Godkväll .

När det slutet på denna månad då. Imon börjar första vårmånaden.
Sitter nu å äter lite och kollar på tv. :)

Ha det hörs senare


Günaydin :)

Godmorgon :)

Då går man yttligare in på en ny vecka. V.9

Nu har jag precis kommit till skolan. Börjar NO lektionen om 5-10 min. Inatt har jag sovit hur gott som helst. Å jag känner mig utvilad också. Har ju som sagt inte sovit så himlans många timmar i helgen.

Hoppas ni får en trevlig måndag.


Good Night

27 Februrari 2011

Har tidigare ikväll suttit och snackat med en bloggtjej/Alanyatjej. Hon heter Zandra. Tack så mycket Zandra att du berättat. Men det är ändå slut mellan oss.

Aja, nu måste jag försöka å sova. Börjar skolan imorgon klockan 10.

Vi hörs imon när jag är i skolan.

Godnatt


I'm home again after a long day :)

Hejhej 27 februari 2011

Det har varit en lång dag idag. Gick upp klockan halv 11, för att göra mig iordning för å möta upp Karin å hennes kille vid buss stationen. Vi skulle åka in till Göteborg och gå på mässan :). Trevligt var det. Träffade på lite folk där som man kände.
Vi var på mässan från 13 till halv 16. Innan vi åkte hem till Stenungsund, då gick vi in å käkade snabbt på donken.
Sen tog jag å karin bussen hem.
Var i Stenungsund runt 18 tiden.

När vi kommit fram, då fick jag åka direkt ut till stallet å ta hand om peppar. Sen in i mitt stall och fixa allt, rida en halvtimme.

Nu är jag äntligen hemma. Tur man börjar 10 imon :)


Hoppas ni haft en bra dag idag.


PÅ TAL OM INGENTING, JAG HATAR KYLAN. VI HAR ISGATA ÖVER ALLT IGEN.

Peppar får vara med på bild idag.


Good Night

Alltså jag måste fan ta å gå och lägga mig nu om jag ska orka upp imon. Är svin trött. Gud vad jag längtar tills nästa helg. JAG ÄR HELT LEDIG DÅ. Det betyder SOOOOVMORGON.
Hörs antingen innan jag drar imon eller efter beror på vad jag hinner.


Ha en bra söndag annars

Scandinavium :)

Hemma efter en lång dag. Vilken dag alltså. När jag gick utanför dörren imorse, då var det blankis över ALLT. Svin halt. Man kunde knappt gå. Ialla fall, jag skulle åka ner till buss stationen för och möta upp min kompis där klockan 08.05. Så ringer jag henne när jag är där. Då hade hon inte kommit längre än neranför sitt hem. Då det inte gick och köra längre för dom, för det var så halt. Vi skulle in till Scandinavium.  Så att jag fick åka hem igen. Fick ett sms av henne senare runt halv 12 att hon kunde ta sig någonstanns eller i alla fall försöka. Å det gick , så vi drog in till scandinavium vid halv 12.
Varit på scandinavium hela dagen å kvällen. Men nu är jag hemma.
Blir väl snart att gå å lägga sig då jag ska upp tidigt imon med, ska åka till stallet och släppa ut hästarna ifall det inte är blankis imon med. Då kommer dom inte ut.


aja hörs senare


Oops , sova kanske?

Ojdå klockan är redan 24., jag borde gå och sova nu så jag orkar med heldagen imorgon på scandinavium tillsammans med Amanda. Blir upp tidigt denna helg också . Imon ska jag upp klockan halv sju. Vi ska åka in till Göteborg vid kvart över åtta halv nio.
Hare gott å få en trevlig lördag. Det kommer ialla fall jag få.

Vi hörs :)

Hemma nu

Är nu hemma, varit i stallet och tagit in hästar vid 16 halv 17 tiden. Sen träffade jag Anna, vi snackade lite. Jag gick över sen till mig och gjorde iordning min häst för å rida lite. Jag och Anna vi red ihop. Det var trevligt.
Malin stod å lekte lite ridlärare i mitten :)
När jag hade ridit klart då träffade vi Amanda i stallet. Så blev å snacka lite med henne å så.
Men nu är jag ialla fall hemma och har fått tagit mig en dusch.
Sitter nu här och snackar med underbara personer ♥



Ska dra mig nu

Då är det bara och byta om, för sen draut till stallet och fixa. Kallt ute tycker jag. Aja hörs när jag kommit hem igen.:D


Friday again :D

Då var det Fredag igen :)

Jag har precis kommit hem från skolan. Har varit en riktig slapp dag idag. Blir att vara hemma en stund. Ska åka ut till stallet runt 15 halv 16 tiden.

