Gokväll

Ska börja dra mig till sängen för att sova lite. Imon har jag en lång dag framför mig. Jobb mellan 8 och 14. Efter jobbet ska jag och mamma iväg till en vi känner.  Sen ska jag iväg vid 18.30 med hästen till vetrinären. Vet dock inte när jag kommer hem den kvällen. Kommer ta sin lilla tid, hästen ska operera bort en tand. 


Nu vet ni hur min dag låter imon. Ha det fint. 


Pusss 


Grymt gött.

Idag har jag jobbat från halv nio till två. Hade ju verkligen ingenlust och jobba idag när jag såg vad tempraturen stod på 36 grader i sooolen. Skulle hellre vilja ligga på en strand och bara njuta. Direkt efter jobbet åkte jag hem och käkade lite, solade även 30 min. Jag ÄLSKAR värmen :)

Om en stund ska jag dra ut i det fina vädret :) Ska ut och promenera med pållen min idag. Efter två veckors vila.


Hoppas ni också har haft en fin bra dag.

Puss ha det fint.

Kvällen

Nu ska jag gå och bädda ner mig i min säng och drömma lite. Imorgon ska jag upp klockan halv sju. Börjar jobba klockan 8-14

Hoppas att jag kan få sova gott i natt.

Imon blir det i alla fall jobb först. Sen får vi se vad dagen har och erbjuda.




Varmt

Då har man avklarat första arbetsdagen på denna vecka, nu så ligger jag på baksidan och soooolar. Vi har liksom 26 grader ute :) Grymt härligt är det. Man får passa på och sola när man har sol.


Bilden är tagen av min vän josse i lördags



V 26 Måndag

Då är man inne på ny vecka igen. Börjar dåligt är sjuk. Hoppas man kan ta sig till jobbet imon. Nu ska jag ta och snacka med min bästa vän och kolla på tv.

Ha det puss

Söndag

Skulle gått upp klockan 6 imorse för att åka ut till stallet och morgonfodra plus släppa ut hästarna. Men när jag vaknade så hade jag ingen röst, så frågade mamma ifall hon kunde åka ut ensam och göra detta. Så snäll som hon är så gör hon det. Jag kunde fortsätta sova och vila mig.
Blev att jag gick upp klockan halv tre istället.

Nu sitter jag och lyssnar på musik och myser med en vovve :)

Puss

LÅng dag

Nu är man äntligen hemma efter en lång dag. Har varit nere på badplatsen tillsammans med trevligt folk. Vi hade grymt trevligt. Men det var kallt, jag gick i short och linne. Kan ju säga man borde ju tänka lite vad man sätter på sig.  Det är ju sverige man är i.

Puss

Hemma igen efter grillningen

Slänger upp lite bilder från grillningen












Kom hem för en liten stund sen. Har haft det trevligt med lite vänner :) Synd bara att det inte var lite varmare. Men god mat var det ialla fall :)

Hoppas ni har haft en bra midsommar :)

Drar ut snart :)

Håller på och packa ihop sakerna jag ska ta med mig för grillningen :) Klockan sju ska jag möta kompisarna för lite grillning :)

Ha det slänger upp bilder ikväll om jag orkar
 


Hemma en stund.

Kom hem för en liten stund sen. Har precis tagit mig en dusch. Nu ska jag ta och vila mig en stund innan man ska göra sig iordning för att träffa Annie och två kompisar till :)

Slänger upp bilder senare från ikväll :)


Midsommar

Vaknade för en timme sen, har precis ätit en nysig frukost med familjen. Ska om en stund börja göra mig iordning för att dra ut till stallet och fixa åt två hästar. Ta in dom vid halv fyra tiden.

Hörs senare :)


Torsdag

Har varit i stallet och fixat. Efter stallet blev det att åka och handla lite inför midsommar imorgon :) Ska ta och kolla tv lite nu. Ha det fint

Inget jobb

Idag blev det då inget jobb. Är hemma å sjuk. Det suger lite faktiskt. SItter just nu och myser med vovven :) Han sover med sitt huvud på min mage.

Ska snart åka ut till stallet å ta in hästarna. Å fixa åt min.



Ha det fint.

