Godkväll

Har haft en otroligt bra dag idag. Gick upp tidigt och gjorde mig iordning. För skulle ha en turktjejträff i Göteborg kl 12. Så det var bara att ta 10.33 bussen från Stenungsund. Vi var på ett jätte mysigt ställe, satt där i några timmar, sen fick vi börja dra oss hem. Efter en heldag i Göteborg var det bara att byta om snabbt hemma och vidare ut till stallet och motionera hästen sedan hjälpa en tjej med kvällsfodringen.

Haft en grymt bra dag

Gokväll! Idag blev dagen inte riktigt som planerat, men den blev mycket trevlig ändå. Min morbror ringde mormor idag vid lunch tid och frågade hon ville åka med på en tur till torp. Det ville hon, så hon frågade mig om jag också ville med. Alltid kul att åka dit, så såklart åkte jag med. Vädret var ju på topp som det har varit de senaste veckan. Som sagt jag fick med mig några saker hem. fick med mig ett par shorts och linne som är bra till sommaren sen .Fick även ett par nya tunnare skor att arbeta i i stallet. Mycket bra och bra pris blev även en fleece jacka också till bra pris. Men som sagt det är inte mycket saker som är kvar för sommaren. Det känns mycket skönt, jag skulle gärna kunna åka nu till älsklingen, men det går icke som icke. VI gick timmar på torp, ovanligt. När vi var klara på torp. fick jag på vägen hem hoppa in på stallet och mocka lite snabbt åt min häst. När jag väl var klar där då åkte vi direkt hem. Har precis duschat och är klar för bara sitta och slappa i soffan. Ska se en dansk serie senare.

Fredag det betyder helg

Dagarna bara springer iväg tycker jag, det är redan 1 Mars. Vädret idag har varit helt underbart. Strålande sol och blåhimmel. Sånt väder älskar vi. Har jobbat idag även haft med mig hunden. Så nu är han helt slut och ligger och sover här hemma.
Jag ska bara ta det lungt som alla andra helger. 

Saknar min man så otroligt mycket, har nedräkning som bara den tills vi ses. Tyvärr blir det ju inte försän i Juni. För jag måste arbeta och sånt. :( Jag behöver ju pengarna så. Han sa det är bra jobba på. Så jag jobbar nu och sparar för säsongen där nere, så jobbar han på sommaren.

Det är nu bara 3 månader och 19 dagar tills jag drar till älsklingen♥ Denna säsong lär bli den bästa. Här kommer några bilder på de jag blandannat kommer att tillbringa denna säsong med. Min underbara vän Sofia hon ska vara där nere i 2 månader lite mer :) Wiiieee även June, Linn och Erika också. Sen finns det andra som jag också känner som ska vara nere länge. Så detta lär lätt bli bästa sommaren.
TAAAAGGGGAA!!!

Jag och min man ♥


Jag och min älskade vän Sofia♥



Jag och min underbara Norska vän June ♥
Jag och min underbara vän Sara ♥


Jag och min underbara Norska vän Linn ♥


Jag och min underbara vän Erika ♥






 

RSS 2.0