Sista Fredagen på denna månaden!

Gick upp 6.15 imorse, åkte ut till stallet vid 7.14. Morgonfodrade dom och grejade med min häst. Åkte sen hem vid 11 tiden käkade lite och tog mig en dusch. För sen åka och träffa min underbara Annie. Har varit med henne och några till hela dagen och kvällen. Har haft en otroligt bra dag/kväll. Imon är det fullt upp :) Hoppas ni haft en bra Fredag :)

Vafan är detta

När ska det ta slut med alla stormar vi har haft det senaste. Ja idag hade vi storm igen, det varnas att det ska komma en ny storm. Snälla jag orkar inte med detta jäkla skitväder. I veckan hade vi ju 10 plus och strålande sol. Kan man inte få det i stället? Har inte gjort ett piss idag i det dåliga vädret. Har bara varit ute hos hästen och grejat sen handlat mat. Nu ska jag snart ta mig en varm dusch. Vad ska ni hitta på på Nyår då?

Måndag idag

Ja igår kväll kom jag hem vid kvart i nio på kvällen, då jag fick ett ryck på dra ut på kroga. Så det var att höra av sig til bästa vännen Josse och höra om hon skulle med. Var bara för mig att hoppa in i duschen och göra mig i ordnig. Kvart i 22 gick bussen. Den satt jag på, gick upp till mammas jobb och hämtade mitt pass. Sen drog vi ut en sväng till Harrys, det var trevligt :) Var hemma igen runt ett. Upp vid halv åtta för att åka ut till stallet vid nio. Nu ska jag snart äta. Men först vila en stund. Hoppas ni haft en bra dag :)

Annandag Jul

Godmorgon allihopa! Hoppas ni haft en bra jul. Idag har jag sovit ut och haft en mysig frukost tillsammans med familjen. Vad händer idag? Jo, jag och mormor ska ta en promenad i det fina vädret med hunden. Sen kommer kusinen och morbror hit och ska äta lite julmat med oss. Åker någon gång på eftermiddagen ut till stallet Vad ska ni göra idag då? :)

God Jul

Jag önskar alla en riktigt god jul. Hoppas att alla får en trevlig jul. Snart ska vi ta och kolla på Kalle Anka. Efter det blir det att åka en snabbis ut till hästen och fixa allt åt hästen. I år blir det en grön jul. Är ej långt kvar tills min underbara bästa kompis Annie kommer till Stenungsund. Bara 4 dagar kvar <3 Vi två ska fira nyår tillsammans <3 Vad ska ni hitta på på nyår? :)

Två dagar kvar

Då är det snart bara en dag kvar till julafton. Det är bara att invänta den dagen. Ser ut som vi får en grön vinter iår. Jag längtar tills jag kan få äta lite julmat. Snart är det slut på detta år också.

Juuuuuullooooov

Från och med i dag har jag nu jullov i 2 1/2 vecka :) Det ska bli otroligt gött. Efter julavslutningen tog jag bussen in till torget och handlade julklappar så nu är jag klar med det. Sen tog jag och mamma lunch på pizzerian Roma. Dom har otroligt goda pizzor. Åkte sen ut till stallet och fixade med hästen och en var på möte, Nu är jag hemma och ska slappa :) Ha det gött :D

Äntligen är det här

Ja idag var då sista skoldagen med lektioner. Imorgon har vi julavslutning. Sen är det 2 1/2 vecka ledigt. Det ska bli gymt gött. Imon har jag fullt upp. Efter avslutningen ska jag träffa mamma på torget för lite lunch,sen handla julklappar. När jag är klar med det, då blir det åka till stallet och fixa med hästen och släppa in dom andra. Klockan 18 måste jag vara klar, då det är stallmöte . Bara 4 dagar kvar till julafton Med andra ord har jag fullt upp imon :) Ha det gött

Är i stallet

Sitter nu i stallet och väntar på klockan ska bli 20 så jag kan ge hästarna mat. Sen får jag gå till bussen som går klockan 20.24 , sen byta buss på stationen som går hem. Betyder då att jag är hemma runt 21 tiden. Fryser som bara den gör jag. Det blir skönt att komma hem till varmlägenhet och hunden.


Kul not

Då tog man bussen från skolan till stationen , för sen byta buss. Där jag ser att den åker. Då får man sitta och vänta hela jävla 20 min. Hoppas ni har en bra dag.


sova?

Ja om man kanske snart ska ta och sova. Jag ligger redan i sängen. Men jag är ej trött. Blir väl snart trött får man ju hoppas på. Klockan ringer som vanligt halv sju,senast sju. Men säger godnatt

Hemma

Nu är jag äntligen hemma, nu blir det äta mat. Efter maten blir det att vira in sig i massa täcken och dricka massa te :) Får göra allt för bli varm igen. Är grymt kall efter ha suttit i blöta kläder och väntat på bussen. Ha det fint

Bloggar från mobilen för första gången

Godmorgon allihopa i det kalla vädret vi har :)
Då har man vart på möte nu på morgonen. Sitter nu på torget och väntar på att klockan ska bli 9.50, då klassen ska på studiebesök på Resia. Ska faktiskt bli kul. Efter det besöket då blir det att fixa mobilen och sedan handla sig en kaffe. Även hämta lite från Apoteket. Sedan blir det ta sig till skolan. Inte många dagar kvar i skolan nu. Slutar 21 december. Lovet är mycket efterlängtat. :) Ha en trevlig dag.


