Tisdagkväll

Godkväll!

Ikväll har jag inte gjort ett smack. Kollat på tv och bara latat mig. Ska ta och kolla på några program till innan jag ska ta och gå och försöka att sova. För ska upp och jobba imorgon mellan 8-15.30. Har då å då väldigt svårt att somna så.

Just nu så kollar jag på 112 på liv och död sedan ska jag kolla på Mannen som talar med hundar :D Efter det nyheterna, sedan blir det säga hej till kudden.

Men imorgon så blire lite uppdatering med annat:D


Vart tar tiden vägen?


1 Årsedan

Tänk vad tiden går fort ändå, det kändes som jag precis gjorde de. Ikväll kl 21 så var det 1 årsedan jag satte mig på ett flygplan som skulle ta mig ner till min älskling i Turkiet helt ensam för första gången. Den gången gick alla tankar verkligen. Men jag fixade att ta mig dit och vara där och hem helt ensam. Kändes så sjukt bra. Den resan var en otroligt mysig och underbar resa. ♥
Här kommer några bilder från den resan som var för ett årsedan. En helt underbar vecka :)
Under den veckan hann vi med stranden, några turer i hamnen, mysiga middagar,några besök på Marco Polo, även en tur till Avsallar för hälsa på hans storebror. Första gången jag fick träffa hans storebror.
 
 
 

Helgen 13-14 Oktober

Herregud denna helg, vart fullt upp både Lördag em och kväll och hela Söndagen. Varit i stallet idag och grejat från 8 på morgonen, åkte där ifrån kl 20 på kvällen nu ikväll. Är nu helt slut i kroppen. Har även varit över på grannstallet och kollat på när Sofia tävlade i dressyr innan jag skulle kvällsfodra hästarna.

Nu har jag precis kommit ut ur duschen. Ska ta och kolla lite tv nu och sedan faktiskt dra mig mot sängen.
Från och med imorgon är det en ny vecka. Veckan inleds med fullt upp.

Ha en bra söndagskväll. :)

Fullt upp hela dagen!

Haft fullt upp hela dagen. Började med att jag gick upp kl 10, åt frukost och gjorde ordning mig i lugn och ro, Åkte till tandläkaren vid 11.40. Sedan gick jag till apotektet. När jag var klar med det. Då gick jag till Coop för att möta upp min morbror för lite övningskörning. Vi var tvugna att åka hem till han först för byta bil och han skulle byta kläder.Sedan var det daxs för mig att köra. Började redan från hans hus och körde runt lite överallt i centrum och vidare till Ucklum och Stora Höga. Fick även köra på donkens mcdrive. Två gånger till och med. Först för min morbror skulle ha glass och sedan för jag och mamma skulle ha mat. Åkte hem efter att vi hade köpt mat. Åt snabbt sedan körde jag även ut till stallet. När vi åkte ut till stallet, var mamma även med i bilen. Hon tycktee jag körde bra för vara första gången igen sen i Juni.

Grejat och så i stallet, även ridit ute tillsammans med trevligt sällskap. En sak som är klar, tycker det börjar bli kallt ute. Brrr
Precis vart ute med hunden typ 10 min. Nu är jag nerbäddad i sängen. Snart daxs att sova  :)



Vart tog helgen vägen?

Gokväll, ja då var helgen snart över igen. Undra vart denna helg tog vägen. Varit otroligt fint väder denna helg. Så det blev två uteritter. Det var mycket trevligt och mysigt i det fina vädret. Har även försökt att få tag på mannen i några dagar och idag så svarade han. Var så härligt att få höra hans röst, han saknar mig så otroligt mycket och jag han. Men snart så så kommer han nog att vara här med mig.
Men nu ska jag bara sitta och slappa i soffan och äta äpplepaj och vaniljsås. Bara sitta och kolla på tv och inte röra mig.

Ha det gött:)

Sitter i bilen

Jag har precis slutat skolan. Så morfar hämtade upp mig sedan vidare att handla lite. Sitter i bilen och väntar sålänge . Sen blir det hem direkt och äta och plugga en del. Klockan halv fyra ska vi åka och plocka upp min älskade saknade vän Josse, hon ska med idag till stallet. Det blir mysigt. :)

Älskar mina vita converse som är köpa i Turkiet <3




1 Oktober

Godkväll!
 
Ja det är ny månad nu då, det känns skönt. Låt denna månaden nu gå snabbt. Idag började jag även med Carros häst Ludde på heltid. Hennes nya unghäst kom i Lördags. Det blir spännande att rida Ludde. Det känns i hela kroppen efter en dag i stallet alltså. Har tappat en del över sommaren :)
Ja varför jag tycker denna månaden kan gå fort, det är för att min älskling kommer någon gång i November. :) ♥ Saknar han så otroligt mycket. ♥
Nu ska jag ta och kolla på X-factor sedan Underbart kort :)

RSS 2.0