Godmorgon

Säger godmorgon från ett väldigt fin dag idag, har strålande sol här.

Just nu sitter jag och äter lite frukost, väntar på att min kära mor ska vakna. Sedan blilr det göra sig iordning för att dra iväg till stallet senare.

Hoppas ni också har fint väder.

Ha det fint

Väntar på bussen

Sitter nu och väntar på min buss som ska ta mig ut till stallet. Idag är det helt underbart väder ute. Blir att träna på programmet ute idag. Har hand om hagkompisen också denna vecka så fullt upp.


Efter stallet blir det ta sig upp till mammas jobb för att plugga lite. Hoppas på att kunna få lite hjälp :)


Snart slut på veckan också gött de. Inte långt kvar till påsklovet som är efterlängtat. Men på det lovet blir det lite skolarbete ändå.:/

Ni får ha en fortsatt trevlig torsdag :)


Buss

Sitter nu på bussen Påväg till Kungälvs sjukhus, där vi ska kolla min arm. Sedan blir det att gå till två häst affärer och kolla.

Underbart väder idag :)


Vilket underbart väder idag

Godmorgon allihopa!

Sitter nu på bussen till stationen för sedan byta till tåg , som ska ta mig in till Göteborg. Möta upp en klasskamrat på tåget. Vi ska in till turmässan idag. Kommer vara i Göteborg hela dagen så lär komma hem sent därifrån.

Vi har haft skit bra väder flera dagar, helt underbart är det.


Hoppas ni får en bra dag.


Hatar det

Jag hatar att vara sjuk, varit det sen Söndags morgon. Känns som jag ska tappa rösten när som igen. Tappar energin helt och hållet.

Hoppas jag känner mig bättre snart.


Grymt bra kväll

Ja satt och kollade på melodifestivalen sen vid 21.45 så skrev Frida till mig på Facebook fråga om vi skulle dra till Harrys. Fundera i några minuter, men det blev att vi drog. Hade en timme på mig att göra mig iordning innan bussen gick ner. Fixade mig och samla ihop lite pengar. När vi kom ner gick jag på en hel del jag kände. Trevligt var det .

När det stängde klockan 2.00 då tog jag mig en promenad till mammas job. Där jag sitter nu och väntar på henne. Så åker vi hem tillsammans.

Längtar hem till sängen, börjar bli lite trött.



Lördag

Precis kommit ur duschen, så nu blir det att se på melodifestivalen tillsammans med familjen. Har verligen haft fullt upp hela dagen idag. Så det är väldigt skönt att få sitta ner nu.

Jag funderar på hur vissa personer tänker egentligen.

aja, ha det fint.

Vad ska man säga,

Sitter på stationen och väntar. Min buss hemifrån var mycket sen, så jag missade min andra buss. Så nu får kag sitta här till 15. Redan suttit här sen 14.04 . Anna min kompis hon ska ut till stallet också , vid kvart i tre så dom kommer och plockar upp mig . Förstår inte att det ska vara så svårt att hålla tiderna.




Jag älskar mina skor som jag köpte i Augusti 2011 i Alanya :) får börja använda dessa nu när mina andra vita gick sönder.



Hoppas ni får en bra Lördag :)


Fredag :)

Nu ska jag faktiskt börja dra mig till sängen för att sova. Imorgon händer det en heldel. Ska upp hyfsat tidigt. Ska plugga en hel del och ut med hunden på långpromenad. Sedan blir det åka ut till hästen och ta hand om den.
Känner att mina ögon börjar bli lite tunga.

Ha det fint :)


Äntlien fredag igen

God eftermiddag allihopa!

Då var det Fredag igen. En regnig Fredag. Idag kommer inte hända mycket. Är nu hemma och käkar ska sedan dra till stallet och fixa och greja. Blir att åka hem direkt efter sen igen.

Ja denna helg blir att försöka att plugga en hel del. Även ut och rida lite.
Annars inget. Önskar att det fanns mer timmar på dygnet.


Önskar också att värmen kan ta och komma lite snabbare : )
Händer hos er i helgen?


Tisdag= Kallt

Godmorgon Allihop!

Ja det var inte så kul att gå ut imorse, tyckte det var kallt. Fick stå ute lite extra såklart och vänta på bussen, då den var sen som vanligt.
Kommer till skolan och första lektionen har vi ett prov. Det känns som det gick bra.

En sak är riktigt bra, det är att ha viber på telefonen :) Nu så smsar jag och min underbara norska vän June med varann.
Hon ligger nog och sover. Sålänge jag får sitta i skolan och häcka :)


Ja egentligen vid denna tid idag så skulle jag landat på Antalyas flygplats. Men så blev det dock inte. Både jag och June tycker det är mycket tråkigt.

Men vi får se framåt :)
Nu ska jag ta och fortsätta lyssna på musik.
Undra vad denna dag kommer ha att erbjuda ?


Saknar mitt långa hår på denna bild. Men det ska vi sätta ändring på. Ska nu denna vecka börja använda ett medel som gör att håret växer något snabbare. Så till sommaren kommer jag ha långt hår igen hoppas jag :) Känns redan som det växt lite. Så blir att använda medlet nu :)

Hoppas ni alla får en trevlig Tisdag.

Måndag

Vilken dag jag har haft. Gick i skolan mellan 10 och 16, sen tog jag bussen ut till stallet. Där min mamma hade lämnat lite mat åt mig. så jag åt lite snabbt. Sen gick jag ut och grejade åt hästen även borstade en stund på han innan det var daxs att ta bussen hem igen.

Kom hem vid 19.30. Hade bestämt en msndejt med min kära pojkvän ♥ Har haft en sån tur så vi har suttit och snackat sen i fredags :) Varjedag :)

Imon ska han nog åka tillbaka till sin hemort igen.

Efter jag suttit och snackat med Salih och Mehmet, då var det att ta fram skolböckerna. Har suttit i flera timmar nu. Sitter fortfarande.

Det går sådär. Men men .




Slut på helgen

då var det slut på helgen igen. Bara att se framåt, ja vi har ju haft väldigt fint och härligt väder den här veckan. Varmt har det också varit. Det är härligt, var lite kallare idag men ändå skönt.

Men veckorna bara springer fram. Se vad den nya veckan har och erbjuda :)

Skulle ju ha åkt till Turkiet nu på Tisdag, men det blir tyvärr inget. Mycket tråkigt är det. Men får hoppas att tiden bara springer iväg så är jag nere i sommar.


Hoppas ni får en trevlig Söndagkväll.

Nu ska jag mysa med hunden och lyssna på musik


RSS 2.0