Torsdag

Om man kanske ska ta och sova? Börjar jobba imon klockan halv nio. Slutar klockan två. Sen blir det ner på torget en stund och fixa lite saker.

hörs imon kväll :)


Hemma

Ja det blev inte att åka till vet idag, vi fick avboka den tiden. Då den bilen vi skulle ha å dra släpet med hade gått sönder. Så vi fick boka en ny tid. Nästa vecka blir det.

Har tagit mig en dusch, nu äter jag lite mackor och snackar med trevligt folk.

Puss

3 dagen

Har jobbat mellan halv nio å halv två idag. När jag hade slutat ick jag gå till vårdcentralen för att min mormor och morfar var där, för morfar hade blivit sparkad av en häst i stallet när dom var där med medicin. Efter dom var klara där då blev det åka hem och käka.
.
Ska åka iväg till stallet samtidigt när mamma börjar och jobba. Så åker ut vid16 16.30 tiden. Ikväll ska jag och stallägaren åka ut till vetrinären med min kära lilla häst, han ska opereras idag i munnen. Fick tid klockan halv åtta på kvällen  Så får se när jag kommer hem ikväll. Någon gång kommer jag allt hem.

Aja vi hörs när jag kommit hem igen.


2 dagen

Jobbat mellan 8.30-13.30 har inte gjort så mycket på jobbet. Efter jobbet blev det att gå en sväng på torget med mamma, träffade lite arbetskamrater till mamma. Så vi tog en fika med dom. Sen gick jag och mamma runt lite och kollade i affärer. Slutade med en middag på Harrys :) När vi hade käkad så åkte vi ut till stallet och fixade allt åt hästen.

Puss


Första

Då har man börjat och sommarjobba idag. Idag var första dagen på äldreboendet. Dagen gick faktiskt fort. Jobbar mellan 8.30-13.30. Var inte så jätte mycket och göra. Men det kommer nog tillslut.

Efter jobbet tog jag mig en timmes promenad hem. :)

Åkte ut till stallet vid 5 tiden. Där träffade man trevligt folk.

Nu ska jag kolla lite tv och kolla datan :)

Puss
Bjuder på en dålig bild, tog den sist vi hade varmt :)

Sista lediga dag

Idag har jag inte gjort ett piss. Sov fram till 15, skulle åkt med till trollhättan. Men kände imorse när dom väckte mig att jag verkligen behövde få sova ut. Så fortstatte sova istället.

Åkte ut till stallet vid 5 tiden och fixade allt åt hästen. Tog även ut hästen i 5 min. Träffade trevligt folk.

Men nu blir det kolla på tv å njuta av sista lediga dagen på ett tag.

Imorgon börjar jag och jobba åså jobbar jag 3 veckor :)

Puss ha det

Mysig dag

Har varit i stallet och gett hästen medicin, vart ute där å gått med hunden. Sen träffat trevligt folk där. Då fick Bonzo leka med deras hundar :) Släppt in hästarna, sen åkte jag och hunden hem.

Har nu ätit lite och även tagit mig en snabb dusch. Hunden åkte också in i duschen efter jag hade duschat.
Nu har vi även en ren hund :)

Hörs senare ha det :)



Tråk

Ja jag har nu verkligen inget å skriva om kommer tillbaka om några dagar, Ha det fint :)

Soooool å varmt

Ligger just nu ute på baksidan och sooolar å lyssnar på musik :) Lär ju ligga här ett tag :)

15 Juni

WIIIIEEEEEHHUUUU idag blev det SOOOOOMMMMAAAARRRRLLLLLOOOOOV

Har haft skolavslutning, sen var det och gå in till centrum för och först möta lillsyrran och mamma för en fika. Senare blev det att möta Karin också för en fika trevligt var det.

Efter man hade fikat var det att åka ut till stallet och ta in hästarna, kolla hur min häst såg ut, hästen var lite halt. Så blir yttligare några dagars vila till.


