsmat. När vi kom hem fixade jag lite mat till oss. Har även röjt i köket också.

När vi satt och åt, då ringde mammas mobil. Det var min kusins mamma som ringde. Hon skulle egentligen prata med min mamma. Men min mor är inte hemma . Hon hade även en fråga till mig.
Ifall jag kunde sitta barnvakt imon.

Så imon är jag barnvakt igen :)

Puss hörs senare

Home

Nästan precis kommit hem. Träffade trevligt folk i stallet :) Vart en helt underbar dag:) Värmen börjar komma tillbaka :D
Nu håller jag på och fixa i mitt rum. Det är så grymt tråkigt. Men det måste.

Puss


Fin dag

Ne om man kanske ska börja fixa lite här hemma. Sen blir det att fixa sig för att åka ut till stallet. Fixa allt åt hästen. Se om man har någon ork idag och rida :)

Hoppas ni får en fin dag :)

Puss

:)

Kom hem vid 20 tiden. Nu på kvällen blev det jätte härligt väder :) Ska kolla tv nu och äta lite :)
Hoppas ni har haft en bra dag :)


Onsdag

Godmorgon

Fyfan vad trött jag är idag. Vet vad jag ska göra när jag kommer hem från skolan. Jag ska sova en timme :) Nu ska vi börja engelska lektionen.

Ha det fint :) Idag har vi strålande sooool.

Puss


Tisdaag

Precis kommit hem från stallet. Har i kväll ridit lektion. Det kommer att kännas i magen och mina ben imon. Tog mig en dusch när jag kom hem och fixade lite i köket.

Ska kolla lite på tv nu :)
Puss


Godmorgon

Ja, det blev ju lite sent inatt. Somnade väl runt 02 tiden. Vaknade vid halv 8. Då var det bara upp och göra sig i ordning.
Men det var en mycket trevlig natt.

Nu blir det skola mellan halv nio och kvart i två.
Skit väder har vi också. Sjukt kallt. Vi hade 2 plus nu när jag åkte till skolan. BRRR. Det är snö blandat regn som vi har idag. Inte okej alltså efter värmen vi har haft.
Blev att ta två tjocka tröjer på sig idag. Har jätte lätt för att frysa.



Puss ha det fint.


Trevligt Sällskap

Mellan måndag och tisdag så har jag suttit och snackat med älsklingen sålänge han har jobbat. Nu sitter jag och ser på när dom håller på och stänga resturangen genom msn. :)
Klockan är nu här 00.47. Se när jag kommer och gå lägga mig ikväll då.

Det är bara 3 månader och 1 dag kvar ♥





Måndag

I eftermiddags så sov jag en timme, fyfan vad gött det var. Åkte iväg till stallet och fixade åt hästen å så. Kollade även på när en kompis red sin nya häst på lektion. Motionerade hästen lite bara, sen var det daxs å kvällsfodra dom.
På vägen hem handlade jag och morfar mat. Det blev och käka lite när man kom hem.

Hörs senare :D Puss

Vecka 18

Då startar vi ny vecka igen.

Skolan började klockan 10 vi fick sluta 12 idag :) Mycket bra start på veckan. Har kollat nyss lite på tv hemma. Men nu ska jag ta och vila en timme.
Sen blir det dra ut i det fina vädret :)

Puss ha det.

Helgen går snabbt.

Kom hem från stallet för en stund sedan. Jag och mamma vi handlade mat på vägen hem från stallet. När vi kom hem så hoppade jag direkt in i duschen sålänge mamma fixade maten.
Efter maten så blev det kolla tv och datan.

Helgen går otroligt fort alltså.

Hörs senare Puss


Vart uppe en stund

Vaknade runt kvart i ett. Gick upp och gjorde lite frukost till mig och min lille kusin på åtta år. Han och syrran satt i vardagsrummet och kollade på tv.
Jag har vaknat flera gånger inatt. Har vaknat av att felix min kusin har tagit hela min säng. Å att vi nästan delar på min kudde.

Jag ska snart be ge mig ut i det fina vädret. Blir åka ut till stallet och fixa allt åt hästen, släppa han en stund på gräs. Även försöka och rida lite idag :)
Se om det kanske blir ett ridpass på stranden idag :)

Hörs senare puss

RSS 2.0