Min Lediga dag

Gokväll!

Som alltid så är jag ledig på Torsdagar. Men denna morgonen var det upp tidigt för att vara på ett möte. Sedan när det var klart blev det hämta upp mormor, drog sedan hem en sväng.Där jag fastnade vid datorn. Ett tu tre så loggade älsklingen in på sin brors fb. Det var mycket trevligt att få snacka med honom lite. Saknaden blir ju ännu större.
Fick även ringt upp min älskade vän Sofia och snackade lite med henne i telefon för att höra ifall hon ville jag skulle kolla upp biljetter för henne med. När jag skulle förbi Resia idag. Men tyvärr så kunde inte resia vara mycket till hjälp. Efter att jag hade varit på resia så drog jag en snabbis till stallet för fixa åt hästen.

Verkar som jag har hittat rätt bra biljett ner till Turkiet i alla fall. Blir ju att diskutera det med mamma om vi ska vänta eller om jag ska boka den.
Som vanligt så sitter man och väntar på att den Turkiska serien ska börja. Den börjar om nästan 1 timme. Man blir ju helt galen av att vänta den är så grymt bra.

Imorgon är det jobb igen så ikväll blir det ju inte att lägga sig så sent. Hunden ska ju som vanligt få hänga med till jobbet.

 

Godkväll

Har jobbat idag, det var en kort arbetsdag det är skönt min älskade hund var med på jobbet idag igen. Han skötte sig fint som vanligt. Jobbade mellan 8-10.45 sedan var det att greja med min egna och leka med hunden och rasta honom.
Drog sedan hem vid ett när vi var klara. Hunden fick då direkt åka in i duschen och har sovit sen dess. Jag somnade jag med.Sov några timmar, det var skönt. Ibland behövs det. Just nu sitter jag och väntar på att min Turkiska serie som går på svt2 ska börja filmen heter Lögnen. Den är så grymt bra. Man kan verkligen inte få nog.

Imorgon är jag ledig, det är skönt. Men måste upp tidigt ändå för ska ha möte på morgonen.

Ha det fint


Snart är ju redan helgen borta.

Sorry för inte skrivit på några dagar. Sov ju över hos min älskade vän Sofia i Onsdags till Torsdagen. Det var trevligt som vanligt. Vi köpte lite godis och kollade runt lite på nätet och snackade massa. Som vanligt så snackade vi även om Alanya♥. Torsdagen, så drog vi oss in till Torp för att bara gå runt och kolla lite. Såklart så hittade vi ju en del. Som båda snart ska ta och köpa. Det är ju lite sommarkläder som är snyggt att ha i sommar när vi blir så otroligt bruna. :)
Fredagen bestod av jobb hela dagen hunden var med mig på jobbet. Han är så otroligt duktig, så han ska få hänga med två dagar i veckan ♥
Idag har jag inte gjort så mycket, varit en lugn dag. Sovlänge sedan drog jag till stallet på eftermiddagen och motionerade hästen sedan hem igen.
Det är snart sängdaxs för min del. Klockan ringer senast halv sju.

Ha det fint i vinterlandet vi har. 

Mysig dag

Imorse när jag åkte till jobbet så visade det sig att det var -16 grader. Trodde seriöst jag skulle frysa ihjäl. Tog med mig hunden till stallet idag när jag jobbade. Han skötte sig så bra, han tyckte nog det var riktigt kul att få åka med. Så hedan efter ska han få åka med på Onsdagar och Fredagar.
Eftersom jag bara jobbade två timmar idag. Så när jag hade jobbat klart så tog jag mig en promenad ner till sommarhagen med hunden. Körde lite lydnads träning plus lekte med honom där.
Sen var det för oss båda att åka hem. För hans del var det direkt in i duschen. Efter duschen så somnade han. Han lär ju sova flera timmar . :)

Ska snart ta mig ut till stallet igen för att rida min egna häst. Sedan hästägarmöte kl 19.

Sen efter hästägarmötet blir det att åka Till stationen för att ta sig till Ljungskile för att tillbringa kvällen, natten och morgonen hos min älskade turkbrud Sofia<3


Tisdag= ledig

Godefterniddag!

Idag är jag ledig det är skönt. Igår somnade jag vid nio tio tiden. Sov fram till kl halv två idag. Snacka om att man var trött då.
Just nu sitter jag i bilen påväg ut till stallet för att greja med min egna häst. Det är det enda jag ska göra idag på mi lediga dag. Kanske ställer mig och bakar senare ikväll :)

Ha det gött


En dag till som har gått

Godkväll!

