Iyi Geceler

Jag får fan ta och gå å sova nu. Ser suddigt för att jag är så trött. Börjar skolan imon klockan halv nio. Bara en dag kvar sen är det Heeelg :)

God natt
Vi hörs :)

Kvällen

Är nu hemma efter stallet. Fyfan vilket väder vi har haft i dag regn å grått. Inte okej alltså. Ska nu kolla på tv och snacka med vänner :)
Idag är det också sista dagen på Mars månad, helt sjukt. Det bara springer iväg ju.
Hörs senare :)

God dag :)

Igår gick jag och la mig tidigt för och vara jag. Alltså halv 24. Tänkte då å vad bra, är jag nog pigg imon vid kvart i sju. Ne det var jag ju verkligen inte. Gick upp en timme senare. Då var klockan kvart i åtta jag börjar skolan halv nio. Jag kom precis när vi började :)

Första lektionen såg vi på film på engelska lektionen :)

Slutar skolan 13.45 idag. Blir och dra ner till torget direkt och träffa min underbara vän Karin för en fika :)

Sen blir det att åka ut till stallet och greja med två hästar å rida en :)

Hörs någon gång ikväll :)


Sleep?

Funderar på och dra mig bort till sängen och försöka och sova. Har ikväll suttit och snackat med både Mehmet och Salih, mycket trevligt :) Dom två tillsammans är galna.
Känner att det finns inget att hålla mig vaken med längre, så jag går istället och försöker sova.

Är 4 månader och 4 dagar kvar :) ♥


Home sweet home

Har nyss kommit hem från stallet. Trevligt folk träffade man på. Tvättade hästens svans idag och gick på en promenad med pållen.
Jag hoppade direkt in i duschen när jag kom hem. Nu sitter jag och snackar med två helt underbara personer :) Dom gör min kväll lyckad :) Saknar er så grymt mycket, men snart ses vi :)

Bilden är tagen idag med min mobil :)


:)

Har inte haft något internet i skolan, därför har jag inte kunnat och blogga. Kom hem för en liten stund sedan. Fick ett mysigt sms idag, å det gjorde så att min dag blev bra. :) Vädret är helt underbart :). Är nu hemma en stund, ska om någon timme dra ut till stallet för att fixa allt å ta in hästarna.


Älskar att man får lite varmare nu :)

Hoppas ni får en trevlig dag :)
Hörs senare

Ojdå

Oops, oj vad klockan har blivit mycket. Klockan är nu 01.12. Jag borde gå och sova nu. Börjar skolan imorgon klockan halv nio . God natt
Vi hörs imorgon :)

Godkväll

Inte gjort ett piss idag typ. Har haft ont i halsen. :/ Åkte till lilla edet hem till Linda för och hämta bettet jag ska få låna av henne  :) Efter lilla edet blev det åka ut till stallet och fixa allt där . Mockade även hagen idag. Red en stund tillsammans med Amanda.

Ikväll blir det kolla på tv snacka med trevligt folk :D

Iyi Geceler

Usch vad trött jag börjar och bli. Jag hoppas verkligen att jag får sova mer i natt. Än vad jag har gjort de andra nätterna. Då jag har hostat så att jag fått ont i magen. Har studiedag idag också :) Underbart, få sova ut lite. Sen får vi se vad dagen har och erbjuda :)

Klockan ringer runt halv 11 :)

God natt, vi hörs :)

Bjuder på en riktigt gammal bild. Är från 2006-12-20


God Kväll

Har precis kommit hem från stallet, har ridit en stund i det fina vädret som vi har haft. Red en stund i paddocken. Det gick faktiskt bra.
Träffat trevligt folk idag :)

Min hals är mycket bättre idag. Det är gött. Ska ta och snacka lite med vänner nu å kolla tv .
Vi hörs senare.

God Eftermiddag

Har nyss kommit hem från skolan. Ska nu fixa mig något och äta :) Sen blir det nog ta sig ut i det fina vädret vi har idag. Har typ 6-8 plus grader . Helt underbart är det :) 
Inatt har jag inte sovit något verkligen, har legat och hostat.  Vi hörs när jag har kommit hem från stallet sen :)

Hoppas ni får en trevlig dag ute i det fina vädret :)


Börjar bli grymt trött

Börjar nu att bli trött. Om jag inte tar mig bort till min säng. så kommer jag att somna i soffan. Se hur denna natt kommer och bli. Har haft två dagar som jag har hostat så. Hoppas på att få en bättre natt idag. Imorgon börjar jag klockan 10.

