Home Sweet home :)

Har kommit hem för en liten stund sen. Hoppade in i duschen direkt. Ska nu läsa lite bloggar och lyssna på musik. Kolla lite tv. Snacka med vänner på datan.

Hoppas att ni har haft en bra dag :)


Puss


Underbar dag

Har haft en riktigt bra dag i skolan idag. Slapp som vanligt :) Började klockan 10 slutade 14.20. Tog sen bussen hem. Ska fixa mig något och äta.  Blir sen åka ut till stallet då jag har hand om min kompis häst också. Har även kvällsfodringen.

 http://www.youtube.com/watch?v=u9LH_y159sg&ob=av2e

http://www.youtube.com/watch?v=GnBYdUXi3Eg&feature=fvwrel

 http://www.youtube.com/watch?v=KnEXrbAQyIo&NR=1

http://www.youtube.com/watch?v=EPo5wWmKEaI&ob=av2e

Får tillbaka minnen när jag lyssnar på dessa ♥



Vädret är på topp  idag jag gillar :)

Puss





Födelsedag idag med

Idag är det ingen vanlig dag idag för idag är det mammas födelsedag :) Har varit i skolan mellan 8.35 och 12.30. Jag och två kompisar drog oss till en pizzeria och käkade lunch.

Drog mig efter skolan till stallet. Tog bussen ut. Fixade lite i stallet och så, sen red jag en stund. Åkte hem, jag och mamma gick ut en sväng med hunden, sen var det en mysig middag med familjen. Då mamma fyller år idag.
Blir att äta lite efterrätt senare. Nu ska vi kolla på True Talent. :)

Hoppas ni haft en bra dag :)

Puss


Min födelsedag idag :)

Idag är det ingen vanlig dag för idag är det min födelsedag. Min dag har bestått av skolan 8.35 till 15.45. Efter stallet åkte jag ut till stallet och fixade åt hästen. Åkte efter stallet och handlade lite tacogrejer för att vi skulle ha taco till mat idag. Det har varit min dag idag. Fick av mamma en ring och ett halsband jätte fint. :)
Senare ska vi äta äpplepaj och vaniljsås :)

Tror att jag är på väg och bli sjuk :/ Då jag fryser hela tiden. Sitter invirad i mitt sängtäcke.

Wiiiiiieeeee är 18 nu, det betyder är MYNDIG !!!!! Så jävla gött, nu kan ingen säga till mig och allt. Får göra exakt vad jag vill nu.





Slut på helgen

Kom hem för en stund sedan från ett möte som varade i två timmar. Imon är det lång skoldag mellan 8.35-16. Imorgon är det även min födelsedag, kan inte fatta jag blir 18 år :)


puss


Helgen redan över

Då var snart helgen över, idag händer inte  så mycket. Jag och mamma ska ev åka in till Kungälv om den affären har öppet idag. Annars ska vi bara på ett möte ikväll på stallet.
Bara njuta av lediga söndagen. Vädret är ialla fall bättre idag :)


Hoppas ni får en bra Söndag :)


Saknar <3

Har  varit hemma i 1 vecka och 2 dagar. Men jag saknar killen och allt underbart folk i Alanya ♥ Känns som jag vart hemma i en evighet.
Snart  börjar jag och jobba också. Det är hur bra som helst. Då är det skolan 5 dagar i veckan. Jobb 2 dagar plus häst 7 dagar i veckan.

Jag kommer förhoppningsvis tillbaka till Alanya i Ocktober 


Jag och Älsklingen


Jag och Älsklingen


Jag vid poolen :)

Jag vid poolen



Jag och min norska vän June :)


Alanyas gata :)


Jag och Karin vi var redo för utgång :)


Puss

Byta?

Om man kanske ska ta och börja byta kläder, från myskläder till vanliga kläder.  Känner att jag har enormt tråkigt. Finns inte så mycket och göra när vädret är så kasst. Nu regnar det.
Jag önskar jag var på en annan plats just nu med trevligt folk.

Hoppas ni har haft en bra dag.