Händer det något roligt ikväll då hos er andra ?


Bye bye

Säger nu hejdå för min del. Ska dra och kolla lite tv, sen blire sääääängen :) Så hörs imon ha det gött.


I'm home now :)

Herregud vilken dag:) Haft fullt upp verkligen. Först stallet och fixa allt där. Sen åka till Kungsbacka å kolla på häst, åka hem med häst. Då jag gillade den, så den fick hänga med mig hem. Jobba på klubben mellan 13 och 16. Gå över till mitt stall igen. För å borsta lite på hästen och testa mina täcken. Lite korta var dom. Så blir å sälja mina saker då.

Nu så har jag äntligen fått duschat å så. Blir nu att sitta å slappa framför datan. Snacka med underbara människor å musik.

Ha det fint så hörs vi.

Blir sängen nu

Nu ropar sängen på mig. Imon ska jag upp klockan halv sju. Har fullt upp imon och göra . Hörs när jag kommit hem imon.

Godnatt Allihop:)

kvällen

Har nu städat och satt upp lite tavlor på väggen,nu blir det tv en stund. Jag får fortsätta med städningen någon annan dag.
Har haft en mycket trevlig eftermiddag Suttit på msn och snackat med två underbara personer :)

Hejdå

Städdags

Har precis kommit hem, jaha då kan man glömma om att fixa med korten. Det blir å försöka städa mitt rum. Får inte göra något annat förän jag har städat rummet.
Blir att lyssna på musik å försöka städa.

Aja hörs när jag är klar.

Trevligt

Vi börjar våran sista lektion halv ett. Jag har precis avslutat en trevlig pratstund med Salihs kompis på facebook :) När jag kommer hem från skolan, då MÅSTE jag verkligen be mamma och leta upp sina fotoalbum. Så vi kan se ifall jag kan få något.
Behöver få in mina kort nu. Ska även sätta upp dom som är klara på väggen också.

Kan slänga upp bilder sen.

Hoppas ni får en bra dag :)


Trött idag

Jäklar vad trött jag är.. Haft första lektionen nu. Det var NO vi hade. Nu har vi fika rast,så jag ska ta mig en kopp te. Då kanske jag piggnar till. Man kan alltid hoppas.  Tur att jag inte går så långa dagar :D
Vi får fint väder här idag :)

Ha en bra morgon hörs senare

Iyi Geceler :)

Hade ett väldigt trevligt sällskap på msn nu ikväll, det var trevligt :) Har nu gjort klart mina naglar. Så nu blir det gå och lägga sig i sin stora underbara säng :)
Tidigare i kväll så har jag haft en hund som har tagit min säng. Nu är den ledig så får passa på och gå lägga mig då.

Sov så gott allihop, så hörs vi imorgon :)



tV

Shit alltså vad tråkigt jag har. Sitter å kollar på Sommar i Sverige på 3:an. Så sjukt dåligt program va.

Home : )

Har äntligen kommit hem :). Efter skolan så åkte jag ner till torget för att träffa mamma och lillasyster, för att käka på thaien :) .
När vi hade käkat åkte jag å mamma ut till stallet för att ta in hästarna och ge dom mat. Vi blev ju såklart kvar där , då vi träffade massa folk där å började snacka. Det var också löshoppning på ridklubben ikväll. Så vi stannade och kollade på det också.
Men nu är vi hemma. Blir kolla på tv och kolla allt på nätet :)


Tråkigt i skolan,Men trevligt sällskap

Halloj allihop :)

Just nu sitter jag i skolan. Slutar om 2 timmar. Helt underbart är det. Nu sitter jag och snackar med en underbar kille på facebook. Det kan ju inte bli bättre :)
FAAAAN vad jag längtar alltså. Men snart så.  Det kommer ju bli hur jävla bra som helst ju. Tycker allt att det kan ta å bli sommar så att tider går snabbare :)

Det är bara 5 hela månader och 8 dagar kvar :) ♥






Kan inte somna.

Jaha, då har mamma kommit hem. Hon säger du borde gå och lägga dig. Men eftersom jag sov mellan 16 och 19 tidigare idag. Så jag är pigg nu. Hmm se när man får somnat i natt då. Kul natt jag har framför mig. Mobilen ringer klockan kvart i 7 i alla fall.