God Natt hörs imon :)


Hemma efter en lång dag

Nu är jag äntligen hemma efter en lång dag. Har jobbat mellan 8.20. Jobbade då på ridskolan. Sen hade jag och Amanda hand om alla åtaganden på det stall där vi har våra hästar. Vi har sprungit mellan två stall hela dagen idag.
Känner att jag verkligen är helt slut i kroppen nu. Har inte sovit så många timmar mellan Lördag och Söndag p.g.a att jag har hostat så mycket. Hostat så jag fått ont i magen. 
 
Jag och Amanda vi red även ett ridpass på våra hästar också.
Har precis kommit ur duschen. Blir att kolla på tv och snacka med underbart folk.

Hörs senare :)


Hemma igen

Har precis kommit hem från stallet. Herregud vilken kväll när vi skulle ta in hästarna. Alla sprang fel. Imorgon väntar det jobb från 8-20, blir en lång dag imon. Jag och Amanda har även alla åtaganden på det stall vi har våra hästar.

Hörs senare :D

Göra sig iordning

Ska nu börja göra mig iordning. Ska åka ut till stallet halv 3. Är tillbaka ikväll någon gång. Jobba i stallet ikväll.

Hörs när jag kommit hem igen :) Hoppas ni får en bra dag.

Har för en stund sedan gått upp :)

Godmotgon Allihop :)

När man vaknade halv tolv, då hade man ingen röst. Gud vad kul (not). Har nyss ätit en mysig frukost med mamma och syrran.
Mycket bra väder vi har fått idag :)

Hörs senare :)

Går nu

Fredag/Lördag

Efter att ha suttit och snackat med en underbar person ♥ så ska jag allt dra mig bort till min säng och försöka och sova :) Se hur denna natt kommer och bli, med tanke på att jag har ont i halsen.
Idag får jag sooovmorgon :)

Vi hörs när jag har vaknat :)

Nyss kommit hem

Har nyss kommit hem :) Har haft fullt upp i stallet. Red också i 20 min. Men nu är jag hemma. Ska kolla tv och snacka med vänner :) Jag ska också dricka massa te, kommer väl typ leva på te ett tag framöver för min hals.
 Hörs senare.

:)

Somnade en stund i soffan, har säkert sovit två timmar. Ska nog ta mig något och äta,sen får jag dra ut till stallet och greja med Amandas häst och min. Har insläppet idag också.
Men hoppas ni får en trevlig fredag :)

Saknar denna saken vid namn Ludde ♥

Vi hörs senare :)

Älskar å sluta tidigt :)

Har nyss kommit hem från skolan, vi fick sluta halv 12 idag istället för 13. Sitter och kollar på tv och dricker massa te, har ont i halsen. Fyfan säger jag för det.

Ha det :)

Drar mig nu

Har suttit ikväll och snackat med trevligt folk :) Men nu är det nog daxs för mig att dra mig bort till min stora säng. För att få sig lite sömn.
Mår alltid lika bra efter man har snackat med underbart folk :)
Börjar skolan imorgon halv nio.

Nu hoppas jag att jag får sova gott i natt.
Vi hörs imon. Gonatt :)


Home :)

Kom hem för en liten stund sedan från stallet. Det var en mysig ridtur ute tillsammans med Anna i det fina vädret :) Jag hade då en lite pigg häst.
Nu har jag tagit mig en dusch, blir att kolla på tv nu och äta lite mackor å te :)

Hörs senare.

Sitter i skolan

Torsdag 24 Mars

Sitter nu i skolan. Skulle gärna vara ute i det fina vädret istället :) Men icke går det. Idag kommer jag att få dricka mycket te, då jag har börjat få ont i halsen. Vad ska jag få härnäst ? Orkar verkligen inte vara sjuk. Tycker att det får räcka nu.

Sån här blå himmel har vi idag :) Helt underbart. Det var 11 plus när jag åkte till skolan imorse :)

Låååång där borta är du. ♥ Man går å går på denna väg, så kommer man snart till ditt jobb :)



Kommit hem

Kom hem runt 20 tiden. Efter stallet åkte jag å mamam och handlade. Sen blev det att vi åt en sen middag framför tv mysigt :)
Nu sitter jag å kollar facebook å annat. När man loggade in på FB, då ser man att en underbar person är inloggad. Man kan ju inte bli mer än glad :) Fasiken vad jag saknar alltså.

Hörs senare


God eftermiddag :D

Kom hem för en och en halv timme sedan :) Fastna direkt i soffan tillsammans med Bonzo och mamma. Vi satt och myste en stund med vovven :)
Tog mig en något å käkade. Nu sitter man typ och fördriver tiden bara. Anna min underbara vän och hennes mamma kommer å hämtar upp mig halv fem. Då ska vi dra ut till stallet :)

Ha en bra dag i det fina vädret Sverige har och komma med :)
Hörs senare

Günaydin :)

God morgon allihop.

