Hatar

Hatar att vara sjuk, vart sjuk sen i Måndags. Detta lär ju sitta i ett tag. Det är bara att bita ihop och leva på te :)

Hoppas allt är bra med er ialla fall.

Puss

Sjuk

Usch för att vara sjuk. Är så grymt förkyld. Blir snart att dricka te igen.Sen var vi i Dalsland med min fot. Ja, det gick ju inte så bra det mötet. Då han inte var en fotspecialist. Så mamma ska försöka få kontakt med någon. Lär ju inte bli någon operation på detta år ialla fall.
I October så sa dom att inom 3 månader ska du bli opererad, det tror vi då inte på i nuläget.

Vi åkte från Stenungsund till Dalslands sjukhus och typ bara vände. Var där inne i 15 min. Sen åkte vi hem igen.
Kan ju säga då att både jag och mamma är ju inte jätte glada.

Blir glad om jag blir opererad innan sommaren 2012.

Hoppas ni har haft en bra dag.

Herregud

Herrejävlar vilket väder vi haft idag. Rena stormen ju med blåst och regn. Gick ej att rida idag, så fick bara släppa hästen i manegen så han fick springa lite.^
Jag då, min arm gör piss ont min hals och fot gör piss ont också.

Idag hämtade mamma ut min klänning,är grymt nöjd med klänningen. Satt helt perfekt :)  Bilden är tagen från Nelly.com

Hur har vädret varit hos er ?

Trim Bodice Dress SEK 449, Little Mistress - NELLY.COM

Vilket väder

Fyfan vilket väder vi har haft hela eftermiddagen/kvällen. Har ju regnat och blåst hela tiden. Varit i stallet och ridit lite och tagit in hästar.
Nu ska jag bara sitta och häcka framför tv och datan tills det är sängdags. Ska upp vid kvart över 6. Pia kommer och plockar upp mig kvart över 7.

Imon blir det stallet hela dagen. Från 8-16 sen rida min egna.

Hoppas ni har bättre väder än mig. Å får en trevlig helg.

Torsdag

Känner att jag inte orkar något mer. Imon ska jag i alla fall ta och hämta ut min turkiska bok och min klänning som jag har beställt.
Har ont i hela kroppen. Det är icke bra :/


Bio

Ikväll har jag varit och kollat på Breking Down tillsammans med Karin. Det var trevligt och filmen var grymt bra:) Nu ska jag kolla nätet lite innan det är dags att dra sig till sängen.

Puss

Trevlig dag :)

Haft en mycket trevlig dag med mamma på torget en stund. Där jag hittade en vinterjacka och har även beställt hem en Turkiskbok, så nu blir det sätta fart att lära sig lite :)
Sen var det ta bussen ut till stallet och greja lite innan Lydia kom. Vi fick verkligen tur med vädret idag när hon skulle ta lite kort.

Men nu är jag hemma och har precis ätit och tagit en snabb dusch. Är väldigt trött och ont i foten idag.

Ikväll blir det att bara slappa och kolla på tv.

Vad händer hos er en söndagkväll då?


Lördag

Har varit duktig idag, har suttit i stallet och putsat mina 3 träns. Har nu bara sadeln kvar. Så får väl ta och göra den imorgon.
Idag så har jag testat och rida på kandar. Det var lite spännande faktist och inte så lätt. Men det blir att lära sig att rida med det. Hästen lyssnade mycket bättre. Blir att variera vanligt träns och kandar.

Imorgon då ska jag och mamma till torget en snabbis. Efter torget blir det att möta Lydia på stationen för åka ut till stallet. Hon ska vara med i stallet och ska även ta lite kort på mig och hästen ute plus inne när jag rider lite dressyr.

Kommer slänga upp bilder här när jag fått dom :)



Hoppas ni har haft/har en bra Lördag :)


Freeeedag

Har precis ätit lite middag, sitter nu och väntar på att Idol ska ta och börja. :)  Skönt med helg. Jag längtar tills jag får pengar :)

Fullt upp idag med ju

Haft fullt upp idag med. Skola mellan 8.35-14.40 ta bussen till stallet vid halv fyra. Fixa och greja i stallet och ta in hästarna. Gå över till andra stallet och fixa med Peppar den andra hästen jag tar hand om ibland. Över igen till mitt stall och borsta och tvätta sår på hästen. Byta om sen åka hem.

Nu är jag hemma och har ätit lite. Sitter och kollar på tv och snackar med trevligt folk.
Kommer nu bara att sitta i soffan. Har så ont i foten.

Hoppas ni haft en bra dag.