Aja, jag säger redan nu godnatt. Ska ta å kolla tv lite :)



Sängen på hotellet i Alanya i Augusti 2010 :)

Inget.

Det blev inte att jag åkte å träffade Anna. Jag orkade inte, var så trött. Jag somnade en stund istället. Så har sovit mellan 16 å 19. Kul där, kommer inte kunna somna tidigt inatt då..

Hemma en stund.

Just nu är jag hemma en stund:D Har ätit lite. Nu sitter jag å kollar på Extreme home make over. Efter det blir det nog att åka ut till stallet å träffa Anna ♥

Hörs när jag är hemma igen :)


Tjohoo

Hopp, då är det första dagen efter lovet i skolan. Mycket tråkig första dag i skolan. Jag har haft NO,SVENSKA, efter lunch ska vi ha SO. Sen är det slut. Vi slutar klockan 13.45 :)
Jaha, vad ska man göra efter skolan då? Blir åka hem direkt. Vara hemma en stund, sen drar jag nog till ridklubben för att umgås med underbara Anna ♥ Hon ska även ha ridlektion ikväll, ska ta och stanna och kolla på när hon tränar.  

Hoppas ni får en bra dag i Kalla Sverige. Nu får vi fan få VÅR OCH SOMMAR.
Man går ju bara runt och fryser nu hela tiden. Skulle inte sitta fel å få åka hit för bara en vecka. Få lite mer värme än vad vi har här.
Men jag kan drömma vidare.

Hörs senare :)


 


Drar mig nu

Shit alltså, jag är inte trött. Ändå sov jag bara en timme mellan lördagen å söndagen, sen på söndageftermiddag sov jag två timmar också. Men nu blir det ändå och gå å lägga sig. Försöka och sova i alla fall. Imon börjar jag skolan klockan 10. Mycket gott å ha sovmorgon varje Måndag :)

Hörs imon när jag är i skolan.

Tv

Nu blir det och kolla på Türkisch für anfänger på nätet, efter det blir det wallander :) Kvällen kan ju inte bli bättre :)

Heeej

Hejhej
Jag har sovit 1 timme sammanlagt inatt. Fyfan säger jag. Gick upp klockan 06.10 imorse. Åkte iväg till stallet vid kvart över sju för att morgonfodra lilla stallet först, innan jag skulle in till ridklubben.
Jobbat på ridklubben från 8 till 12. Men nu är jag hemma en stund innan jag ska tillbaka å ta in hästarna i lilla stallet.

Sitter nu å snackar med en underbar person på facebook  :) ♥Borde egentligen försöka å sova lite, men det blir inte nu.


Lördag/Söndag

Jag borde snart gå och sova. Klockan är 00.03, jag ska upp senast kvart i sju. Ska vara i stallet runt halv åtta å morgonfodra hästarna där jag har en boxplats.
Sen över till ridskolan klockan åtta för å jobba. 8-12. Direkt när jag är klar på ridskolan, då drar jag ner till Kungsbacka å ska provrida en häst. Om hästen är bra, så får vi ta med oss den direkt.

Vet inte riktigt när jag kommer hem, men blir i alla fall en lång dag.
Hörs någon gång på söndag kväll :)

Hoppas ni får en trevlig söndag :)

WIIIIIIEEE

Nu är man hemma efter några timmar i stallet. Har precis ätit lite, sitter nu och kollar på melodifestivalen, se ifall det är något å ha denna omgång då.
Fått bra nyheter ikväll. Berättar senare  hehe
Sjukt kallt ute. Vi har -12 GRADER helt sjukt.

Hoppas ni får en trevlig kväll.

Godmorgon :)

Jag har precis gått upp å käkat frukost. Har sovit nästan 12 timmar. Sista sovmorgonen jag fick det var idag. Idag händer det inte så mycket.  Ska snart göra mig i ordning för att dra iväg till stallet å ta in hästarna vid 16 tiden. Blir å stanna i stallet till klockan 18 då jag ska jobba lite på ridskolan. Ska ta in deras hästar å ge dom mat. Efter det blir det att åka hem. Så är väl hemma vid 20.15.

Nu vet ni lite vad jag ska göra idag.
Hoppas ni också får en bra dag.

Hörs senare :)

Fan vad jag saknar dig ♥ Är så tomt utan dig ♥


I natt igen.

Lördag klockan 02.10

Jaha, då är klockan mycket igen. Klockan är nu 02.10 å jag sitter och kollar på Navy CSI. Efter det blir det å sova. Imon ska jag gå upp vid 11 12 tiden, städa mitt rum lite, sätta upp tavlor på min vägg :) Ev fixa å sätta in bilder i ett fotoalbum ifall mamma hade ett fotoalbum som jag kunde få.