När jag vaknade imorse så var jag pigg för en gång skull. Verkar som att det blir fint väder idag :). Första lektionen hade vi prov, smart jag kunde verkligen inget. Läste lite innan vi började. Gjorde även provet å svarade på de frågor jag kunde.
Men det är ju inte mer med det än att göra om det sen. :)
Har fortfarande ont i ryggen efter jag ramlade av i Söndags. Känns lite jobbigt och sitta på en stol rätt upp å ner. Det är bara å stå ut.


Hahahah hittade denna bild. Glömmer verkligen aldrig detta. Enligt han så är jag hans modell. Vem vet kanske hittar tillbaka till hans affär när jag är nere :)
Shit vad vi skrattade alltså åt han när han skulle visa att dom var töjbara :D 

Hörs senare :)


Godnatt

Tisdag/Onsdag
Börjar känna mig lite trött nu, så blir att dra sig bort till sängen. Hörs imorgon. Godnatt


I'm back :D

Precis kommit ur en varm dusch. Det var gott. Nu blir det kolla på tv å snacka med vänner :)


Drar ut

Ska nu ta mig ut i det fina vädret en stund. Ut till hästen å fixa allt sen åka hem igen :) Hörs senare :)


God Eftermiddag

Har sovit dåligt i natt. Vaknade runt 14 tiden. Sitter nu och äter frukost. Idag har vi mycket bra väder. SOOOOL och BLÅHIMMEL :)
Händer inget idag. SKa snart åka ut till hästen tror jag och motionera den lite.
Händer hos er i dag ?

Hoppas ni får en trevlig dag i det fina vädret :)


Godkväll :)

Idag har jag inte gjort något. Somnade klockan halv 03 imorse. Hade sån huvudvärk och hade feber. Så det blev ingen skola idag för mig.
Sov till klockan halv 15. Åkte ut till stallet runt 17 tiden. Fixade allt där. Hade min morfar med mig. Han hjälpte mig lite.
Blev att longera hästen min lite.
Efter flygturen jag hade igår, så har jag fått lite ont i ena sidan. Men det går nog över efter någon dag :)

Ha det fint, så hörs vi senare :)

natti natti

Söndag / Måndag

Om man kanske ska ta sig till sängen. Försöka å sova. Mår inte riktigt bra. Är nog på väg och bli sjuk :/ Har lite ont i knät å rumpan efter jag ramla av hästen.
Börjar skolan klockan 10.

Hemma

Kommit hem för en stund sedan. Har tränat hoppning idag. Fick mig en liten flygtur också. Första gången på Lancelot och på väldigt länge.

Nu blir det snacka med trevligt folk :) Ha det hörs senare :)

Godmorgon

Hopp då var det redan Söndag igen. Vaknade för en halvtimme sen. Har ätit lite. Ska nog snart väcka min mamma och syrra å hennes kompis. Så att vi kan äta frukost. Idag kommer jag nog inte göra så mycket.
 Hörs senare :)

Natti natti

Lördag / Söndag
Drar mig bort till sängen nu. Imon får jag sovmorgon.

Vi hörs imon när jag har vaknat :)

Hemma nu :)

Har idag ridit program ridning. Det gick faktiskt bra för och vara första gången på Lancelot, har bara haft han i 3 veckor.
Varit helt underbart väder här idag med :)
Har nu precis ätit en mysig middag med mamma lillsyrran och hennes kompis.
Denna kväll händer det inte mycket. Blir att sitta å mysa med Bonzo i soffan, kolla på tv å glo nätet.

Hörs senare :)


Sängen

Ska nog börja dra mig till sängen. Imon ska jag upp halv åtta. Har utsläppet imon av hästarna. Så ska vara i stallet runt kvart i nio. Min kära mor ska hjälpa mig i mon :)
Ska också imon rida programridning ( Dressyr ). Här ska det bli strålande sool och 6 grader imon. Se om det blir så.


Men vi hörs imon eftermiddag/kväll




Home Sweet home :)

Kommit hem nu efter en lång dag. Haft en trevlig eftermiddag och kväll. Nu blir det och kolla på tv å snacka med underbart folk.

Hörs senare :)

Precis kommit hem från skolan

Riktig slapp dag idag. Haft en riktig lektion det var no. Sen skulle vi se på film. Efter filmen fick vi sluta. Så vi slutade halv 12 idag istället för 13 helt okej :)

Nu är jag hemma en stund för fixa något och äta. Sen får jag dra till stallet. Fixa åt både Peppar och Lancelot. Ta och rida lite inför imon :) Runt fyra tiden ska alla hästarna in :)

Vid 17 tiden så ska jag hänga med Anna och kolla på ponny :) Ska åka dit som Lancelot är ifrån.