Är äntligen hemma

Herregud är äntligen hemma. Jag har varit på banken idag och kollat lite. Sen gick jag runt i affärer och kollade. Vid ett tog jag bussen ut till stallet. Grejade och fixade där. Tog bussen hem vid 5 tiden. Åkte då till centrum för möta upp mamma och syrran. Där vi handlade lite middag.
Så nu ska vi ta och laga mat :)



Även beställt en ny telefon :)

Studiedag idag fullt upp hela dagen

Håller på och göra mig i ordning, ska ta mig en tur till centrum. Där jag ska göra ett besök på banken. Sen kolla på en vinterjacka :)
Blir att sen någon gång ta sig ut till stallet ta hand om båda hästarna. Sen hem igen.

Där har ni min dag.

ha det

Söndag

Var uppe vid kvart över 7, det var bara att hoppa i stallkläderna och åka ut till stallet och ge dom frukost. Var ute vid kvart i 8. När jag hade gett dom  mat, käkade jag frukost och drack te. Sen grejade jag lite i stallet. Vid halv tio tog jag och hästen oss en morgontur i Sjöhagen. Påvägen hem var han helt cp. Så när jag kom tillbaka till stallet, red jag en stund i manegen. Där han skötte sig jätte fint.

Åkte hem vid 12. När jag kom hem så la jag mig i soffan och kollade på tv tillsammans med mormor och min kusin och hunden. Det var inte länge jag kollade på tv, förän jag och hunden somnade. Sov fram till 16. Gick då upp och åt middag. Efter middagen tog jag mig ett bad :)

Nu ska jag ta och kolla lite tv :)

Hoppas ni har haft en bra dag :)


Lördagkväll

Min eftermiddag var trevlig, det var kul att få testa och rida Carro's häst Ludde. Hon fick testa och rida min. När jag var i stallet ringde älsklingen så vi snacakde en stund. Han sa att han var på sjukhus, för han hade gjort något när han hade jobbat lite i sin hemort. Hoppas att han snart mår bättre.

Här blir det snart middag :) Fiskgryta, mums :)

Saknar min älskling ♥


Lördag

Imorse var jag ute i stallet vid kvart i åtta och fodrade hästarna, sen släppte ut dom en timme senare. Fixade även i hästens hage, så nu är den ren och fin.
Åkte hem när jag var klar vid halv tolv. Hemma en stund och åt lite pannkakor och har snackat lite med mamma.

Ska snart åka ut till stallet igen och möta Carro. Carro ska rida min häst idag så ska jag rida hennes häst lite.
Det blir intressant :)

Hoppas ni har en bra och fin lördag. Vädret här är helt underbart.

Vi hörs ha det :)


Hemma nu

Ja, vi hade ett möte med skolan. Det gick bra. Sen när vi var klara där åkte jag ut till stallet och först tog hand om min egna häst. Gick sen över till andra hästen jag hade idag.
Träffade sen trevligt folk där.

Påvägen hem köpte jag med mig en kebabtallrik. Nu har jag ätit och ska kolla på tv nu och kolla runt lite på nätet :) 

Halva veckan har redan gått. Tiden bara springer iväg, det är bara bra :)


Vilken bra morgon.

Min morgon började ju inte jätte bra. Imorse var jag jätte seg. Låg och drog mig as länge. Men tillslut var jag tvungen och gå upp. Gick upp halv tio. Bussen går 9.49, den missade jag. Så fick ta nästa buss som gick 10.19. Börjar ju skolan 10.05. Men jag var i skolan 10.30 ialla fall .Det var bara att sätta sig den stunden som var kvar på lektionen och arbeta mycket.
Nu har vi haft lunch och ska om en stund börja näst sista lektionen.

Fullt upp hela dagen idag.

Ska ha möte sen med skolan efter skolan klockan 15. Blir sen att åka ut till stallet och ha hand om 2 hästar i dag. Min egna plus en kompis. Sen hem och ta det lugnt :)











Godmorgon

Godmorgon från kalla Stenungsund idag. Vi hade 3 grader när jag vaknade vid kvart i åtta. Jag var riktigt seg imorse, helst skulle jag vilja ligga kvar i sängen. Men det går ju inte. Nu sitter jag i skolan och jobbar lite. Vi ska börja med något grupparbete och lyssnar på musik :)

Hoppas ni får en bra dag :)


Måndag= Första skoldagen efter lovet.