Men vi hörs imon när jag vaknat :)

God natt

Saknar å längtar :)

Fan vad jag längtar till sommaren alltså. Speciellt till Turkland , det kommer bli så jävla bra.

Fredag sista dagen på lovet.

Precis kommit hem från stallet. Ikväll  blir det inte å göra ett skit. Väntar på att min kära lilla syster ska komma hem senare.


Hur ser er fredag ut ?

Ojoj

Ojoj vad klockan bara springer iväg. Sitter och kollar lite program på tv. Hmm undra när mamma kommer hem från jobbet. Ska om en stund fixa med den rena disken. Det blir väl snart säng dags tror jag :)
Hör i morgon :)  

Hejhej

Denna dag har jag verkligen inte gjort ett piss. Jag gick upp runt 11 halv 12 tiden. Gick ut med hunden direkt, sen käkade jag frukost. Efter jag hade ätit frukost gick jag å kollade på tv. Tog inte lång stund fören jag somande i soffan. Mamma kom efter någon timme å kollade hur jag mådde, jag hade lite feber. Sov fram till klockan kvart över 3. Åkte ut till stallet vid 16.
Tagit hand om två hästar, åkte hem direkt efter. Käkade lite tacos till mat :) Nu sitter jag framför tv å datan och bara latar mig :)

Ha det gött, hörs senare.

Godkväll

Jag å min kära mor sitter å kollar på tv. Är ju verkligen bara skit på tv.
Blir nog snart att dra sig till sängen. Imon har jag fullt upp. Har hand om två hästar imorgon.

Vi hörs imon :)


Halloj :)

Hejhej !

Jag å mamma har ätit frukost :), mamma håller på och gör sig iordning för hon ska på ett möte. Jag sitter och läser lite bloggar å kollar min mail. Vid klockan 14 ska jag åka ner till torget och möta upp mamma där, då vi ska gå runt lite på torget tänkte vi :)
När jag är klar på torget, då blir det åka ut direkt till stallet.

Fint väder har vi här idag med :) Hur är erat väder ?

Godkväll

Orkar inte blogga nu ikväll, jag mår skit. Bloggar igen när jag känner mig bättre.

Godmorgon :)

Godmorgon :)

Jag å mamma har suttit å ätit frukost, nu håller vi på å göra oss i ordning för att åka till sjukhuset och hälsa på mormor.
Hon blev opererad igår morse. Hon har haft tarmcancer :( Men läkarna säger hon kommer å bli bra.
Efter vi har varit på sjukhuset, då ska jag åka direkt till stallet å ta hand om min lille häst.

Hör ikväll :) Hoppas ni också får en trevlig dag i det fina vädret vi har. Här i Stenungsund har vi strålande soool :)

SPORTLOOOOOOOV :)

Haft en underbar dag tillsammans med Lillbäver( Anna ). Vart med henne å kollat på en häst. Den var fin, verkade som hon gillade den, men ho nska dit en gång till.
Efter vi hade varit å kollat på den åkte vi till stallet. Där fixade jag allt åt min häst, sen kollade jag på när Anna hade ridlektion.

Men nu  är jag hemma :) Så nu blir det kolla på tv å äta mat :)
Hörs senare :)

Godnatt å jag säger godmorgon också

Jag säger godnatt och godmorgon då jag inte hinner blogga något imon. Så har skrivit lite om vad som händer imorgon.

Ojoj. Måste gå och lägga mig, klockan är 00.01. så jag orkar med dagen idag. Behöver sova lite fler timmar än vad jag gjorde mellan Lördag och Söndag. Idag ( Måndag) så ska jag åka med min kompis och kolla på 3 hästar. Då hon ska skaffa en egen häst. Hon ska åka runt lite å kolla på hästar. Men imorgon är det bara 3 hon ska kolla på.
Ska vara på det stallet klockan 11. Dom kommer och hämtar mig klockan 10.20 imon. Blir då och gå upp senast halv 10.

God natt allihop. Hoppas ni får en bra dag idag. :)


Fattar inte hur jag har orkat.

