Hemma tillsammans med min Kusin

Har varit en trevlig dag idag. När jag var nere på torget så gjorde jag inte mitt ärende, jag fastnade istället på Karins jobb. Men det var trevligt :)
Så var med henne där tills hon slutade jobba, sen körde hon mig till stallet. Fixade allt i stallet och red en stund. Sen kom min kusin Felix på 8 år . Ska sitta barnvakt åt han idag :)

Här är en bild på när Felix rider på Lancelot idag :) Han hjälpte även mig och hämta in 3 hästar och han fick leda den minsta :)







Ordning

Oj idag är sista dagen på April månad, imon går vi in på en ny månad :) Wiiiee

Gick upp vid halv 11. Blev skit sur på aurora när hon kom in runt nio å skulle väcka mig. Jag bara du ger fan i och hälla vatten nu. Jag vill sova tilll halv 11.
Gick upp halv 11 har ättit frukost med mamma och syrran.

Nu håller vi på och göra oss i ordning för och dra ner till torget en stund. Jag ska även träffa Karin en stund också. Fixa allt till killen, även lämna in en lapp på Resia :) Äntligen ska den in, vi har tragit ut på det en lång stund nu.

Efter torget blir det nog och åka ut till hästen och fixa allt där.

Nu vet ni vad jag ska göra idag.

Ha en bra dag idag i det fina vädret,

Puss


Hemma för kvällen nu :)

Har för en stund sedan kommit hem från stallet. Har vairt med Anna där och haft det trevligt :) Hoppade in i duschen direkt när jag kom hem :) Det var skönt med en dusch.
Nu ska jag ta och kolla på tv :)

Puss hörs senare


Hemma efter en kort dag i skolan :)

Precis kommit hem från skolan. Idag har min dag sett ut såhär,

NO: 8.30 till 9.30
Fikarast: 9.30 till 10
Engelska lektion: 10 till 10.35
Soprov: 10.35 till 11.

Klockan 11 fick vi sluta helt underbar skoldag.
Tog mig en promenad i det fina vädret hem. Det tog 30 min :)

Ska snart fixa mig något och äta :)

Puss

Godmorgon

Godmorgon

Då är det Fredag igen och helt underbart väder :) Igår blev det ju lite sent som vanligt. Gick och la mig vid 02 tiden, somnade väl runt halv 3. Satt en lång stund och snackade med älsklingen. Sen satt jag även en stund och snackade med hans kompis också. Det var en trevlig natt.
Gick upp halv åtta i morse. Kom precis till lektionen när den började halv nio.

Ha en fin dag :)

Puss


:D

Kom hem för en timme sen ungefär, har varit i stallet och fixat åt båda hästarna. Haft hästen 2 timmar på gräs också. Träffat trevligt folk och snackat.
Vart helt underbart och varmt väder på eftermiddagen :)

Då är det bara en dag kvar i skolan sen helg igen :)

:)

Sitter nu i soffan med mamma och kollar på tv :) Men är inget roligt på tv. Blir och kolla på Big Brother senare.


Åker om en stund

Då ska jag åka om en stund ut till stallet för och fixa åt hästen min. Ta in alla hästarna. Ska också släppa ut hästen 1 timme på gräs. Runt halv fem kommer min lilla kusin på 8 år som jag ska sitta barnvakt åt några timmar idag :)

Hörs senare :) Nu ska jag göra mig iordning för att ut å njuta av det fina vädret :)

Hoooooooooooome

Då är man hemma :) Blev riktigt fint och varmt väder idag med. Åkte ut till stallet vid halv fyra och fixade allt åt hästen min. Släppte ut han en timme på gräs  :)

Här kommer några bilder jag tagit idag.

Puss








Godmorgon :)

Godmorgon !!

Jag var lite seg imorse, brukar alltid vara så efter lov. Somnade runt 3 i natt då jag hade jätte svårt och sova. Gick upp vid halv åtta. Nu ska vi snart börja engelska lektionen. :)
Underbart väder får vi idag med i like it.

