Alanya

Gokväll!
Legat på stranden mellan 9-16 , grymt härligt var nästan helt tomt när jag kom på morgonen. Påvägen till stranden så såg jag att de var 29 grader, då var klockan 8.30
Somnade på stranden till och från var även i havet ett antal gånger. Så otroligt skönt.

Efter stranden var det att traska till kille på hans jobb för hämta nyckeln , men han gick också hem då. Så var att hem och göra lite middag. Sedan vila och ta sig en dusch för sedan göra sig i ordning gör kvällen.




Alanya

Ikväll blir det fest.. Se vart vi ska gå eller börja :) svårt då man har så många ställen att välja mellan :) ska snart gå från killens jobb för att möta upp stora syster plus hennes kompis. Så det kommer bli en mycket trevlig kväll :)


Ha de gött :)


Alanya<3

Vad ska man säga, livet rullar på. Inte mått så bra men de har nog varit för vädret, det har varit lite kasst sen kom. Men idag har de varit fint. Imon blir det stranden :) så jag blir brun någon gång :)

Tagit kortet på älskling i smyg. Hehe älskar han mer för varje dag som går. Mår super nu när jag är vid hans sida, ha gör mig hel igen<3 sitter just nu på hans jobb, de stänger snart. Men vi är inte hemma förän halv fem ändå.



ALANYA

Det är sent nu men skriver ändå. Kan säga en sak är i Alanya hos min pojkvän. Det är helt underbart att vara här igen. Denna gång stannar jag i 7 veckor.
Just nu sitter jag på killens jobb det är fullt med folk.

Alla hemma i Sverige hoppas no har de bra. Vet vissa av er saknar mig sjukt mycket. Men jag har det så bra här så.


Ha en trevlig kväll för det har jag


19 Juni dagen är kommen

Godmorgon!

Idag är den dagen kommen som jag väntat på.  Drar till ALANYA till killen ♥Vaknade vid halv åtta, det var bara att hoppa i sin Onepiece och gå en promenad med hunden. Sedan var det att kolla väskan så allt var med. Tror jag fått med allt som jag ska ha med.
Nu ska jag ta och äta lite frukost.







Ha det fint :)


Stenungsbaden

Godkväll väldigt sent :)

Ja vi är på Stenungsbaden Yacht Club, jag plus mamma och syrran ska sova över här inatt. Just nu sitter jag på hotellrummet ensam, lite skönt faktiskt. Borde väl snart försöka att somna, vi ska upp tidigt imorgon. Syrran ska iväg till frissan för att fixa sig inför sin skolavslutning.

Ha det fint

Tisdag

Idag är det exakt en vecka kvar tills jag åker till älsklingen. Kan ej förstå hur fort tiden har gått.

Nu sitter jag på bussen för att ta mig ut till stallet och kolla till hästen min. Sedan blir det hem och fortsätta att packa lite :)

Hoppas ni har en bra dag


Inte gjort ett piss idag

Gokväll !!

Ja idag har jag inte gjort så mycket, vaknade vid halv elva gick då upp och käkade frukost. Fastnade sen framför tv och även somnade en stund där tillsammans med hunden. Sen var det att göra sig iordning för ta en promenad med hunden. Åkte sedan ut till stallet efter de. Har ju hand om alla hästarna denna helg.

Nu ska jag snart ta och kolla lite film. :)

Här får ni några bilder som min kompis har tagit i veckan när jag red :)






Haft lång dag

Gokväll!

Idag har jag haft lång dag, åkte in till Göteborg vid 10 tiden med mamma och syster. Vi skulle gå runt och kolla efter lite linnen jag ville ha. Även kolla efter resväska, men det gick inte så bra. Fick ialla fall köpt nya bh:ar ett par silvriga pumps och ett par örhängen. Inga linnen eller resväska. Resväska ska vi leta här hemma och linnena ska jag hem och beställa på nätet sen.

Blev även käka buffé fan vad gott det var.

Nu är jag i stallet och väntar på att hästarna ska gå sin tid på gräset. Sedan plocka in de och vänta på att ni buss sedan ska gå.:)

Ha det fint :)


1 Juni = Student

Idag har det varit fullt upp hela dagen, varit på min kusins student. Det var mycket trevligt. :) Igentligen så skulle ju jag ta studenten iår men icke som icke. Det blir om två år istället.
Varit mycket trevligt, men var kallt när man fick stå och vänta på att de skulle springa ut. Sedan hem till kusinen och äta godmat.

Efter maten fick jag dra mig till stallet för få in våra hästar :)

Nu är jag hemma och kollar på tv lite. Är grymt trött.

RSS 2.0