Sov mellan lördagen å söndagen 5 HELA timmar, sen upp vid klockan 06. Detr var jobb som väntade 07.15-19.30.
Idag har det varit lite kaos i stallet. En häst hade skadat sig i huvudet på morgonen. Senare under dagen så hade min häst gjort sönder staketet så grannhästen var inne i hans hage också. Är inte första gången dom står å leker i samma hage.
Då fick jag å min kompis gå från det stallet vi jobbade i, för att fixa min häst hage. Å sen gå tillbaka
Har inte suttit still en sekund känns det som. Jo lite har vi ju suttit, men det märks inte kan jag säga. Har verkligen ont i hela kroppen nu. Jobbat i ett stall från 07.15 till 19.30.


Ikväll blir det å blogga lite, å såklart sitta och snacka med vänner.

Hoppas ni har haft en bra dag.

Hörs senare :)

Vafan ?

Hmm, vadfan gör jag uppe klockan 00.29 när jag ska upp klockan 06. Ska vara i stallet å jobba 07.15. Borde gå och försöka å sova. Kommer vara en mycket lång dag imon.
07.15-20 :) Men vi får PEEEEEEEEENNNNNNGAR :) Kansäga en sak , jag behöver verkligen pengar. Allt jag kan få går direkt till Turkietresan :) Wiiieeehuuu, det blir Turkiet ändå :)



Äntligen är jag hemma efter en lång dag.

Nu har jag äntligen kommit hem. Åkte till stallet vid halv ett, red träning vid 15. Red nästan två timmar. Imon blir det ett lugnt pass. Efter det var det å ta in lite hästar. Åså idag när jag kom tll stallet, då fick jag veta att vi skulle ha kvällsjouren på ridskolan. Så vart på stallet från halv ett till 20. Peeeeengar:)

Sitter nu och väntar på att min underbara morfar ska komma med mat till mig. Det blir lax :)
Imorgon ska jag vara i stallet klockan kvart över sju.
JOBB IMON MED 07.15-20
Underbart ? Kommer vara helt slut imon. Är sjukt glad att vi har LOOOOOV. Men vad gör man inte för å få lite pengar :)


Blir nu å kolla på melodifestivalen i min ensamhet.

Godmorgon :)

Godmorgon:)
Gick upp klockan halv 12 istället :) Nu ska jag iväg till stallet, idag har vi underbart väder sooool å blå himmel åså äre såklart snö också.
Idag ska jag ha bomträning med stallägaren klockan 3 :)

Vi hör senare, hoppas alla får en bra och trevlig dag.

Iyi Geceler

Hmmm ? Ne ifall man kanske ska ta och gå å lägga sig. Imon ska man upp vid 11. Ska iväg runt halv ett. Hoppas att jag sover gott inatt.

Aja, hörs imon innan jag drar.
God natt :)

I come just home :)

Efter skolan så åkte jag hem till mormor å morfar och fick jätte god mat där. Sen gick jag och vovven å la oss i soffan en stund, såklart somnar jag som vanligt. Vaknar vid halv 16. Jag och morfar skulle åka och hämta mamma, å jag skulle ut till stallet.

Säger bara en sak, jävlar vad kallt det är ute. BRRRRRR Vill till värmen, men kanske inte blir något :( Om jag inte drar ensam :)

Nu äre looooov

Fan vad gött, vi fick sluta tidigare nu. Så halv 12 i stället för 13.

Günaydin :)

Godmorgon :D !
Min morgon började verkligen inte bra,försov mig. Så gick upp vid klockan 07.50 skulle upp vid 7. Kom till skolan vid 08.35 å vi börjar klockan 08.30. Men som tur så hade dom inte börjat lektionen än. Första lektionen skulle vi ha Nolab, sen efter vi hade haft nolab halva lektionen. Skulle vi göra NOPROV. Känns som NOPROVET gick hyfsat bra ändå. Får veta hur det gick efter lovet. Men känns skönt å ha gjort provet innan lovet :)

Jag undrar vart det fina vädret tog vägen som vi hade för några dagar sedan? Nu har vi snö/slask och halt. Usch fyfan alltså. Trodde verkligen det var över med snön när det fina vädret kom.
Hur ser vädret ut hos er andra?

Vad händer idag då?



Bye bye, nu börjar engelska lektionen . Ha det så bra sålänge så hörs vi senare :)


Vill ha detta vädret igen :) Håller ni med ?

:/

Kom precis hem. Jag är inte på humör idag. Så orkar inte blogga ikväll.

Fyfan :'(

Sitter nu i skolan, idag är det en mycket tråkig dag. Jag sitter och tänker på min underbara vän Linda.
Runt klockan 10 så sker det. Då avlivar hon sin häst.

Underbara,fina, envisa Cinnamon ♥ Nu kommer Cinnamon och Aymara få vara med varann igen. Uppe på de gröna ängarna,äta sig tjocka å inte behöva jobba något.