Hörs senare Puss

Sooova :)

Nu ska jag jag gå och försöka sova några timmar, klockan är nu halv två. Har haft trevligt sällskap fram till nu. Men nu måste jag verkligen få mig lite sömn innan klockan ringer halv sju.
Hörs imon iskolan någon gång :)

Puss ha det

Natten mellan Söndag och Måndag

Då sitter man och snackar med älsklingen och hans kompis på msn. Trevlig är det, klockan är också 00.43. Undra när jag kommer gå och lägga mig?? Tror det lär bli sent.
Man kan inte få ett bättre slut på sitt lov ialla fall :)

Puss

Hemma igen :)

Kom hem för en 30 min sen, har vart och kvällsfodrat och tagit in ens kompis häst. Hoppade in i duschen direkt när jag kom hem. Nu sitter jag här och snackar med vänner :) Funderar lite, och pluggar so. Har prov nu någon gång under denna vecka.


Hopp, då var loooovet slut.  Då startar 6 nya veckor i skolan sen looov igen :)

puss


Hemma :)

Då är man hemma efter en fin dag i stallet. Har tävlat idag, det gick bra. Är nöjd med ritten :) Efter det blev det att hästen fick ut på gräs i 1 1/2 timme. Han blev så glad när han fick komma ut :) Film finns slänger upp senare eller imon :)

puss.

Säger godnatt

Alltså jag måste verkligen gå och sova nu, mellan Lördag och Söndag sov jag fyra timmar. Så nu ska jag gå och lägga mig för att kunna orka med å fixa dagen imorgon.

Men vi hörs imon kväll. Imon är det sista dagen på lovet, det är surt.

Puss

Långdag

Kom hem vid halv nio tiden ikväll. Jobbat från 8-16. Sen skulle jag rida min egna det gick bra. Vi tränade inför imorgon :) Då det är Km i dressyr :)
När jag var klar istallet, då gick jag upp till mamma där hon var. Satt där och snackade med dom. Vid åtta tiden åkte vi där ifrån, handlade lite på vägen hem.
Så middag blev runt nio tiden :)

Har även också färgat håret mörkare :)

Hoppas ni har haft en bra dag i underbara dagen :)


Puss

Äntligen hemma :)

Då har man äntligen kommit hem efter en lång dag:) Har haft fullt upp hela eftermiddagen/kvällen. Morfar släppte mig vid deras korsning hem, så gick jag och ludde hem. Det var en go promenad :)

Nu så håller jag på och fixa lite och käka till mig. Sen får vi se vad kvällen har och erbjuda.  Måste i alla fall försöka och gå å lägga mig tidigt idag.
Ska upp vid halv sju....


Hörs senare puss.

Ska dra mig

Om man kanske ska börja göra sig i ordning för sen dra ut till stallet :)


Günaydin :)

Godmorgon :)

Vaknade av att Ludde kom och hoppade upp på mig. Gick upp kvart i tolv,gick då direkt ut med Ludde. Det var jätte härligt väder :)
När jag kom in då åt jag och mamma frukost. Jag ska snart börja göra mig iordning för att dra ut till stallet och fixa åt två hästarna jag har idag. Har även också kvällsfodring på två stall idag. :)

Har fullt upp idag med. :)

Puss

Bilden är tagen i morse runt kvart över 03. När vi skulle gå och sova. Ludde ska ju såklart sova med mig:)


Sängen kallar.

Hopp som vanligt när man har vänt på dygnet. Klockan är nu 02.45. Blir nog och försöka gå och lägga sig.  Vi hörs imon när jag har vaknat. Klockan ringer halv nio.

Puss


Underbar dag :)

Har gott runt i shorts hela dagen :) Vi har haft hela 22 grader idag helt underbart :) Har idag även ridit två hästar. Kom hem vid kvart över sju.

Jag ska nog snart ut och gå med Ludde som har kommit till mig ikväll :)

Hoppas ni har haft en bra dag.


Godkväll :)

Kom hem från stallet vid 19 tiden. Hoppade direkt in i duschen. Sen hängde jag upp lite tvätt. När jag var klar med det åt jag lite kinamat. Nu sitter jag och kollar på tv och har datan i knät.
Hoppas Aurora och Filippa snart kommer hem. Då har man inte tråkigt längre.