Får fullt upp idag :)

Nu vet ni hur min Fredag ser ut :)

Vad händer hos er då?

Ha det fint :)

Friday again happy :)

 Fredag 18 Mars 2011

Jaha, då är det Fredag igen :) Hur gött som helst. Min Fredag började ialla fall inte bra. Jag försov mig. Vakanade 8.25 var i skolan 9.05. Vi börjar ju halv nio. Så jag blev en halvtimme sen.
Jag måste ha sovit hur gött som helst.

Hörs senare :D


Nyss kommit hem

Då har man kommit hem :) Varit en riktig bra dag. Efter skolan åkte jag hem till min mormor och morfar å käkade lite. Sen drog jag till stallet. Där jag fixade åt båda hästarna och mockade min häst rasthage.
När jag hade fixat åt båda hästarna. då gick jag och Malin på promenad med våra hästar.

Å nu är jag hemma:) Direkt när jag kom hem hängde jag upp en maskintvätt. Ska nu sitta och häcka framför datan å tv :)

Hörs senare :)

Fint väder idag med :)

Torsdag 17 Mars

Idag är vi inne på vår 3dje dag med fint väder. Helt underbart är det :) Det var sagt i dag att det skulle snöa här. Men jag tror inte på det idag :)  Sitter nu i skolan, vi börjar sista lektionen klockan halv ett. Slutar för dagen klockan kvart i  två. Underbart med korta dagar.
Jag har varit duktig nu,har sökt sommarjobb iår :D Hoppas på att man kan få ett :) Jag behöver liksom lite peeeengar :D


Idag i det fina  vädret så ska jag hem en stund och äta efter skolan. Åka iväg till stallet vid halv fyra fyra tiden. Ta hand om min egna plus en kompis häst. Mocka rasthagen. Den ser för jävlig ut. Så måste verkligen få bort det mesta idag.

Nu vet ni hur min dag ser ut :) Hoppas ni får en trevlig dag :)

Hörs senare

Bjuder på lite bilder

Aymara och jag år 2008




Lancelot :)

Iyi Geceler

Blir nu och kolla på tv en stund, sen blir det att försöka och sova. Imon börjar jag klockan 10. Det är underbart. Älskar när man har sovmorgon :)

Sov så gott allihop

Kommit hem

Nu har jag precis kommit hem. Hade en trevlig ute ritt idag med. :) På vägen hem så köpte jag med mig en pizza. Så nu ska jag ta och äta den. Vi hörs senare.

Ska ut om en stund

Ska dra ut till stallet om en stund. Möta Louise klockan 16 i stallet. Men jag åker ut vid kvart över 3 halv 4, ska ta in hästarna så att dom får äta lite innan vi rider ut i det fina vädret :)

Hörs när jag kommit hem .
Hoppas ni får en trevlig dag :)

Fin dag idag med :)

Hållå :D

När jag vaknade imorse, så var jag glad. Vi har sooooligt :) . Synd att man måste sitta i skolan en solig dag. Slutar skolan om två timmar. Då blir det åka hem en stund äta lite. Sen göra sig iordning för att åka ut till stallet. Där jag ska träffa Louise klockan fyra. Vi ska rida ut i det fina vädret idag:) Man får ju passa på när det är fint.

Vi har hela 4 grader wiiieeehuuu. Börjar ju i alla fall gå åt lite varmare håll.  Inatt hade vi ju -6grader.

Slänger upp lite bilder senare :)


sängdaxs :D

Börjar nu och bli trött, så att jag ska dra mig bort till min säng :) Säger nu godnatt för mig.

Hörs imon :)


Underbar dag :)

Har haft en helt underar eftermiddag ute i sooolen:) jag,Anna, Malin och Hanna. Vi red ut en timme :) Mycket trevligt :)
Första ute ritten iår. Helt underbart. Hade en pigg häst och stark. Så det blir att byta bett om man ska få stopp på han :)

Kul tyckte hästarna det var att få komma ut. Nu så håller jag på och koka lite pasta till köttfärssåsen . Så att jag kan få mig något och äta.

Hörs senare

Gud vad jag saknar våra ritter. Det var 3 månader och 3 veckor du gick bort :'( Tänker mycket på dig min underbara lilla häst. ♥
 


Lancelot och jag :)


Skolan

Då är snart fika rasten slut. Så ska man börja Svenska lektionen snart. Det består då av att LÄSA och lyssna på musik. Idag har vi helt underbart väder. SOOOOOOOOOL Å BLÅ HIMMEL I LIKE iT :)

Hörs senar, hoppas ni får en bra dag i det fina vädret :)




Är hemma för kvällen nu

Har precis kommit hem från stallet nu. :) Ska kolla på tv nu och läsa lite bloggar å så :)
Ha det hörs senare :)

Kom hem för en stund sedan

Kom hem för en stund sedan. Nu ska jag ta och äta lite mat. Sen blir det kolla lite tv :)
Klockan halv fem kommer Linda och plockar upp mig, för att dra ut till stallet.