Tänker på dig sjukt mycket Linda ♥ 





Pluggar.

Har suttit en stund och pluggat NO. Det går inget vidare kan jag säga. Vi ska ha prov på fredag morgon i det. Bara de att det är grymt mycket man ska hålla reda på.
Aja jag skiter i vilket.

Kommer säkert sitta runt kvart över 01 halv 02 när mamma kommer hem å fortsätta.

Åså börjar man bli lite trött.

Kommer tänka på dig

Kom hem för en timme sedan, hunden gick å la sig direkt i soffan och somnade. Sover ännu. Jag fixade mig något och äta, sen fastnade jag framför tv och datan.

Usch fyfan. Kommer tänka enormt mycket på min kära kompis Linda imon. Hon ska avliva sin häst imon. Då hennes häst gick omkull för två veckor sedan ungefär å skadade ryggen. Nu har hästen bara blivit värre.

Underbara Cinnamon hon kommer nog hitta sin kompis Aymara som var min häst, som jag tog bort för 2 månader och 2 veckor sedan ♥


Fin dag idag.

Just nu sitter jag i skolan, vi har lunch fram till halv ett.  Efter lunch ska vi ner å kolla på fotbollen idag igen. Jag tror jag bara kommer stanna en liten stund, sen dra hem. Vädret är helt underbart idag med :)
Blå himmel å soool :)
Såhär ser det ut utanför vårat klassrum :).

Hoppas alla får en trevlig dag idag :)

Godnatt !!

Ne nu ska jag ta å gå å lägga mig. Klockan är bara halv elva, men jag går å lägger mig ändå. Behöver sova lite. Orkar inte sitta och vänta på att mamma ska komma hem.
Godnatt allihop. :)

Mitt varma hem :)

Jag kom hem för 1 1/2 timme sedan, frös så mycket när jag kom hem så det var bara och hoppa in i en varm dusch. Har suttit vid datan och kollat lite på tv.
Hunden ligger och sover nu. Han är mycket trött efter att ha varit med mig i stallet.
Hoppas min mamma inte bli så sen ikväll från sitt jobb.


Hmm om man kanske ska platta håret  snart. Kan inte platta mitt hår på morgonen, hinner inte det. så gör alltid dagen innan :)

Lunch

Vi har lunch nu, efter lunch blir det gå och kolla på fotboll med klassen. Skolan har tydligen något lag. Lite kul å kolla på ändå. När vi har kollat på fotbollen så är det åka hem direkt, gå ut med vovven och äta lite, för sen dra iväg till stallet.
Har underbart väder idag. Hel klarblå himmel och sol :) Man kan ju inte få det bättre idag :)
Slutar om 2 timmar :)

Hörs ikväll när jag kommit hem.


Günaydin :)

Godmorgon :D
Vi har fått tillbaka internet i skolan igen. Är hur skönt som helst :) klockan är nu 08.13 å jag har precis kommit till skolan. Vi börjar halv nio. Jag var riktig seg i morse. Hade en mycket glad hund imorse i sängen. Hunden har sovit tungt inatt. Legat brevid mig i sängen hela natten. Mysigt :)
Första lektionen så har vi matte. Fika rast efter det.
Hoppas ni har haft en bra morgon.

Hörs senare :)

Ut me vovven

Jag ska gå ut med vovven en sista gång nu , innan jag går å lägger mig. Ha det så bra så hörs vi.
All snö har försvunnit nu :) Helt underbart är det




Kväll

Hopp idag i skolan hade vi inget internet igen. Varit en riktig tråkig dag i skolan idag. Åkte hem direkt och käkade å hämtade hunden.  Efter jag hade ätit gick jag och Ludde å sov en stund i soffan.
Åkte iväg till stallet vid 17 tiden. Träffade trevligt folk där.
Kom hem från stallet vid halv åtta. Jag och mamma åt pannkakor till middag. Nu blir det kolla på CSI MIAMI :)

Hoppas ni haft en bra dag.

Vecka 6

Sitter nu å kollar på csi miami, efter det blir det och gå å sova. Idag ( Måndag) är det en ny skolvecka. Veckorna går snabbt nu. Idag börjar jag klockan 10. Grymt skönt å  börja veckan med sovmorgon.
Aja, godnatt. Vi hörs imon i skolan ifall vi har internet.