Hörs senare puss


Günaydin

Det blev lite sent igår om man säger så. Vi var uppe till halv fyra. Men jag hade trevligt sällskap fram till 03. Fyfan vad kallt det var inatt i mitt rum. Vakande av att Filippa och min lilla syster Aurora kom in och drog av mig täcket.  Har nyss ätit en mysig frukost med mamma och Aurora och Filippa :)
Gick upp vid kvart i ett :)

Ska snart göra mig iordning för och dra ut en sväng :)

Ha det fint puss


Hoooooooooome

Kom hem vid 19 tiden från stallet, haft insläppet av våra hästar plus tagit hand om ens kompis häst. Fullt upp med andra ord. Har även ridit en liten stund på min häst.
När jag kom hem då fastnade jag direkt vid tv där det var Big Brother på tv. Efter bigbrother då blev det mat.

Nu sitter jag här ute på terassen med lilla syster och hennes kompis. Vi sitter med varsin data. Å lite kläder så vi håller värmen :)

Ha det fint puss.


Godmorgon :)

Vaknade vid 11, gick upp då och gjorde frukost tillsammans med mamma. Satt och åt frukost med mamma och syrran och hennes kompis. Men nu så ska jag försöka och ta tag och städa i mitt rum.
Sen blir det och dra iväg till stallet.

Ha det fint. Hoppas ni får en bra dag.

Puss


Hejdå....

Ska nog börja dra mig bort till sängen, klockan ringer imon klockan nio halv tio.
Aja, vi hörs imon någon gång :)

Puss

:D

Hemma efter en god dag i stallet. Har precis tagit mig en långdusch :) Nu kollar jag tv och latar mig :D

Ska dra ut nu :D

Nu ska jag dra ut i det fina vädret. Ska ut till stallet och greja, och ta in hästarna. Blir väl och sitta en stund i solen också :)
Hoppas ni får en bra dag i det fina vädret :)

Puss

Godnatt

Ojdå, klockan är mycket idag igen. Men har suttit och snackat med underbara killen :) Ska försöka och sova nu, mobilen ringer klockan 9-9.30 idag. Måste upp då, ska städa rummet och så.

Säger godnatt för min del.
Puss


:)

Det har varit varmt idag, det gillas :) Vi har haft hela 18 gradder och strålande sol. Haft hand om två hästar idag. Ridit en, när jag hade ridit så var jag rätt varm.
Har även hunnit med och sitta i solen en timme :)

Imorgon ska det bli lika bra väder :) Blir och sitta å sooooola:)

Ojdå

Oops, klockan har visst blivit lite mycket som klockan halv 02. Borde nu dra mig bort till sängen. Imon väntas en hel del att göra.
Klockan ringer redan 9. Tror dock knappas att jag kommer å vakna, men man kan alltid göra ett försök.

Hörs imon
Puss


Underbar dag :)

Vaknade runt 11 idag :) Var pigg när jag vaknade. Kollade ut och såg att det var helt underbart väder ute.
Åkte till stallet vid halv ett ett tiden. Där jag mötes av massa personer :) Vi skulle hoppa idag för Isabell, vi hoppade ute :) Så idag var första gången iår vi hoppade ute :) Hoppningen gick jätte bra idag. Jätte nöjd med ridningen idag.
När jag kom hem satte jag mig en stund ute på terassen å njöt av solen :)

Puss ha det :)


Min dag

Såhär har min dag sett ut idag. Gick och la mig vid halv 02. Upp vid halv åtta åtta tiden för att åka ut till stallet kvart över åtta och släppa ut hästarna. Morfar hjälpte mig idag och släppa ut hästarna. Så det gick på en halvtimme :) Hem direkt efter vi har släppt ut dom. Då gick jag och sov några timmar till. Det behövdes kan jag säga.
Sov fram till 13. Åkte iväg till stallet igen vid 15 tiden. Hade insläppet också. Fixade allt åt min häst innan jag tog in dom igen.
När det var klart så gjorde jag iordning pållen min för ett dressyrpass :) Han gick super bra idag :) Herregud vad bra han gick :) Skänkelvikningarna blev hur fina som helst :)




Puss :)

Wiiee

Wiiee nu har vi påsklov en vecka :) Hur jäkla gött som helst. Idag har det inte vart höjdar väder, grått.
I helgen ska det bli bra väder :)

Hörs
puss

Underbart

Haft en mycket härlig ridpass i paddocken idag. Hästen lyssnade mycket bättre idag. Fastnade direkt i soffan när jag kom hem :)

Väntar nu på att mamma ska komma hem från jobbet :) För en gång skull så kommer hon hem tidigt. Å jag är vaken. Hon ska komma hem runt nio tiden för hon kände inte sig så bra.