Denna dagen har faktiskt gått riktigt snabbt. Skolan har gått riktigt bra. Det är väl bara att börja räkna ner till jullovet ?
Efter skolan åkte jag ut till stallet där jag träffade trevligt folk :) Red tillsammans med dom. Men för min del var det att inte rida så länge, då det kändes i magen. :/ Inte bra inte bra.

Men nu är jag hemma och sitter i min Onepiece och myser med vovven.


Saknar en person så mycket, vi har bara varit ifrån varann i lite mer än en vecka. Känns så tomt utan han. Vi hade en otroligt bra vecka tillsammans ialla fall i Turkiet ♥


Slut på lovet nu

Fyfan, nu är lovet slut. Känner mig inte alls pepp på att börja skolan igen. Skulle gärna vilja ha några dagar ledigt till.
Aja det är bara att börja skolan. Även ta tag i pluggandet också denna vecka som jag inte går på medicin. Då lär jag orka lite mer.

Idag har jag inte gjort så mycket. Mest tagit det lugnt.

Ha det fint.

Lördag

Vad har jag gjort idag? Ja det var en bra fråga.
Jag vaknade vid halv tio, gick upp då och åt frukost med familjen. Satte mig sen vid tv och kollade lite tv somnade direkt nästan. Sov fram till 14, då jag började göra mig i ordning för att åka ut till stallet vid 15 halv fyra. Så har varit ute i stallet och grejat.

 Borde försöka att plugga också, men har verkligen ingen ork.



Sista dagen på lovet.

Nu är sista dagen på lovet, detta lov har gått otroligt snabbt. Jag har då inte gjort ett piss på lovet. Bara varit ute i stallet och hemma. Har inte orkat något annat då jag är väldigt trött nu. Jag går just nu på medicin för jag har urinvägsinfektion, så blir både trött och mår illa av medicinen.

Idag har jag varit ute i stallet vid kvart i åtta och fodrat hästarna. Sen rakade vi hästen min. Han blev så söt :) Tog även hand om min kompis häst också.
Försökte att rida lite på min häst idag för första gången på två veckor. Ja det gick ju sådär. Han lyssnade inte så mycket och jag hade ont i ryggen så fick avsluta efter 20-30 min. Kommer nog få gå tillbaka till läkaren, då jag har börjat få ont i ryggen :/

Nu kollar jag, mormor,morfar och hunden på Idol :)

Hoppas ni har haft en bra Fredag :)

Puss


Fullt upp hela dagen

Har verkligen haft fullt upp hela dagen. Gick upp halv sju, för att vid halv åtta åtta vara ute i stallet och morgonfodra/släppa ut hästarna. Efter jag och mamma hade gjort det, gick jag över till ridklubben och släppte en häst åt min kompis som hon skulle göra egentligen. Men så frågade hon mig om jag kunde fixa det ensam. Så snäll som jag är så kan jag det.

När jag var klar med att ha släppt den hästen. Gick jag över till mitt stall för att jag och mamma skulle fixa i hästens hage, det gick ju inte så bra som vi hade tänkt.
Träffade trevligt folk. Stod och snackade med dom jag och mamma.
Fixade allt åt hästen. Tillslut blev jag och mamma klara i stallet. Vi var klara i stallet vid kvart över 2. Åkte hem och tog mig en dusch och åt lite mat. Eftermaten gick jag och vilade en stund,såklart stensomnar jag i en timme. Så det var bara att gå upp vid 17 för att göra sig iordning för handledarkursen för att få övningsköra.
Nu har jag tagit den kursen också. Så snart så börjar jag med körkortet :)



1 November redan

Hallå eller jag kom på nu, det är 1 november redan. Det är hemskt och tänka. Det betyder att det är lite mer än en månad kvar till jul. Snart kommer väl då snön. Vill verkligen inte ha vinter. Det är bara kallt och eländigt. 
Men vi får vara glada att vi har 12 grader nu. 

Snart slut på detta år också. Vad har man gjort på detta året då?

Haft en mycket bra dag :)

Blev att åka en tur till vårdcentralen imorse innan vi tog oss in till Göteborg. Ja jag har ju då Urinvägsinfektion, så ska gå på medicin i 5 dagar. 
Sen blev det en tur till Göteborg, där vi köpte lite saker till hästen och ridbyxor till mig. Lite stallinredning till stallet vi står i. 

På vägen hem blev det en tur på Ikea för att äta lite. Det var mycket gott och trevligt. Åkte sen vidare till stallet och fixade åt hästen och provade grejerna. Hästen blev så fin i sina nya täcken. 
Träffade även trevligt folk i stallet. 

Nu blir det ta och äta lite kolla på tv tillsammans med familjen. 
Puss

RSS 2.0