Lördag = Eurovision Song Contest

Dagen har varit bra idag, njutit av värmen för fullt. Efter att ha varit i stallet hela eftermiddagen. Haft ett grymt bra ridpass i värmen. Så var både jag och hästen riktigt trötta. Men jag tog och avslutade denna dag med att ta en promenad hem från stallet. Den promenaden var på 7.1 km :)

Nu sitter vi och väntar på att Eurovision Song Contest ska börja, låt bästa land vinna :)


Ha en trevlig Lördagkväll


Vecka 21 = VÄRME

Idag har det varit grymt väder, redan när jag gick till bussen idag. Då var vi redan uppe i 19 grader, då var klockan inte mer än halv tio.
Haft en okej dag idag. Drog till stallet vid 17 tiden. Där jag träffade folket jag skulle rida ut med i sjöhagen. Det var otroligt gott.

Nu när jag åkte hem, så hade vi 21 plus fatta riktig sommar nu :) Njuter förfullt av värmen :)



Godmorgon

Godmorgon :)
Igår var det grillfest, för alla som är uppstallade på klubben. Det var mycket trevligt. Mycket god mat:) blev ju lite sent, var inte hemma förrän tolv tiden. Somnade nästan direkt, men känns som jag halvsovit hela natten. Vaknade 04.19 och var klarvaken kunde verkligen inte somna om. Skulle upp vid halv sju senast sju. Men eftersom jag låg å va vaken så var det bara att gilla läget.
Klockan sex gick jag och gjorde frukost då började jag känna mig hungrig. Halv sju tar jag med mig hunden på en morgon promenad som tog 50 min. Var en mycket härlig morgon promenad. Där vi träffade på både rådjur och hästar i hage.

Kan säga familjen har nu en trött hund som kommer sova några timmar.
Sitter nu själv och väntar på att bli upp plockad för att åka till stallet och ha stalljour.

Hoppas ni får en bra Söndag.


Helg igen

Skriver inte så mycket här nu, men det är för jag har så mycket just nu. Lovar det ska bli bättre. Denna helg kommer väl också bara springa iväg. Varit lediga från skolan Torsdag och Fredag. Har inte gjort så mycket. Sovit ut och slappat.
I helgen blir det lite jobb plus grillning :) skriver mer om de senare.

Hoppas även på lite värme i helgen också :)

Sitter och lyssnar på musik.


Fullt upp hela helgen

Lördagen, Vaknade vid 11 och sedan fick åka ut till stallet med 13 bussen. Där jag mötte upp lite folk för att göra ordning hästens sommarhage. När det var klart, var det bara att fixa snabbt i stallet och sedan ta bussen hem. För att göra sig iordning för 25 års fest. Det var mycket trevligt, kom hem vid 03 tiden. 

Söndag, Somnade direkt upp 4 timmar senare, kan ju säga jag var då inte så pigg. Åkte ut till stallet vid kvart över sju. Tog ett tag innan jag piggna till lite. Varit seg hela dagen. Har vilat 1 timme sammanlagt på hela dagen.

Nu är jag hemma och har ätit å duschat. Ska snart ta och bege mig till min säng :)



Göteborg idag

Godmorgon:)
Nu står jag och väntar på min buss som ska gå ner till stationen. Där ska jag möta upp klassen för ta bussen in till Göteborg, vi ska göra ett studiebesök på Clarion post hotellet, det ska bli sjukt kul. Sedan ska vi äta på en asiatisk restaurang och även göra något mer sen är det slut för dagen :)

Dagarna bara springer iväg snart är det helg igen.
Idag är det i alla fall inte något regn än sålänge , hoppas det inte kommer något regn.

Hoppas ni får en trevlig dag.


Var ett tag sedan jag skrev

Just nu sitter jag i skolan och försöker arbeta med projektet. Jag och två klasskamrater arbetar med ett projekt tillsammans. Nu känns det som det går sådär.  Vi ska ut till Marstrand i slutet av Maj och ha en heldag där.

Idag är det sjukt bra väder, haft bra väder flera dagar. Bara lite synd det inte är lite varmare.

Maj månad kommer gå sjukt fort har väldigt mycket att göra . Så det kommer gå fort. Det är både positivt å negativt.
Är exakt 6 veckor kvar tills jag åker. Det är helt sjukt, tyckte ju nyss det var 4 månader kvar. ♥



1Maj redan

Herregud vad tiden bara springer iväg, redan 1 Maj.
Idag har det varit sjukt underbart väder. Sitter just nu i solen och har det riktigt gott. Ska senare upp till mamma på hennes jobb :)

7 veckor kvar tills jag åker till Turkiet <3 känner det tiden bara går iväg.

Njutit av det fina vädret har jag gjort idag :)
Hoppas ni också haft bra dag och väder :)


RSS 2.0