Bara en dag kvar i skolan sen LOOOOOOOOOOOOOOV

Puss

fin dag

Orkade inte blogga igår.

Det är helt underbart väder ute :)Har haft riktig långtråkig skoldag idag. Men ska snart be ge mig ut i det fina vädret. Se vad vi ska hitta på med pållen min idag då.

Hörs när jag är hemma igen.

Regn regn

Heregud vilken väder vi haft idag. Regnat hela dagen. Blev jätte seg efter skolan. Så jag somnade i soffan när jag kom hem. Sov en timme. Åkte iväg till stallet samtidigt som mamma skulle åka till jobbet vid halv fem.
Fixade allt där och red en stund.
Nu är jag hemma och har duschat och ätit lite :)


Puss

Fyfan vilken morgon

Var as seg imorse när jag skulle gå upp. När jag hade gått upp så kollade jag ut direkt. Då var det grått och trist och ösregnade. Vart tog det fina vädret vägen vi hade igår?
När jag kom till skolan så satte jag mig vid fika bordet och snackade med en lärare, sen kom min andra lärare också. Där satt vi och pratade en lång stund. Har precis haft lite fikarast. Börjar första lektionen klockan 10. Egentligen börjar vi halv nio, men då satt vi och pratade.
Vi börjar dagen med lektioner klockan 10.

Hörs senare :)

Go kväll

Kom hem från stallet för en liten stund sedan. Så nu står jag och lagar lite mat till mig. :)

Hoppas ni har haft en bra dag i det fina vädret.

Hörs senare puss


Underbar dag :D

Idag började jag skolan klockan 10 . När jag gick upp vid 9 så var det blåhimmel och strålande sool :)
Jag slutar om 2 timmar då blir det hem en stund, sen drar jag ut till stallet och fixar i stallet å njuter av det fina vädret :)

Vi hörs senare :) Hoppas ni också får en bra dag:)

Fin dag :)

Idag har det vart en fin dag. Åkte ut till stallet vid kvart i tolv, när jag kom dit ut så var Isabell , Louise och Amanda där. Blev och börja bygga fram hoppningen direkt när jag kom. Så vi kunde hoppa lite. Det var rätt kvavt i ridhuset. Vi red fram ute och hoppade sen inne.
Hoppningen gick faktsikt bra. Isabell hoppade även upp och kände lite på han.

Tagit hand om Peppar idag också. :)

När jag åkte hem från stallet så var det 17 grader vid 16 tiden. Helt underbart alltså :)


Lancelot ♥ Erkänn fint med kyrkan i bakrunden?



Tog det kortet på Ludde när vi var på promenad igår :)




Söndag 10 April

Gick upp runt 10 tiden. Tog ut Ludde direkt på en promenad. När vi kom in igen, gjorde jag mig frukost och gav han mat också.
Nu sitter jag här en stund. Ska snart börja göra mig iordning. Ska åka ut till stallet runt kvart i tolv.

Vädret här är ju ingen höjdare just nu. Grått :/

Aja nu vet ni hur min morgón har sett ut.

Hörs när jag kommit hem igen.

Puss


NIght

Pallar inte vara uppe längre. Är sjukt trött så jag ska dra mig till sängen nu :D

Hörs imon någon gång.

Hemma efter en lång dag

Vaknade halv åtta imorse, åkte ut till stallet vid halv nio. SLäppte ut alla hästarna. Sen runt kvart i tio så tog jag och Ludde oss en timmes promenad :) Vi gick 3kmaren :) Var hur gott som helst. Solen var framme idag och blå himmel, det var en mycket härlig promenad vi tog. När vi kom tillbaka till stallet så fixade jag allt åt hästen och sen satte mig bakomstallet och solade lite :) Runt 16 tiden så red jag och två kompisar ut.
Hästarna var crazy,

Men nu är jag hemma och har fixat mig lite käk :) Så ska ta och äta lite nu och kolla på tv :)

Hoppas ni har haft en bra dag i det fina vädret idag.

Hörs senare :)


Hemma :)

Kommit hem efter en mysig och härlig dag ute i solen. Nu har jag även med mig Ludde hem :) Sitter nu och snackar med trevligt folk och så.