Puss

Tisdag/Onsdag

Tisdagen:
Herregud lång dag, först i skolan två timmar på fika med klassen åså. Trevligt var det. Efter det var det åka till trollhättan till min syster och kolla på när hon red. Sen en stund på överby där jag fick med mig ett par nya sommarskor. Kanske slänger upp en bild någon dag.
Var hemma igen vid 21 tiden. Har suttit och snackat med killen en stund. Men nu ska jag be ge mig till min säng och sova lite.
Onsdag: Idag då, då blir det SKOLAVSLUTNING WIIIIEEEEEHUUUU :) Är så grymt taggad för sommaren nu så :)
Puss

Skolan snart slut

Då har man bara skolavslutningen kvar imon. Ska bli så grymt härligt med looooooov. Fick mina betyg idag, har höjt mig i engelska :)

Nu blir det bara och vänta å se vad man kommer in på  till hösten.

Ska ta och vila en timme nu, sen blir det dra iväg till hästen å kolla till han. Drar iväg till trollhättan igen för kolla när syrran ska rida.

Puss ha det fint.


Måndag

Har idag inte gjort ett piss, har vilat å varit ute hos hästen å borstat lite på han sen vart hemma igen. Men imon blire skola åså på onsdag äre SKOLAVSLUTNING WIIIIEEE

Två dagar kvar sen sommarlov :)


Grillning ute i skärhamn

Är ute i skärhamn nu och kommer stanna här över natten. Vi har grillat och ätit. Nu blir det nog någon efterrätt :)
Sommarkänsla på hög nivå ja.

Å på tal om ingenting så är det bara 2 skoldagar kvar i skolan. Slutar på Onsdag i love it :)

Börjar sommarjobba den 20 Juni.

Bilder slänger jag upp imon.

Hoppas ni får en trevlig Lördag


IPHONE 4

Har precis kommit hem från Josse, haft en trevlig eftermiddag där :)

Wiiee ska få en IPONE 4. Kan ju inte bli bättre :)

Så kommer ha min andra telefon som extra telefon å ha med mig utomlands :)

Puss

Äntligen fredag

Wiiiee idag är det äntligen fredag, det betyder att man ska hem till Josse och träffa henne och Annie för en middag :) Å en massa snack :)

Så nu får jag fortsätta göra mig i ordning

Hoppas ni får en trevlig fredag Puss

Fyfan alltså

Igår var jag på sjukhuset och opererade bort en tand som låg innanför tandköttet. Plus byggde upp min framtand. Mådde inte så jätte bra efteråt.

Men idag så gick jag upp halv två, det första jag gör är när jag kommit ut ur sovrummet. Då ramlar jag bakåt. Mamma och mormor fick komma och hjälpa mig upp å ta mig till toan.
Jag är lite små handikappad nu. Kan knappt äta och svälja. Jag måste ta det lugnt en vecka, så blir inget stall för mig på en vecka :/

Blev även ingen skola för mig idag, kommer antagligen inte bli imon heller. Får se efter helgen hur det blir.

Puss


:)

Då är man hemma igen, har varit ute i stallet och fixat åt hästen tagit in alla hästarna för kvällen. DÅ det tydligen ska bli skitväder i natt med.
Får se hur länge hästen har sina skor kvar. Dom börjar bli lite lösa.

Men nu lagas det mat . :)

Vi hörs senare puss

:)

Kom hem för en liten stund sen. Nu känns det som det är riktig sommar, haft 23 grader klockan 21 på kvällen. Det är helt underbart.

När jag och Josse kom till stranden, vi hann ligga där en timme sen började det spöregna och åska. Blev att åka in till centrum och sätta sig på expresso house :)

Efter det drog jag till stallet fixade och fick ta in hästarna som går ute på nätterna för skulle bli dåligt väder inatt.
Ridpasset gick grymt bra. Hästen var mycket fint :) 
 
Puss


Stranden :)

Gick upp vid tolv. Kände att jag verkligen behövde få sova ut. När jag åt frukost så ringde jag min kära bästa vän Josse, hon hade smsat mig om att dra till stranden. Så nu håller jag på och öra mig i ordning för att dra till stranden. Idag blir första gången för iår att vara på stranden :)

Men man har verkligen inte lika fin strand som Alanya :) Snart så är man nog där ♥

Hoppas ni får en trevlig dag:)

Hörs ikväll

Puss



Natt

Börjar dra mig sakta till sängen nu. Jag önskar jag hade min stora säng. Saknar den. Har nu en normal säng. Men det ska jag nog snart ändra på.