Denna dagen har också gått fort. Idag så gick jag upp kl halv tio, åt frukost med familjen sedan tog jag hunden och la oss och kollade på tv. Som vanligt då när man kollar på tv, så somnade jag. Sov några timmar. Sov fram till 13. När jag såg klockan, då var det bara studsa upp ur soffan och göra sig iordning för att åka ut till stallet och fodra hästarna och greja. Även ta sig ett dressyr pass, det passet blev dock inte så mycket dressyr av det. Fick bara ligga på fyrkantspåret och rulla på i galopp. för pållen var så grymt pigg. Studsa kasta sig lite och göra massa byten.
Hoppas det går bättre imorgon.
Nu har jag precis ätit, ska ta kolla lite tv och lyssna på musik.

Hoppas det är något bra på tv ikväll.



Freeeedag

 
Herregud vilken dag jag haft idag. Upp vid halv sju, käka frukost i lugn och ro sedan göra sig iordning till jobbet, började kl 8.
Arbeta enda fram till 15, men eftersom jag varit sjuk två arbetsdagar så fick jag stanna kvar och jobba lite extra för att få någon ordning på pappersarbetet. :) Gick väl sådär. När jag väl fick gjort lite, fick jag sluta för att gå och fixa min egna lilla häst.Sedan hem efter det, hästen fick vila idag bara för  det blev så sent. När jag kom hem så var det bara att hoppa i Onepiecen fixa lite käk och starta datorn för att kunna kolla på den TURKISKA serien som har startat nu i Januari. Som visas i svensk tv, det gillas mycket och serien är så grymt bra. Den heter Lögnen, om ni inte följer den så rekomenderar jag starkt att följa den.

Får bli en söt bild på Lilla bushästen Ludde som jag har på foder, bilden är tagen igår.

Sorry för dålig bloggning

Godkväll
Har ju börjat att jobba lite nu då, hann dock bara jobba en vecka innan jag åkte på lite magsjuka mellan Söndag och Måndag. Men nu är jag en människa igen. Så att imorgon blir det att dra sig mot jobbet igen. Kommer väl ha fullt upp imorgon. Blir väl så när man varit sjuk.
Var i Söndags och köpte mig en ny dator, så var hemma hos min morbror i em för att han skulle hjälpa mig med antivirus sak . Men det fanns ju redan på datorn. Blir bara att uppdatera den när den nästan går ut.

Var idag och lämnade tillbaka skolböcker och skoldator i skolan. Kändes grymt skönt.

Så har suttit på den ikväll och är väldigt nöjd med datorn.
Det är snart sängdaxs för min del klockan ringer redan halv sju imorgon. Börjar jobba kl 8.

Ha det gött

 

Kallt och äckligt ute

Är nu Påväg och hämta pizza. Har haft jour i stallet så vart där sen kl 7 imorse. Nu ska jag hem och käka pizza och vila en stund innan det är daxs å åka tillbaka för kvällsfodra. Efter kvällsfodringen blir det hem och hoppa i onepiecen å kolla tv och mysa med hunden . Innan det är daxs för sängen.

Börjar att jobba kl 7 imorgon. Så klockan ringer vid kvart i sex .


2013 nu då

Då har vi gått in på 2013, Nyårsafton var ialla fall väldigt trevlig med min underbara vän Sofia plus lite kompisar till henne. Vi käkade middag hemma hos Sofia och sedan drog in till Uddevalla och var där några timmar. Nu blir det inte mer snack om nyårsafton. 
Hallå vad fan är detta, jag borde ju kunna sova nu eftersom jag inte har sovit tidigare idag. Men såklart så ska jag ju inte kunna somna. Känner att tiden bara går och går, jag som börjar att jobba idag med( 4 Januari ) ska jobba 3 dagar i veckan där jag har min hästuppstallad. Lite cash är ju gott det är ju alltid något. :) mobilen ringer redan kl 6 för att ta sig upp och äta och göra sig iordning. Men kommer säkert ligga kvar i sängen ett tag innan jag går upp.
Nä nu ska jag ta och kolla tv lite tillslut kommer jag somna. För kan verkligen inte kolla tv förän jag har somnat efter en stund.

Ha det gött

RSS 2.0