Såhär såg min häst ut igår. Erkänn snyggt.

Nu tittar soooolen fram lite :)

Hörs ikväll :)


Snart är första skoldagen över.

Måndag 14 Mars vecka 11.

Om 1 timme och 45 minuter så slutar jag skolan:) Alltså kvart i 14. Se om mamma har maten klar när jag kommer hem.
Man får ju verkligen ingen energi till nått. Vädret är ju som vanligt grått.

Så vi hörs när jag kommit hem :)  


Günaydin

God Morgon :)

Imorse när jag vaknade så var jag pigg för en gång skull :) Gick upp klockan 8.50. Började skolan klockan 10. Nu har vi haft första lektionen. Ska ha Svenska nu. Så då ska jag sitta och läsa en bok och lyssna på musik :)

Nu börjar våren ta och komma tror jag :)

Ha det fint så hörs vi senare :)

Nu ska jag dra mig

Ska kolla lite tv nu, sen blir det och sova. Hörs imon om skolans internet vill funka.

God Natt

Home after a long day :D

Idag har dagen bestått av jobb mellan 9.16. När jag hade jobbat klart då var det att ta hand om min egna. Gick bra och rida idag. :D

Efter stallet åkte jag och mamma å handlade lite. Så nu  blir det äta lite :D

Hörs senare :)

My big bed :)

Lördag 12 Mars
Blir och dra sig bort till sin stora säng.Hoppas verkligen nu att jag somnar direkt. Imon ska jag upp senast kvart i åtta. Börjar jobba klockan nio i ett stall.
Så imon blir det jobb 9-16, sen ta hand om min egna efter det.

Vi hörs imon kväll någon gång :)
Hoppas ni får en trevlig Söndag :)



Yeah :D

Jippi, nu kom Lilla Syster hem :) Nu ska vi laga mat :) Vi får se vad kvällen har å erbjuda på nu :)


Melodifestivalen

Jaha, då var Melodifestivalen slut för detta år. Nu taggar man för Eurovision Song Contest i Maj :) Hoppas att vinnarlåten kan ha någon chans i Eurovision Song Contest iår.

Aja nu är det klart. Så då kommer nog syrran hem när som helst. Då ska vi laga mat :D Sen middag blir det idag.


Lördag

Har precis kommit innanför dörren. Slog mig ner direkt i soffan :) Klockan 20 blir det och se på Melodifestivalen :) Syrran kommer hem efter Melodifestivalen, så det blir att kolla på melodifestivalen ensam.

Vi hörs senare ha det.

Göra mig iordning

Ne nu måste jag börja göra mig iordning. Jag och mamma ska åka klockan halv 3. Mamma börjar jobba klockan 15. Så att vi kör henn först till jobbet, sen åker jag ut till stallet och tar hand om Peppar och min egna .

Kan bjuda på två bilder :)

Hörs senare :)

Peppar



Lancelot


Good Morning People :)

Godmorgon Allihop

Har sovit hur gott som helst inatt. Gick igår kväll å la mig runt 22 tiden. Då jag frös så jätte mycket, jag bäddade ner mig med. täcke en filt och raggsockar.
Sovit med det hela natten.  Hur skönt som helst och få sova ut.

Nu ska jag fixa mig lite frukost :)

Hörs senare :)

Fryser

Fyfan säger jag, ja fryser som fan. Det blir att dra sig till stora sängen och bädda ner sig.
Imon är det min efterlängtad Lördag. SOOOOVMORGON :)

Vi hörs imon när jag har vaknat :)

Godnatt


Home

Då har man precis kommit hem. :) Idag har jag hoppat med hästen för första gången :) Det gick bra. Är mycket nöjd med ridningen idag :)
Runt halv åtta var det och kvällsfodra hästarna. Sen kom min morfar och hämtade upp mig. Såklart var jag tvungen och in å handla smör och mackor. Så att det blev en snabbis in på affären också.

Nu blir det glo tv å snacka med underbart folk :)

Hoppas ni får en trevlig Fredag

Bye

Ska börja göra mig i ordning nu för att dra iväg till stallet. Så att vi hörs när jag kommit hem ikväll.