Ikväll händer inte mycket. Ska upp vid halv åtta imon.
Haft upp till 13 grader idag :) men blåsigt.

Underbart väder

Gick upp idag klockan 7.50 å jag börjar halv nio. Jag fick snabba mig verkligen. Jag hann precis. I skolan har vi haft riktigt slappt idag. Hade först no, sen har jag suttit med engelskan i två timmar. Såklart fick vi sluta halv tolv idag med :) Helt underbart är det.

Solen tittar fram idag hur gött som helst. Har blåhimmel. Synd att det blåser annars hade det vart underbart :)

Nu är jag hemma, sitter å väntar på att hallonpajen ska bli klar :)

Idag kommer denna  söta sak till mig vid namn Ludde :)

Hooomee :D

Har nyss kommit hem från stallet. På vägen hem från stallet köpte jag med mig en kebab tallrik. Så nu sitter jag och äter det å kollar på tv:)

Hörs senare :)

Torsdag :)

Var seg imorse. Usch alltså. Nu sitter jag och väntar på att sista lektionen ska ta och börja. Sen blir det hem en timme. Äta lite,snacka med mamma :)
Drar vidare sen till stallet där det är att ta in alla hästarna. Ev rida två hästar.

Tur ialla fall att det är bra väder :) Då får man ju lite energi :)

Hoppas ni får en bra dag idag.

Hörs när jag kommit hem från allt.


Kvällen

Då är man hemma efter en lång eftermiddag istallet. Har fixat åt två hästar idag. Plus haft insläppet. Ridit en häst. Allt gick bra :D
Men nu blir det och slappa framför datan :D

Ha det fint så hörs vi :)

Hejhej :)

Såklart var det ju dåligt väder när man vaknade imorse. Man får verkligen ingen energi till något när det är grått väder. Nu sitter jag i skolan, vi ska snart börja sista lektionen. Slutar klockan 13.45 som vanligt.
När jag har slutat blir det hem en stund, åka ut till stallet vid 15 tiden. Har fullt upp idag i stallet.
Har insläppet av våra hästar, fixa allt åt min. Fixa åt en kompis häst.

Så uppdaterar mer när jag är hemma för kvällen :)

Ha det gött, hoppas ni har bättre väder än vad jag har :)


Godnatt

Hmm, nu ska jag allt dra mig bort till sängen  och försöka sova några timmar :) Ska upp runt kvart i sju. Börjar skolan halv nio.
Dagarna bara springer iväg.  Det är bra :)

Godnatt :)

Home Sweet Hoome :)

Kom hem för några minuter sedan :) Hoppade direkt in i en varm dusch. Var hur skönt som helst. Ska nu ta och fixa lite i köket :)

Hörs senare :)

God dag :D

Då är snart andra skoldagen på denna vecka avklarad :D. Har bara 2 timmar kvar.
Som jag har sagt innan, jag är inne i en trött period nu. Men som tur så har jag underbara vänner och en underbar kille. ♥

I skolan går det grymt bra nu :) Det känns så skönt. Nu får jag hålla samma takt som jag har gjort hela terminen. Är helt klar med matten. Å är även snart klar med Engelskan också :)

Det är bara 2 månader och 15 dagar kvar i skolan sen är det SOOOOOOOMMMMMAAAARRRR LOOOOOV



Jag skulle så gärna vilja ha dig tillbaka. Saknar dig så jävla mycket. Det går fan inte och beskriva. 4 månader och 1 vecka sen du gick bra.

Du och jag Sommaren 2009 ♥
Glömmer aldrig den dagen mamma satt med mig i cafeterian på stallet och berättade att när vetrinären hade kollat på henne den dagen att det går tyvärr inte längre. Så att det blir att jag måste utdöma henne.
Det var den värsta dagen i mitt liv när jag fick höra det. Jag bröt ihop när jag satte mig i boxen hos dig Aymara.

29 November 2010 den dagen du lämnade mig :'( Du finns alltid i mitt hjärta. Du och jag hade en mycket underbar och mysig tid tillsammans ♥






Good Morning :D

Godmorgon Allihop :)
Har precis kommit till skolan, vi ska snart börja första lektionen. Det är matte första lektionen. Men jag kommer nog och köra Engelska där istället :)
Å vädret ska vi inte snacka om hur tråkigt det är nu på morgonen. Grått och regnigt.