Puss

Lördag



Igår gick jag och la mig klockan 11, då jag var så otroligt trött. Sov fram till klockan 11 idag, hunden kom och väckte mig. Fått sova 12 timmar, det var mycket gott.
Gick upp och åt frukost tillsammans med mamma,mormor och morfar. Hann vara uppe en timme, gick och la mig sen brevid hunden i min säng så somnade vi en stund. Vaknade igen vid 14 tiden.

Ska kolla lite tv nu tänkte jag. Blir att dra ut till hästen vid 18 tiden.

Vädret idag är inte på topp, imorse ösregna det och åskade. Nu är det grått och trist. Det är ju Sverige vi bor i så det förvånar ju oss inte.

Bara 2 dagar kvar tills jag fyller år :)


Haft en bra fredag

Haft en underbar dag idag. Vi har haft grymt bra väder idag, upp till 28 grader :) Jag och Josse vi tog en glass i centrum och hon shoppade lite. Jag fick köpt en typ halsduk :)
Drog mig sen ut till stallet och red lite på kvällen. Var helt underbart och rida på kvällen. När jag åkte hem från stallet vid kvart över 20, då var det 22 grader :)

Vad händer hos er i  helgen då?

Ha det fint.

Puss

Fredag

Äntligen är fredagen här, det betyder HELG nu. Ska njuta av denna helg som fan. Vet inte riktigt när jag kommer vara ledig igen då jag börjar och jobba nästa helg.

Nu ska jag börja traska mot centrum för att möta upp Josse för en fika plus lite shopping.


Puss

Sov daxs?

Nu ska jag dra mig mot min stora sköna säng och sova lite. Imon är det Fredag, då börjar jag 8.35 slutar 14.45.
Puss


:)

Haft en riktig slapp skoldag idag med. Hade en lektion där gjorde vi ett matte test, sen gick vi ut å skulle gå runt lite i stenungsund. Fick sen sluta efter det. Då drog jag och två klasskamrater och åt pizza. Så fick sluta 11.30. Efter vi hade ätit pizza så skulle dom dra hem, så jag gick runt lite på torget. Gick först till banken och fixade det jag skulle fixa. Kollade runt lite i affärerna. Köpte mig en ny mobilladdare då min är sönder. Blev även en skit snygg klänning.
Slänger upp bild i helgen :)

Träffade Anna och Josse också för en fika. Drog sen ut till stallet och red lite. Nu är jag hemma. Ska snart göra mig lite turkiskt te och glass:)

Inte många dagar kvar tills jag är 18 wiiiee


Puss

Iyi Geceler

Säger nu för min del godnatt.
Imon börjar jag skolan klockan 8.35 slutar 14.10. Så det är rätt kort dag :) Efter skolan ska jag gå och möta upp en kompis för lite fika. Blir åka ut till stallet på kvällen.


Puss


Halva veckan gått

Började skolan idag klockan 9.50 hade en lektion sen lunch. Sista lektionen stod det på schemat att vi skulle ha servering. Vi stod utanför klassrummet och väntade. Men då kommer det en annan lärare som skulle ha matte. Så våran klass gick runt och letade efter våran lärare i 30 min. Tillslut hittar vi henne, men då hade hon 3orna. Av henne fick vi veta att dom har ändrat lite i vårat schema. Idag har vi alltså haft en lektion plus lunch, sen slutar vi. Om dom inte lägger in en annan lektion där så slutar vi klockan kvart över 11.

Tog mig en promenad hem. Nu ska jag ta mig lite och äta å dricka turkiskt te :)

Vädret är inte på topp idag. Grått å kallt.