Friday and with that i mean now. I'm free 2 days :)

Kul att inte internet funkar i skolan not. Aja jag får skriva nu. Varit i skolan vi fick sluta en timme tidigare idag, för att vi hade jobbat så bra. Slutade halv tolv idag. Nu är jag hemma och gör mig toast.
Senare blir det och hoppa tillsammans med Isabell ( stallägaren ). Första gången jag hoppar Lancelot :)

Slänger upp en fin bild på Lancelot ♥

Hur ser er fredag ut ?



Bye Bye

Jag sitter här och gäspar jätte mycket, drar mig bort till stora sängen nu. Kommer säkert sova gott inatt.

Godnatt allihop :)

Tänk och få sova på denna strand när man är där på semester :).


God kväll

 Kom hem för en liten stund sedan :) Har precis kommit ur duschen. Käkat lite, nu blir det å bädda ner sig i soffan och kolla tv och ha datan brevid mig :) Nu är det bara en dag kvar i skolan seeeeeen helg :)


Hemma en snabbis

Har precis kommit hem från skolan. Ska ta mig något och äta, sen blir det dra sig iväg till stallet och fixa där å rida en stund.  Jävla skit väder vi har idag regnar å regnar. Vill ha sooooool.

Hoppas ni får en trevlig dag.

Hörs senare

Good Morning People :D

Godmorgon allihop

Sitter i skolan nu. Har sett på film på engelska lektionen. Nu har vi fika rast fram till 10. Jag tror att jag är inne i en tröttperiod. Har varit otroligt trött det senast. Men det vänder väl snart. Bara man får se lite soool, så blir man pigg.

Hörs senare :)


drar mig nu

Klockan är nu 23.22. Personen jag har suttit och snackat med hela kvällen. Ville att jag nu skulle gå och lägga mig. Han skulle också gå å lägga sig nu.
Så att det blir sig att dra sig till stora sängen.  Vi hörs imorgon någon gång. Hoppas på bättre väder imon.






Hoppas det inte är sant

Jag hoppas inte det är sant att FACEBOOK ska läggas ner.

Idag har jag och mamma varit nere på torget en stund. Vi gick runt lite i affärer mysigt.  Efter det åkte jag ut till stallet och grejade först med Peppar, sen gck jag till miin häst och fixade allt där. Nu är jag hemma och kollar på tv å snackar med trevligt folk. Ska nu fixa något och äta :)

Hörs senare

Jaha då fick ha vår i två dagar.

Hallå allihop.

Då har det snöat hela morgonen. Har väl inte så mycket och säga om idag. Ska hem en snabbis efter skolan sen drar jag till stallet.
Så vi hörs någon gång ikväll.

Såhär såg det ut för två dagar sedan



Nu har vi såhär.



Ska Sverige ALDRIG bli av med snö?


natti

Drar mig bort till sängen nu, håller på och somna. Hörs imon.

Home now

Kom hem vid åtta. Hoppade in en snabbis i duschen. Blir nu och kolla tv och snacka med trevligt folk :)

Ha det hörs senare


Fint väder idag . Det var efterlängtat

Då är det bara och vänta på svar :) Har nu äntligen fått skickat iväg det berömda mailet hhaha. Är hur fint väder som helst ute idag. 
Idag så ska jag träffa Janina i stallet efter skolan. Blir åka hem en stund å käka och så. Sen dra ut i det fina vädret :)


Godmorgon

Godmorgon Allihop :)

Sitter nu i skolan, håller just nu på med att skicka iväg ett mail. Det går faktiskt rätt bra. Idag har vi grymt bra väder. SOOOOOOOLEN tittar äntligen fram :)

Hörs senare

Good Night

Ska dra mig bort till sängen nu hade jag tänkt mig. Börjar skolan imorgon klockan halv nio. Har haft en trevlig pratstund i kväll ialla fall med underbara människor :) ♥ Vi hör i morgon.

God natt allihop

Kommit hem nyss

Måndag 7 Mars

Har nu precis kommit hem. Haft hand om en till häst idag. Träffade många trevliga personer idag. Nu blir det fixa lite tacosås och gräddfil å taco chips. Äta det kolla tv, sen blir det kolla runt på nätet.

Saknar dig grymt mycket, men tur att tiden går fort ♥

Går inte bra.

Måndag 7 Mars
Då var det en ny skolvecka igen då . V 10

Har nu haft två lektioner :) Sen efter lunch är det bara en lektion kvar, slutar sen. Kort dag idag härligt :). Nu sitter jag och försöker få ihop lite om mig själv som jag ska skicka iväg till en :)  Lyssnar på musik också :)
Går väl sisådär med det.
Jag undrar vart solen tog vägen från igår? Igår var det helt underbart väder. Men nu har vi grått å trist igen.