Aja vi hörs senare:)

Hooome :)

Det blev jätte fint väder på eftermiddagen :D Det gillas stort. Jag åkte ut till en hästaffär och fixade lite foder till hästen och ett par nya ridhandskar till mig. Sen åkte jag ut till stallet och fixade allt. Jag och mamma gick även en liten promenad med hästen min . Hem efter det, då gjorde vi oss taco å käkade framför tv :)

Hörs senare

God dag

Min dag började inte bra idag. Jag försov mig. Vaknade 09.40 börjar 10. Men jag kom till skolan 10.15. Då var det och göra NO-provet. När jag var klar med det rättade läraren det direkt. Jag blev godkännd ialla fall. Glad för det är jag.
Var helt hundra på att jag skulle få IG på det. Har suttit hela helgen och försökt å pluggat, men det har fan gått skit. Fattade inget.

Aja nu vet ni det.
Vädret här är så skit. Grått å tråkigt . Varit så hela helgen.
Ha det fint sålänge så hörs vi.

Underbart

Ikväll har det inte hänt så mycket. Suttit och snackat med underbara vänner och min kille.
Det kan ju verkligen inte bli bättre :)
Ska snart gå och sova . så säger redan nu godnatt 

4 månader kvar ♥


:)

Har idag jobbat 8-13, kom hem runt kvart över 14. Var väl vaken en kvart sen somnade jag. Så sov fram till kvart över 18, av att en hund stod vid min säng och skällde. Det betyder alltså att Bonzo vill ut. Gick ut med han en stund. När jag kom in igen hoppade jag direkt in i duschen.  Har precis ätit lite middag :)
Ha det fint. Hörs senare.


Güle Güle Iyi Geceler

Oops, klockan  är redan 01. Jag borde gå och sova nu, då jag ska upp runt halv sju. Ska jobba i stallet mellan 8-13 . När jag är klar där . Då blir det och fixa med min pålle.
Ne, men nu måste jag verkligen försöka och sova. Även om jag inte är trött.

Godnatt :)


Godkväll :D

Så är nu hemma efter den långa dagen :). Har tävlat idag två gånger. Båda rundorna gick bra :)
Efter det så jobbade jag en stund 18-19. Nu blir det sitta och kolla lite på nätet å häcka.

Hörs senare :D


Günaydin :)

Godmorgon :)

Har sovit så jäkla bra inatt. Det var länge sen man sov så bra. Har ätit en mysig frukost med mamma och lilla syster. Men nu måste jag göra mig iordning. Ska åka ut till stallet. Idag ska jag tävla :) Första hoppningen.

Hoppas ni får en trevlig Lördag. Hörs när jag kommit hem :)


Iyi Geceler :)

Hmm om man kanske ska ta och gå å lägga sig. Har suttit ikväll och snackat med trevligt folk :) Ska upp runt 10 halv 11.

Godnatt

Hooooooome

Kom hem för en timme sedan :) Vi gjorde mat och sen käkade vi. Men nu blir det sitta här å häcka ett tag :)

Hoppas ni får en trevlig Fredag :) Hörs senare :)


Hemma

Åkte hem direkt efter skolan, Karin var tvungen och stanna kvar i skolan en stund till å plugga. Så att jag väntar på att hon ska höra av sig. Men nu sitter jag och försöker å plugga lite NO. Kan säga det går skit. Fattar verkligen inget. NO är inte mitt ämne om man säger så.

Hoppas ni har en bra dag i alla fall.


Slutar nu


Nu går vi in i en ny månad alltså APRIL. Tiden bara springer iväg.  Har några blivit lurade än?

Haft en riktigt bra dag i skolan. Hade först no på morgonen, fika rast efter det. Har haft engelska från 10 till halv tolv nu. Egentligen slutar vi 13 men vi får sluta nu istället. Helt underbart är det :)

Nu blir det och träffa underbara Karin för en fika:) Vi tog aldrig fikan igår, så vi tar det idag istället  :) Efter jag har varit med Karin då blir det åka ut till stallet :)

Vi i Turkiet ( Alanya) Augusti 2010
Hörs när jag kommit hem ikväll :)


RSS 2.0