Hoppas ni har haft en bra Onsdag

Puss


Saknar min andra halva så otroligt mycket ♥


Tisdag

Haft en riktig slapp skoldag :) Det var gött. Efter skolan gick jag å några tjejer till donken. Satt där sålänge dom käkade. Jag åkte sedan ut till stallet å hade med mig mat dit.
Tog mig ett ridpass på kvällen.
Nu är jag hemma och har precis tagit mig en dusch. Om en liten stund blir det göra sig lite kvällsmat och turkiskt te :)

Puss


Första skoldagen

Första skoldagen har man då klarat av :) Det verkar ialla fall vara en väldigt rolig linje, hoppas det ialla fall. Vi är bara nio tjejer i klassen. Mitt schema är faktiskt riktigt gött :) Men nu taggar jag 3 år med linjen Hotell och Turism.
Utsikten från hotellet när jag var i Alanya i Augusti. :)
Puss


Då var det slut på lovet

Då var det slut på lovet, nu börjar allvaret igen. Klockan ringer klockan 6 idag. Men jag kommer nog gå upp tidigast halv sju.
På ett sätt ska det ju bli kul och börja skolan igen, då jag startar ny linje. Så nu taggar jag hotell och turism i 3 års tid. Detta ska jag allt fixa :)

Aja vi hörs imon puss


Sista dagen på sommarlovet nu då :/

Vaknade vid kvart över 11, gick upp och käkade lite frukost med mamma och min mormor. Idag ska jag min mamma,lillasyster och lillasysters kille in till Göteborg och gå på rixfm festivalen :) Bra slut på lovet :)

Hoppas ni får en bra söndag.

Puss


Lördag

Då har man bara lördag å söndag kvar på lovet, sen börjar skolan igen. Usch för å vara tillbaka i Sverige igen. Jag gillar det inte alls.
Jag vaknade för en stund sen, har precis ätit lite frukost. Ska börja göra mig i ordning för att dra ut en sväng.



Hoppas ni får en bra lördag

puss


Vilken dag

Kom ju hem från flygplatsen vid klockan fyra i morse. Satte mig då vid datan och fixade med bilderna, för var inte trött.Var pigg nämligen. Åt frukost vid sju halv åtta tiden. Somnade vid nio tiden. Sov fram till klockan tre på eftermiddagen.
Har packat upp väskan och vart ute i stallet snackat med killen min en stund också :)


puss

I'm Back To Sweden Now

Har haft två helt underbara veckor i Alanya tillsammans med trevligt folk å killen :) Badat,solat,ätit godmat. Njutit av livet. Min vän har även besökt sjukhuset de sista tre dagarna. Så där har vi också tillbringat vår tid på.

Slänger upp bilder imon eller nått.

Kallt var det när vi kom till sverige, gå från 31 till 12 det är lite skillnad på grader.

puss

Tisdag

Har precis kommit hem från stallet, om en liten stund ska jag hoppa in i duschen. Blir sen lägga i det sista i resväskan och stänga igen den. Sen bara vänta ut tiden. 

Imon drar vi till Alanya :) ♥
Aja ni får ha det fint så hörs vi när jag kommit tillbaka från Alanya :)



Puss

Godnatt

Nu ska jag ta mig bort till min säng. Sova sista natten i min säng :) Imon blir det sova hemma hos Karin, eller sova kanske inte jag ska säga. Vara där. Vi kommer ej sova så mycket imon. 

Kommer ej blogga något innan jag drar hem till Karin imon. 

Onsdagmorgon startar vi senast klockan fyra från Karin för bege oss till LANDVETTER :)
Ha deet gött i Sverige så hörs vi när jag kommit hem från Alanya :)

Måndagkväll

Haft en mycket trevlig dag idag. Vart på torget å letat efter flipflopp till resan. Tillslut hittade jag. Sen träffade jag Karin en stund. Åkte hem till henne och satt å snackade massa å kolla lite film. Drog sen till stallet å fixade. 

Men nu är jag hemma. 

Ha deet

Ny vecka igen.

Äntligen är veckan här :) 

Måndag idag.
Vaknade precis för en stund sen, har ätit frukost. Nu ska jag snart börja greja. Ska även göra mig i ordning för och träffa underbara Karin ♥
Min resväska står redo, det är bara småsaker som ska ner nu. 

2 Dagar kvar till Alanya ♥

RSS 2.0