Hörs senare ha det :)

Söndag / Måndag

Måndag 7 Mars  00.10

Nu ska jag allt dra mig till sängen. Börjar skolan klockan 10 :) Men vi hörs när jag kommit till skolan.
God natt :)


På bra humör

Har nu ikväll suttit och kollat på wallander. Å sen helt plötsligt loggade en helt underbar person in på msn. Så vi har suttit och snackat med varann. Stackarn är sjuk. Hoppas verkligen du snart mår bättre. Det var 4-5 dagar sedan vi snackade sist. ♥

Ska imon försöka få skrivet ett mail också.


Äntligen hemma

Söndag 6 Mars

Nu har jag äntligen kommit hem efter en lång dag. Först jobba 8-halv 16. Efter jag hade jobbat, var det och gå på hästägarmöte. Det var trevligt. När vi var klara där, så gick jag ner till stallet och fixade med Lancelot för att släppa han i manegen, så han kunde få springa lite.
Herregud vad han sprang och bockade. Glad att jag inte satt på.

Direkt när jag kom hem , då var det bara att kasta av sig kläderna och hoppa in i en varmdusch.
Nu blir det att kolla tv och kolla runt lite på nätet :)
Hörs senare


Om man borde gå och sova?

Ooops, då är det sent igen. Aja. Men nu ska jag i alla fall ta mig bort till sängen. Ska upp klockan kvart i sju. Börjar jobba 8-16.
Efter det blir det hästägarmöte. När det är klart blir det ta hand om min egna häst.

Hoppas ni får en trevlig söndag. Det kommer ialla fall jag få

Så vi hörs på Söndagkväll :)

Lancelot♥
.




Ursäkta ?????

VAFAN TÄNKER SVENSKA FOLKET MED ?
Dom två som gick vidare idag till globen i melodifestivalen. Det var Sara Varga som sjöng spring för livet  och Daniel som sjöng Oh my god

Dom var sju så jävla dåliga. Aja nu har jag fått skriva av mig lite.

Å jag hoppas verkligen Sverige får någon bra vidare till Eurovision Song Contest iår.

Precis kommit hem

Hallå där.

Nu har jag precis kommit hem. Har varit helt underbart väder idag. Varit i stallet från 14- halv sex.
Efter stallet åkte jag, mamma och lillasyer å handlade.
Så nu blir det laga mat och sen kolla på Melodifestivalen :)

Slänger upp lite bilder här senare från idag :)

See you later

Jag ska dra mig  nu ut i det fina vädret vi har idag. Hörs senare :)


Godmorgon :)


Lördag 5 Mars

God morgon allihop

Har sovit hur gott som helst inatt :). Gick upp klockan halv 12. Då mamma satt i köket å ropade på mig att jag skulle gå upp nu.
Så jag,mamma och lillasyster har suttit å ätit frukost. Om en liten stund ska jag börja göra mig i ordning för att åka ut till stallet och filma när en kompis ska rida.

ÅÅÅ jaa, vi har sooool. Äntligen har vi fått lite sol.

Hoppas ni får en trevlig dag idag



Natten mellan fredag och lördag

Klockan är nu 00.16

Har nu suttit och läst lite bloggar och snackat med vänner. Men nu så känner jag att mina ögon börjar bli lite tunga, så att det är nog dags för mig att sova. Idag(Lördag) så får jag sova ut.  Minns inte när jag fick sova länge sist.

Åå ligga å sova vid poolen. Hur skönt som helst ju :) ♥ Man blir brun på köpet :)


Hörs imon när jag har vaknat :)

Godkväll

Fredag 4 Mars

FAAAAAN VAD GÖTT MED HELG. IMON ÄR JAG HELT LEDIG. HAR BARA ATT TA HAND OM HÄSTEN MIN, MEN ANNARS INGET.
ÄNTLIGEN SKA JAG FÅ SOVA UT EN DAG IALLA FALL. PÅ SÖNDAGEN BLIR DET JOBB.

Har verkligen haft en riktig slapp skoldag idag. Började skolan halv nio. Hade först no lektion. Sen en halvtimmes fikastund. När vi skulle börja andra lektionen, då sa läraren. Nu är det så att vi ska ner till trafikskolan istället och se lite filmer. Sen får ni sluta där nere.
Så slutade halv tolv istället för ett. Hur gött som helst. När jag hade slutat, då tog jag mig en promenad till Annas skola för att vänta på henne där. När hennes klass skulle se på film sista lektionen, då fick jag sitta med.
Dom såg på Twilight 1. Vi gick sen hem till Anna och kollade på Eclipse. Så nu har jag äntligen sett 3an :)

Vi åkte sen ut till stallet å red tillsammans.  Träffade massa andra personer också :)


Men nu är jag äntligen hemma. Vi hörs senare



Günaydin

God Morgon Allihop :)

Då är det helg igen, fan vad gött.  Har haft första lektionen. Haft fikarast på 30 min. Vi börjar 10 igen. Då ska jag ha engelska .
Ja älskar Fredagar.

