Alanya

Herregud ikväll kl 24 så har jag varit här i 5 veckor. Har nu två veckor kvar :( En sak är klar lärt känna sånt härligt folk under denna tid :). Haft sån underbar tid med älskling min. <3 Å ev så kommer en kompis ner med två kompisar . Nu i veckan, håller verkligen tummarna på att de kommer. Skulle bli skit kul ifall de kommer ner. Nu har jag och killen precis ätit lite på hans jobb. Undra vad denna kväll har att erbjuda. Kommer nog ä möta Jessica å Tove å Patte och Oscar här senare på killens jobb. De var nog allt jag hade :) Puss


Alanya

Ja inatt började ju Ramadan skiten. Förstår inte hur de klarar av det. Just nu så sitter jag på killens jobb funderar på vart han tagit vägen. Men är nog å hämtar saker till baren. Ska även snart iväg och köpa mig något att äta. Vädret de är super :) nu har vi 33 grader och klockan är 21.10. Ikväll sker de nog inget, har ialla fall inget planerat. Så tar kvällen som den kommer. Hoppas allt är bra med er


Alanya

Hade igår en trevlig kväll med två svenskor från Malmö. De har också killar här nere. Först satt jag och ena tjejen på våra killars jobb. Sedan kom hennes kompis då gick vi vidare till club Istanbul sedan till Carisma. När vi var klara där gick jag och ena tjejen tillbaka till våra killars jobb för de var dags för stängning. Där satt vi ä väntade. Drog sedan och käkade. Sen hängde svenskan å hennes kille med hem till oss. Kunde fan inte somna inatt, så somnade kl 8 på morgonen . Ikväll ska jag träffa de igen se vad som sker kväll :) Hoppas ni har det bra.


Alanya

Godkväll !!! Ja vad ska man börja :) har ju varit sjuk sen i Måndags men börjar nu känna mig bättre. Sov till 14 sedan tvättade jag lite och städade lägenheten. Tog sedan en dusch och gjorde ordning mig så tog jag en promenad ner till älsklingen. :) De är vad jag gjort :)


Alanya

Ja var ett tag sedan jag skrev. Kan ju börja säga att jag har legat stort sett i sängen i 3 dagar på dagen för mått så dåligt. Imorse hade jag ingen röst:/ så sov fram till älskling kom hem från jobbet på eftermiddagen. Då han började med att tvinga mig att dricka lite. Har svårt att svälja :/ har inte ätit något på hela dagen idag . Men halsen börjar kännas lite bättre nu så blir att gå å äta senare. Hoppas jag mår lite bättre imon så jag kan få vara en stund på stranden ialla fall . Hoppas allt är bra med er :)


Alanya

God eftermiddag !

Idag har jag legat på stranden hela dagen. Varit kallt i vattnet idag. Så skönt så vi har 45 grader sen när vi låg där så helt plötsligt så kommer något in mot land. Då verkar de vara ett sklett av en haj.

Nu har vi precis ätit Lunch så ska snart. Börja traska ner igen.

Ikväll ska jag och Gisela dra till Queens Garden och äta. Sedan ut å kolla i affärer.

Ha en bra dag .


Alanya

Idag så har jag legat vid min vän Giselas hotell pool. Sedan åt jag lunch uppe på deras hotellrum. Vid 17 stack jag hem och gjorde mig iordning för kvällen, var ute och käka med de vid 19. Efter middagen blev de att jag och Gisela tog oss en tur till centrum å även besökte Starbucks. Dit ska vi gå fler gånger :)
Nu sitter jag på älsklingens jobb :)

Bilden är tagen från förut när vi käkade :)


RSS 2.0