Torsdag och snart helg igen.

Ja denna veckan har jag haft fullt upp verkligen, därför inte något bloggande. Måndag, Tisdag och Onsdag har jag haft hand om min kompis häst, som jag sedan ska ta över på helfoder från och med 1 Oktober. Sen har jag suttit och pluggat lite. Vart på hästägarmöte igår också.
Idag är det en lugn dag, känns gött. Behövs verkligen. ska hem och plugga nu och snacka med älsklingen i telefon :)

Mysig dag

Ja sov fram till halv 11. Gick upp och åt lite frukost och försökte få tag på Sofia om vi skulle mötas vid 11.40 för fika idag eller inte. Strax efter 11 så skriver hon jag gör mig iordning snabbt och tar mig till tåget. Så kvart över 11 får jag sätta lite fart. Så kasta på sig kläder och lite smink. Morfar fick köra mig ner till stationen där jag skulle träffa henne.
Sedan blev det en promenad till Expresso House för fika stund. Även massa Alanya snack såklart. Haft jätte trevligt. Herregud vi räknade ut det är 2,5 vecka sedan vi kom hem från Alanya.
 
Sofia och jag :)

 
 

Fredag

Då var det fredag igen. Just nu väntar jag på att morfar ska handla klart så vi kan åka hem. När vi kommer hem ska vi börja direkt med maten. Efter maten tänker jag hoppa i one piecen och bädda ner mig i sängen för kolla ni turkiska serie.

Har även snackat en snabbis med älsklingen idag också. Tycker dagarna kan gå snabbt nu så han får åkt till Ankara och fixat allt för sedan kunna ta sig till mig. Han längtar sjukt mycket tills han får åka till mig.

Här är det regn och kallt fyfan.
Ha det fint


Torsdag = Kort dag

Har varit i skolan mellan 8.35 till 12.20. Gott med kort dag. Efter skolan så åkte jag hem och åt snabbt, sedan tog jag och hunden en promenad. Under promenaden så försökte jag ringa mannen min. Han svarade inte, så får testa lite senare. Om allt går som det ska så är han nog här mitten eller slutet av Oktober. Men nu så ska jag sätta på min turkiska film Adini Feriha Koydum älskar filmen. :)


Åktur

Har nyss vart hos vårdcentralen igen. Men de visade inget. Nämligen så att jag fick helt plötsligt så jäkla ont i magen igår i skolan det har hållt i sig hela dagen med idag. Men men hoppas de går över snart. Blir galen av denna smärta :/

Nu är vi Påväg upp till torp. Vi ska nämligen byta en sak. Så då passar vi på och kolla på en sak också .



Vart lång dag

Helgen slutade riktigt bra, men vart skit väder. Jag och mamma blev uppblockade vid 12 tiden av Maggan och Carro. Vi skulle träffa de idag för lite snack. Så vi åkte ut till tjörnbrons stuga och tog en fika. Det var otroligt fint där inne. Lätt att man besöker igen, Vi satt och snackade om både deras häst som jag nu ska ha på foder från den 1 October. Snackade även om annat. Efter fikan var det att dra sig mot stallet och börja greja. Så det var bara att ta och fixa i sommarhagen först. Sen var det att börja flytta över alla Carros grejer från de gamla stallet hon stod i till de nya :)
Efter några timmars arbete var det daxs för matpaus. När vi hade ätit var det bara att fortsätta.

Kom hem vid 19 tiden, det var bara in i duschen först med hunden. Då han också var med i stallet. Efter jag hade duschat hunden. Då var det min tur :) Nu sitter jag i sängen och väntar på att Beck ska börja :)
 
Ha en bra kväll :)

Lördag

Herregud vilken dag, varit i stallet hela dagen sen klockan 11 till 15.30 har vi grejat i hagarna. Nu är jag helt slut så blir att bara sitta och kolla på tv och vila sig lite. Kommer säkert att somna snart.Vi fick ju ialla fall tur med vädret. Har haft en riktigt trevlig dag :)

Imon blir det träffa Carro och Maggan för lite snack. Sedan blir det för mig att försöka att plugga.
 