Hörs senare :)

Byeee

Sitter nu och kollar på tv, men om en liten stund så ska jag ta mig en dusch. När jag har duschat blir det direkt att gå och lägga sig.
Hoppas att jag är lite piggare imon.

Aja hejdå. Vi hörs imon :)

Home Sweet Home

Riktig slapp eftermiddag :) Jag och mamma åkte ner till torget och fixade lite, sen drog jag till stallet. Där jag träffade Janina å massa fler. Jag å Janina snackade lite. Först fixade hon allt hos sin häst. Vi gick över till mitt stall sen.
Där jag fixade allt. Innan jag åkte hem så gick jag på en kort promenad med hästen.
Vill verkligen att detta skitväder ska gå över. Så att hästarna kan få komma ut. P.g.a att det har varit så halt så har hästarna fått stå inne.

Lancelot ♥


tjoohoo

Torsdag 3 Mars

Tjeeena !!!
Kom hem runt 14 tiden. Har ätit lite och snackat lite med mor min. Mamma håller nu på och göra sig iordning för att vi ska ner till torget å göra lite ärenden :)
Sen blir det stallet å fixa allt :)


Herregud, snart helg igen :)

Torsdag 3 Mars

Vad konstig blogg.se har blivit de senaste dagarna. Slutar skolan om 2 timmar, gött är det :) Ifall mamma orkar idag innan hon börjar jobba så ska vi dra ner till resia och lämna in mitt intyg för att få resa själv. Efter att vi har fixat det åker jag nog direkt ut till stallet :)

Hahaha 5 månader kvar tills man får se alla underbara människor igen ♥ Bara å få vara där å ha det gött


Det var tider det ♥  ååå vill bli brun nu :)

Ha det fint så hörs vi.









Günaydin :)

Godmorgon allihop :)

Har det senaste varit skit trött. Nu sitter jag i skolan har haft engelska första lektionen. Då såg vi på en film .
Vi har haft en fika stund en liten stund, så börjar nästa lektion om 5 min. :)
Hörs senare ha det fint.

Hopp, då har vi grått å trist väder idag med. Usch .

Night

Har precis fixat klart med disken. Det blir att dra sig mot sängen om en stund. Börjar att bli trött nu.
Säger godnatt för mig.
Ha det fint

HOOOOOOOOOOOOOOME

Hemma igen :)

Har haft fullt upp i stallet. Då jag tagit hand om en annan häst idag också. Sen efter stallet var det hem till mormor å morfar. Äta tillsammans med dom och min morbror som hade lagat mat :)
Det var gott det han lagade :)
Ris,kyckling i någon krämigsås :)

Blir nu att kolla tv å dator, senare fixa med diskmaskinen. Plocka ur den rena disken och in med den smutsiga :)

Drar mig

Aja, nu ska jag dra iväg en stund. Är tillbaka om några timmar :)

Byee :)


Hemma en stund

Halloj :D

Har precis kommit hem från skolan. Ska ta mig något och käka, sen blir det åka ut till stallet å ta hand om Peppar och fixa allt med min häst.

Hörs senare :)

Godmorgon :)

Godmorgon allihop :)

Nu är man inne i MARS månad :)
Då är första lektionen avklarad på denna dag. Jag är grymt trött, känner att mina ögon idag är rätt tunga.  Har haft en halvtimmes fikarast. Ska snart börja andra lektionen idag.
Efter den lektionen ska jag gå, då jag ska iväg till tandläkaren. Så att vi hörs ikväll när jag kommit hem.

Hoppas ni får en trevlig dag.

Byee

En underbar vårritt på stranden får vara med på bild idag.


Gooood Niiiiight :D

Säger nu godnatt från mig. Hörs imon någon gång.

Hem Ljuva hem

Har precis kommit ur duschen. Ska snart ta och fixa mig lite varma mackor, det var längesedan. :)

Hoppas ni haft en bra dag.

Merhaba

Hej hej

Usch vad trött jag var i morse. Sitter just nu å dricker en kopp te i skolan. Slutar om två timmar :) Direkt efter skolan så ska jag åka till mamma. Hon jobbar lunch hos en som hon känner.

Hörs lite senare :)


Iyi Geceler

28/2 1/3 2011

Ska snabbt hoppa in i duschen. Sen blir det sängen som ropar på mig. Börjar bli svin trött. Börjar skolan klockan halv nio idag. 

Hörs imon någon gång.


RSS 2.0