Imon känns det som jag har massa och göra. Ska försöka ta mig bort till det äldreboendet jag ska sommarjobba på. Då man ska ta kontakt med handledaren en vecka innan man börjar.

Vi hörs imon.

Godnatt


Hemma

Då är man hemma efter en lång dag. Har varit hela dagen i trollhättan och träffat lilla syster. Gått runt på överby. Efter det blev det att åka ut till stallet och rida lite på kvällen. Nu väntar man bara på att big brother ska börja :)

Hoppas ni haft en bra dag :)

Puss

Godmorgon :)

Har varit uppe sen halv sju imorse. Jag och morfar åkte ut till stallet för och morgonfodra hästarna och släppa ut dom.
Var hemma igen halv åtta. Då gjorde jag och mormor frukost sålänge morfar var ute med vovven. Mysig frukost. Men nu ska jag hoppa i bikinin och lägga mig på baksidan och sola :) Klockan är 8.50 :) Tar med mig vovven också :)

Underbar dag idag med :)

Det enda som saknas, det är att ha en pool. Men snart så har vi nog en pool också :)  



Lite trött.

Börjar känna mig trött. Så det får bli att ta sig bort till sängen. Imon ringer klockan redan 6.15 usch. Bara gilla läget. Yttligare en dag till som jag kommer ha fullt upp.

Hörs imon Puss

Hemma efter långdag

Har precis kommit hem efter en långdag ute. Så blir och fixa lite i rummet.
Min dag har sett ut såhär idag.

Gick upp halv tio. Klockan tio låg jag ute och solade tillsammans med min mamma och mormor å vovven såklart. Låg där i en timme, sen var det att gå in och göra sig i ordning för att dra iväg till stallet.
Har fixat åt min häst. Isabells 3 hästar. Tog mig en ute ritt idag igen i denna värmen. Hästen var bara något pigg.

Men nu är jag hemma blir å lata sig ikväll :)

Puss

Sängen

Om man kanske ska dra sig till sängen. Min mamma kommer nog snart hem från sitt jobb. Imon så ringer mobilen klockan redan 9.30.  Kommer ha fullt upp imon. Men skriver mer om det imon.

Säger nu godnatt :)
Puss


Varmt idag :)

Gick upp vid halv 10 tiden. Åkte iväg till stallet vid halv 11, då mormor skulle åka till sjukhuset igen. Fixade allt åt hästen. Å jag bestämde mig för att inte rida idag. Då det är förvarmt för att rida. Idag har vi 26 grader. Åkte hem vid 12.45 från stallet.

När jag kom hem hoppade jag i bikinin direkt och tog med vovven ut på baksidan och solade i två timmar :) Färg har jag fått i alla fall :)
Bonzo låg och sov i skuggan. Han tyckte det var så gott.

Efter jag solade klart tog jag och Bonzo oss en promenad.



Äntligen har värmen kommit igen :)

Hoppas att ni har haft en bra dag i värmen :)  



Slappdag

Har inte gjort ett piss idag faktiskt. Har bara varit ute hos hästen på kvällen och ridit lite och gett dom mat. Sen hem igen. 

Hoppas på bra väder imorgon så att man kan sola lite. Blev ju inte bra väder idag på morgonen.
Puss

Junimånad :)

Ja igår så somnade jag vid 01 tiden. Gick upp tolv idag. Så sov 11 timmar, kan säga det behövdes. Har inte sovit ut på jätte länge. Det var gott och få sova ut. Gjorde mig lite frukost, efter frukost tog jag och mormor oss en promenad med vovven :)

Idag hade jag ju tänkt och sola lite, det var ju så bra väder igår. Tänkte att det skulle bli lika bra idag, såklart inte. Idag är det molnigt och inte så varmt.

Hoppas ni får en bra dag.

Puss

Bonzo imorse i min säng efter jag hade gått up


Underbart väder :)

Idag har jag varit på Karins student. Sen var det att åka till stallet och fixa efteråt. Men nu är jag hemma och vi ska snart äta lite tacos :) Jag har även fixat internet, så har tillgång till internet nu. Wiiee, ibland är jag allt duktig


RSS 2.0