Precis kommit hem

Blev inget bloggande tidigare idag. Jag vaknade klockan 14. Gick upp och åt frukost, sen drog jag iväg till stallet och träffade en kompis.  Så varit där hela eftermiddagen och en del av kvällen, har precis kommit där ifrån.
När jag kom hem så beställde jag och mamma var sin pizza. Vi sitter nu och väntar på att våra pizzor ska komma.
Haft med mig Ludde i stallet idag igen :) Han har lekt med en annan hund idag. Så han är väldigt trött nu. Ligger i soffan och sover så gott.

Hörs senare

Söt man får vara när man ligger i boxen med massa halm :)


Güle Güle :)

Nu ska jag och hunden gå å sova. Klockan är mycket nu, 01.40. Idag ( Söndag) ska jag upp klockan 10. Har lite planer för imorgon :) Tar det imon när jag är piggare.
God natt.

Inte många

Det var verkligen inte många bra låtar denna omgång på melodifestivalen.  Men jag gillade Danny's In The Club. :)
http://www.youtube.com/watch?v=VOqIZhdiW9c

Myskväll

Nu blir det mys med familjen plus hund :) Vi ska kolla på melodifestivalen. Hoppas ni får en trevlig Lördagkväll.

Hörs senare :)

Home Early :)

Idag kom jag hem tidigt, är typ första gången på denna vecka. Jag och Ludde har varit i stallet idag från klockan 12-15, vid 15 kom mamma och lillasyster å hämtade mig, sen åkte vi å handlade middagsmat. Vi var väl hemma vid 16. Direkt när vi kom hem, var det bara och duscha först hunden, sen kunde jag duscha.
När jag hade duschat klart, så stod mamma och lillasyster klar med maten :)  Det blev wokat till middag.
Efter maten hamnade jag ju såklart framför tv och datan som vanligt.
Har suttit och kollat på Zorro.


Här är en bild på när Ludde är i duschen å får sig en dusch


Här är en bild på Ludde när han ligger i halmen i en box.

Här är stallets mini Shettis Rocco :) Hur söt som helst :)


Good Morning :)

God Morgon !

Wiiiieee, vaknade av att det knackade på våran dörr. Det var Thessie som kom som vi delar vårdnad med av Ludde, så det var Ludde hon skulle komma och lämna. Ludde springer direkt in i mitt rum där jag ligger i sängen, han hoppar upp och lägger sig på mig. Jäklar vad glad han blev å se mig.
Nu ska jag ha Ludde en stund :)
Om en stund ska jag åka ut till stallet, så Ludde får åka med mig dit. Idag ska jag träffa Janina :) Kommer nog bli mycket snack som vanligt hehe .

Aja, vi hör senare. Hoppas alla får en trevlig dag.

Good Night

Klockan är nu 00.17, så jag ska ta å gå och lägga mig nu. Sova länge imon :) Ska upp vi 10 halv 11 imon. För ska vara ute i stallet vid 12.15 tiden.
Vi hörs imon

Godnatt

Halloj

Jag kom hem för en liten stund sedan. Åkte från mitt hem vid 15. Då åkte jag och mormor å morfar och handlade lite. Sen blev klockan 16 då var det och hämta syrran på stationen. När vi hade hämtat henne, så körde dom mig till stallet. Där jag var från 20 över fyra till 19.50. Fixade å så åt min häst, hjälpte även en tjej in med unghästarna. Tog och red en stund, kan säga han var pigg. In med hästen sen igen i stallet, där jag träffade Amanda och snackade med henne en stund. Jag var klar i stallet vid halv sju, men fick vänta en timme. Jag och Amanda tog å putsade sakerna. Klockan halv åtta så skulle jag kvällsfodera hästarna.
När morfar kom och hämtade mig i stallet, så sa han att jag skulle hoppa in på Kvantum och handla lite godis till min syster för hon ville ha det.
Hopp då var det bara och gå in å handla lite. Sen åka hem till min mormor och morfar å äta köttfärssoppa.

Nu är jag hemma hos mig. Sitter och överförbilder som är viktiga för mig till ett Usb :)

Byyyyyeeee

Ska sticka iväg en stund. Tillbaka ikväll någon gång :)

Hemma nu ett par timmar

Idag har vi inte haft något internet i skolan, därför jag inte har kunnat blogga något i dag. Runt halv tio tiden så regnade det och blåste jätte mycket. Lärarna sa vid 10 tiden till oss ifall ni jobbar jätte bra nu fram till halv 12 så får ni sluta halv 12, istället för halv ett. Hur gött som helst. Direkt efter skolan åkte jag och gav hästarna lunchi hagen.
Men nu är jag hemma, ska tillbaka till stallet vid 5 tiden. Då fixar jag allt hos min häst.
Nu är vädret mycket bättre.