 
Ha det gött :)
 

Fredag då

Då var det helg igen. Varit hemma hela dagen och pluggat hemifrån. Lite svårt att gå och röra mig. Är så otroligt uttråkad va så det bara skriker om det. I helgen ser det ut såhär. Lördagen ska jag ut till stallet för att greja med en hage inför vintern även gå igenom mina saker som jag har där. Sen även ha ett litet möte med några. Söndagen består av plugg och inte ett piss.

Tycker allt det får ta och hända något snart. Börjar tröttna på att inte ha något att göra :) Dagarna går extremt segt. Enda jag gör är tar några promenader med hunden sen inte ett smack.

Hoppas ni har bättre dagar än jag.
 

Gokväll

Ja, promenaden med hunden den blev senare än vad jag hade tänkt. Kom hem efter skolan vid 12.15 fick sluta tidigare. Så åt och fastnade vid tv tillsammans med mormor och morfar. Sen som alltid när jag kollar på tv så somnar jag. Så sov fram till klockan 18. Drog ut med hunden vid kvart över sex .
Nu så håller syrran på att göra sin kycklingwook. Väntar på att de ska bli klart. Sedan blir det att göra lite plugg, mamma är så snäll och ska hjälpa mig efter hennes möte :)

Ha det gött :)

Günaydin :)


Godmorgon!
Just nu sitter jag i klassrummet, vi har en liten kort rast. Men har sån träningsvärk så orkar inte gå ut. Vi har bara tre lektioner idag, så vi slutar klockan 12.20. Det är skit gött. Verkar som det ska bli fint väder idag. Det gillas stort. Då blir det långpromenad med hunden efter skolan:)

Hoppas ni får en bra dag :)
 
 

Snart säng daxs!

Gokväll, Ridningen gick bra tidigare ikväll. Imorgon kommer jag allt ha go träningsvärk.  Fick rida en både bred och tung häst. Den är go efter att inte ha ridit på så sjukt länge. Härligt att vi har kort dag imorgon. Går mellan 8.35 till 12.20, riktigt gott. Så snart är det sängdaxs för mig.
Imorgon efter skolan blir det att gå en promenad med hunden, sedan vila sig en stund innan man sätter fart med pluggandet.

Sitter i bilen

Sitter just nu i bilen för att åka ut till stallet. Var så ridsugen så ringde till ridskolan och fråga om jag kunde få rida extra. Så idag blir det första ridningen sen 16 juni :) bra tag sedan sist. Men ska börja igen snart :) så detta blir ett bra avslut på Onsdagen :)

Även fått snackat med älsklingen idag, det var så underbart att få höra hans röst :)


Tisdag -plugga

Vi skulle ju plugga hemifrån idag, så jag tog och sov fram till 12. Det behövdes verkligen. Nu sitter jag just och äter lite frukost innan jag ska sätta fart med pluggandet. Kommer även bli en paus i pluggandet senare då tar jag en promenad med hunden. Sen plugg igen :)
Här blåser det lite eller rätt mycket.

Hoppas ni har en bra dag.

Ny vecka nya tag

Dagen har rullat på bra idag. Skolan gick snabbt. Efter skolan åkte jag direkt hem där jag direkt tog en promenad med hunden i det fina vädret. Sen blev det middag. När vi hade käkat sa jag till mormor ska bara vila mig en stund innan jag ska sätta fart med plugget. Men nä, sov till 20 så får ta och plugga imon hela dagen.
Vi är ju ändå lediga imorgon eller aa man ska plugga hemifrån imorgon.
Jag saknar Alanya och allt folk där nere man känner. Saknar mannen min oerhört mycket. Men vi snackar rätt mycket med varann i telefon. Skönt det ialla fall. Tror han ska ta och bege sig hem hem nu då de lämnat över lägenhetsnyckeln till han vi hyrde lägenheten av.  Kommer nog även snart få ha min man här med mig ett tag om vi får JA på turistvisumet/inbjudan.