3:de Advent

Då var det 3:advent redan, snart är julafton här igen. Min dag började inte bra. Vaknade kl 8 och min buss går 8.49. Så jag fick skynda mig lite.
Men när jag väl kommer fram till busshållplatsen så står jag där i 10 min, innan jag går in på internet och ser så den verkligen går. Då har dom ju ändrat tiderna. Så den gick 8.44 istället,det betyder att jag missade den precis. Nästa gick 9.44, fick ta den då. Hästarna kom ut lite senare än vad jag hade tänkt mig bara för bussen inte gick som den skulle.

När jag hade fått ut hästarna, var det att fixa åt hästen innan det var daxs för julfest inne på ridskolan. Riktigt kul att kolla på.

Nu är jag hemma och ska snart äta lite även ta mig en varm dusch.

Försöka att plugga lite också.

Hoppas ni har haft en bra Söndag :)



Lördag

Idag har jag inte gjort så mycket,sov länge. Gick sen upp och åt frukost tillsammans med mamma. När vi hade ätit så gick vi och kollade lite på tv. Då somnar båda såklart.

Åkte ut till stallet på eftermiddagen och fixade och red lite. Hästen sköte sig jätte fint.
Fick skjuts av Anna och Lena hem.

När jag kom hem så var maten klar. Det var otroligt gott. Vi åt egytiskgryta. Nu blir det att kolla på tv och bara ha det gött. Äta lite godis :)


Hoppas ni haft en bra dag.

Fredag

Herregud vilket väder vi haft idag. När jag var nere på torget blåste man ju för fasiken bort. Sen var det att åka ut till stallet och ta in hästarna.  Åkte sen hem när jag var klar i stallet. Nu har jag lagat mat så nu ska vi ta och äta lite innan det är daxs för IDOOOOOL :)

Hoppas ni får en bra Fredag :)


Tisdag

Var i skolan på två lektioner innan det var daxs för att åka till vårdcentralen. Där man fick sitta i en timme. När jag var där inne, så ville han skicka mig till Kungälv och se så jag inte hade någon spricka. Det hade jag inte, var ju tur det.

Är bara att äta panodil eller ipren nu och se om smärtan går bort.

Sen åkte jag hem och käkade lite. Drog sen till stallet tillsammans med mamma och hunden :)

Nu blir det kolla tv :D


Uppe tidigt

Ja då var man uppe tidigt i morse. Uppe vid åtta. Åkte iväg till stallet med 8.49 bussen och släppte ut dom och så. Sen åkte jag hem, så har nyss kommit hem och nu äter jag lite. Ska åka med11.49 bussen till stationen där jag blir upphämtad av Anna för att åka med ut till stallet :)

Vi ska rida tillsammans i em. Men först skulle hon hjälpa till på en tävling .

Ha det vi hörs

Sent jotack

Det lär bli sent idag med, ja igår blev du ju inte så tidigt i säng. Igår satt jag uppe till klockan 3.00 och kollade på tv. Då kom mamma hem, så vi satt och snackade i en halvtimne. Ikväll ska jag även sitta uppe och vänta på min kära mamma.
Blir intressant och se när hon kommer hem :)

Sov mellan Fredag och Lördag 7 timmar . På Söndag morgon ringer telefonen klockan senast kvart i åtta.

Nu ska jag fortsätta kolla på tv. Ha det fint

Säger nu godnatt :)


Hunden får vara med på bild idag , vad tycks om hans sovstil på bilden?


Usch och fy.

Usch för detta jäkla skit väder vi har. Idag hämtade jag i alla fall ut min telefon, nu väntar jag bara på att få hem simkortet.
Har ej gjort så mycket i detta skit väder. Vart ute i stallet och fixat åt hästen sen åkte faktiskt jag hem.

Nu ska jag bara ta och vila hela kvällen är otroligt trött och ont i kroppen.


Sitter här

Jaha och jag sitter fortfarande uppe när klockan är 01.33. Sitter och kollar på en film. Klockan ringer runt 10 halv 11 imon.  Min kära mamma kommer nog snart hem från sitt jobb. Det ska inte förvåna mig att jag sitter uppe när hon kommer.  Se hur pigg jag kommer att vara i mon.

Aja nu ska jag fortsätta kolla på tv.

Vilken rolig Fredag

Har ju haft bättre Fredagar, är så förkyld. Idag fick jag ett samtal att min telefon har kommit. Så det blir att hämta ut sin nya telefon imorgon :) Har även då fått nytt mobilnummer.

Nu ska jag ta och hoppa i min OnePiece och dricka massa te och invänta IDDDDDOOOOOOOOLLLLL :)

Hoppas ni får en bra Fredag

Fyfan

Orkar fan inte vara sjuk längre, är bara trött hela tiden. Det enda jag gör är att sova eller kolla lite på tv eller datan.  Gör det eller snyter mig hela tiden. Är så förkyld och har feber. Mamma ringde för en stund sedan och hon kan få gå hem från jobbet då det var många som jobbade.
Så jag och mamma tar oss en tur ut till stallet och ska kvällsfodra hästarna ikväll.

Så kommer jag ut i alla fall lite utanför dörrarna.

Puss


RSS 2.0