Hoppas ni får en bra dag





Iyi Geceler

Sängen kallar på mig nu, har suttit å kollat på Criminal Minds efter halva så började jag bli trött. Jag tvingade mig å kolla klart på hela, för att det programet är så bra.
Men nu ska jag ialla fall gå och sova. Imorgon är det skola mellan halv nio till två.

Hörs imorgon :)

Precis kommit hem.

Hemma nu efter å ha varit en stund i stallet. Åkte direkt hem till mormor å morfar och käkade med dom. Sen myste jag en stund med Bonzo. Hämtade mamma hemma för hon skulle jobba klockan 16.
Var och kollade på en häst nu ikväll med min kompis.
Jag gick på en liten promenad med min lilla häst. Idag så hade han fått av sig sitt utetäcke på något sätt i hagen,  vet inte rikitgt hur han hade lyckats med det. Så han hade stodmed sitt innetäcke bara ute i några timmar i hagen idag. Kan säga att det ute täcket är bara och slänga. Det är så trasigt så att det är ingen ide å försöka laga.


Torsdag 3 Februari


Grattis till Pia som är i Karibien och jobbar :)

Hela morgonen har vi inte haft något internet på morgonen, men nu funkar det igen.. Jag är så arg, jag förstår inte varför du ska lägga dig i mitt liv. Jag blir liksom 18 år detta år. Du kommer inte ha så mycket å säga till om. Plus det är inte du som bestämmer över mig. Det är faktiskt min mamma.

Sitter nu här och häckar, slutar om 2 timmar. Idag har det varit en riktig seg å tråkig dag idag. Men ikväll blir det och träffa min underbara vän Anna :) Hon ska kolla på häst ikväll, så då frågade jag om jag kunde få vara med och kolla på den. Såklart fick jag det.

Det är bara två dagar kvar tills det är helg, hur gött som helst. Denna helg måste jag få sova ut. Känner att jag är grymt trött, har inte sovit ut på länge.

Idag är det exakt ett halvår kvar tills vi åker till Turkland  på tal om ingenting. Heheh


Hoppas ni får en trevlig dag :)


Nattii

Ne nu orkar jag fasiken inte vara vaken längre. Somnar snart. Imon börjar jag skolan klockan halv nio.
Godnatt, hörs imorgon :)

Hooommmee

Kom hem för en stund sedan, ja har ridit lektion nu ikväll. Det gick bra. Men nu blir det kolla nätet å på tv :) Sitter nu i soffan å känner mig helt slut.
Har varit pissväder här på tal om ingenting idag.

Hittat massa

Har suttit en stund nu å kollat på en klädsida Fashionclub.se, hittade massa snyggt där. ÅÅÅÅ vill ha sommar nu :)


Tjooohoo

God Morgon !!
Idag kände jag mig riktigt seg i morse. Snoozade i en halvtimme. Så gick upp klockan halv åtta istället för sju. Men nu sitter jag i skolan. Vi börjar om tio minuter. 

Fan vad man saknar stället :) Men snart så hehe


Iyi Geceler

Ska dra mig nu. Blir å glo tv en stund, sen kallar sängen på mig. Usch upp tidigt imon. Ska upp vid halv sju, sju tiden.  Börjar klockan halv nio imorgon. Säger godnatt för mig nu. 


Home

Nu är man äntligen hemma efter en lång dag. Slutade skolan idag halv ett, åkte hem direkt å käkade lite. Sen så kom min kusin å hans mamma och hämtade mig å mamma, för att åka till göksäter. Mycket trevligt var det :)
Var där i några timmar, efter göksäter så åkte vi hem. Jag och mamma bytte kläder för sen åka till stallet å fixa med pållen min. Red en halvtimme, för imon ska vi träna :D
När vi kom hem så hoppade jag in i duschen direkt, då gjorde mamma pannkakor :D Nu blir det å sitta här å häcka :)


Idag har vi haft ett skit väder. Regnat exakt hela dagen. Snart är snön helt borta.

skolan

Sitter nu i skolan å har haft en lektion, å sen haft ett samtal. Nu är det lunch på några minuter, sen börjar vi igen. Så vi slutar runt kvart över 12 halv 13 istället för 13 :)

Godnatt !!

Ska ta och gå å lägga mig nu. Vi hörs imorgon Gött med sovmorgon imorgon med :)

RSS 2.0