Jag är jätte glad att ha fått känna så mycket folk denna sommaren. Vi kommer fortsätta hålla kontakten.
 
Slänger upp lite bilder från sommaren plus resan med Sofia, vissa bilder har sofia tagit.
 
Lyckligtjej :)
Turkmiddag
 
Jag och älsklingen♥
Älskade Alanya ♥
Jag och Soifa
Jag och min älskade norska vän June
Älsklingen älskar sitt jobb å sliter
Hemskt att säga, men känner mig mer hemma på Alanyas gator än hemma i Sverige

Söndag

Min Söndag jag har inte gjort ett piss idag, Skulle upp kl 9 för att åka ut till stallet vid 10.30 och kolla på dressyrtävlingen. Men jag mådde inte så bra, så det blev inget med de. Efter jag hade tagit min medicin drog jag mig till sängen direkt och somnade. Har sovit fram till 15.
Nu sitter jag och mormor och kollar på tv.. Ska nog snart eller lite senare ta en promenad med hunden.
 
 

Min lördag

Godkväll !
Idag har jag inte gjort ett smack. Gick upp klockan 12.30 åt frukost och tog medicinen. Efter frukost gick jag och kollade lite tv, men de slutade med att jag somnade. Gick sen upp vid typ 16.30 åt middag vid 18 tiden. Nu är jag och mormor och morfar Påväg ut till mammas jobb för att ta mammas bästa väns hund på promenad tillsammans med våran hund . :) Bra slut på lördagen :)


Onsdag

Kom ju hem natten till Tisdag, det har inte varit lätta dagar/nätter. Tårarna bara rinner till och från för saknaden är så otroligt stor. Men idag ialla fall så har jag fått snackat med älsklingen. Det kändes skönt. Jag kommer leva på killens tröja ett bra tag ialla fall. Killen tycker inte alls det är kul där nere utan mig. Tycker det är så tråkigt. Han längtar verkligen tills han kan komma hit till mig i Sverige. Hoppas vi bara får ett ja.

 

Har idag inte gjort ett smack, har bara legat i sängen. Då jag inte har mått så bra när jag kom hem. Blev jätte dålig i magen. Men känner mig lite bättre nu.

Bild från en mysig middag :) ♥


Hemma igen från Alanya

Ska ta allt från början, var hemma i en vecka sen blev det att jag och en vän Sofia bokade biljetter och drog den 20 Augusti ner till Alanya igen. Vi blev borta två veckor.
Båda två kunde verkligen inte fatta att vi skulle åka igen. Resan ner gick bra, båda var så sjukt taggade. När vi väl hade fått hoppa av transfer bussen. Var det bara att börja traska in mot centrum/hamnen. När vi två gick där. De flesta turkarna skrattade åt oss.
När vi väl var framme vid taxi bilarna i centrum. Så stanna Sofia där sålänge jag sprang ner till killens jobb för hämta hemnycklarna. Alla där på hans jobb blev chockade att jag var tillbaka. Fick ett väldigt bra välkomnande både från älskling och de som jobbade där.

Sen var det bara å traska igen hem samma väg vi gick :)

Alltså våran första vecka i turkiet den var ju så kaos den bara kunde bli...
Första utekvällen blir jag av med mobil och förstör kameran. Mobilen kom tillbaka några dagar efter då älskling hade ringt runt till sina kompisar å förklarat. Kameran började fungera efter en vecka.

Jag och sofia vi överraskade min mamma och syster otroligt bra. De gick på oss på hamngatan, de var påväg ner för å leta efter killens jobb. Så springer de på oss. HAHAHA både mamma å syrran blev as chockade. Undrade vad jag gjorde där.

Jag och älsklingen på min födelsedag

RSS 2.0